Juharozásnál főző hiba.

Pitt

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:110
Tamara Ashford & Nia Woods

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Tamara Ashford «

Hiba megnevezése

» Plusz juhar ad a főző mint amennyit beraktunk. «

Hiba bővebb leírása

» Palackoztam a juhart, mindegyik főzőbe megy 20db ( 20liter) és összesen 40db főzöm van viszont múltkor is néztem 2.0 után, egyszer fordult elő ( most ez a 2. ), hogy pontosan kivan számolva a vett palack, mivel nekem egy teljes főzéshez kell 80db palack az két tasi, megtöltöttük szokás szerint és a végén maradt a egyik főzőben 10liter (10db) és vissza mentettem és volt egy beakadás néha van, hogy mintha így a rendszer beakadna vagy belagolna és plusz 10db-ot adott ki most pedig olyankor nem szokott, és nem én lagolok mert simán fut a játékom és látszik a felső feliraton is. Előzőnél palackoztam azt hiszem, hogy ki lehet e palackozni mivel admintól valakitől kérdeztem mitől lehet közben eszembe jutott és kérdezte ki e tudom de aztán végül nem tudta ő sem és így nem lett semmi, viszont most csak kitisztítottam a főzőt és akkor ügye eltűnik belőle.

Illetve még egy észrevétel, hogy mikor a fát pakoljuk bele a főzőbe a felső visszajelző, hogy sikeresen beletettél 1db fát az pontos, viszont ami a panelon belül van az a kék csík meg néha a szám késik a felső felirathoz képest, illetve a pluszjel lenyomásához képest is és ott is mintha lenne néha beakadás. « (Ha járművel kapcsolatos a hiba, kocsiid-t írj mindenképp.)

Hibaüzenet

» Nincs « (F8-as hibaüzenetek, ha nincs, akkor írd le, hogy nincs.)

Csatolmányok

» https://medal.tv/games/gta-v/clips/nkCVZ8D4qTEC2lGAQ?invite=cr-MSx1TjYsNDc4NzU4MDk4 «

Egyéb megjegyzések

»«

Utoljára szerkesztve:

Kinézet személyre szabása

Top Alsó