Juhargyüjtő hiba.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

boldogdani11

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:94

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Sergey Stanislav «

Hiba megnevezése

» Sokkal lasabban gyüjti a juhargyüjtő a juhart, mint kellene.«

Hiba bővebb leírása

» Fórum leirás alapján igy kellene legyen : Csak hogy egyszerűbben tudjatok számolni: Egy darab fa 0,1l juhart termel 10 percenként egy gyűjtőbe. Ezzel ellentétben szándékosan percre pontosan leteszteltem, 20.5 óra hossza alatt ami ugye 1230 perc, tehát 123 db 10 perces egység, ezzel számolva a gyüjtőbe 12.3 liter juhar kellett volna legyen, ennek ellenére ez idő alatt 8.1-8.2 termelődött bele, ami 50 százalékkal kevesebb, ami rengeteg. Magas minőségü ráadásul a föld is, ha ez számit. Ha ez a hiba csak az én telepeimen áll fent, akkor viszont javitást szeretnék kérni. « (Ha járművel kapcsolatos a hiba, kocsiid-t írj mindenképp.)

Csatolmányok

» Nem hinném h szükséges, bármikor megtudom mutatni. «

Egyéb megjegyzések

» Nincs «

Bolondmike

Individuum
Játékos
Üzenetek:313
bolondmike
Sokat számít a föld minősége és a hely, hogy hol helyezkedik el. Nem tudom, ezt tudod-e?

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,757
Silay Denzel
Soha nem fix, hanem mindig is randomizált érték került bele a tartályba.

boldogdani11

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:94
Értem, akkor mi értelme akár több fát is a gyüjtőre kapcsolni ha randomizált az érték? Valamint a föld magas minőségü és Cayo Perico-n van. Akkor nem jó a fórum leirás, mert egy 50 százalékos eltérés az nem kevés.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,757
Silay Denzel
Értem, akkor mi értelme akár több fát is a gyüjtőre kapcsolni ha randomizált az érték? Valamint a föld magas minőségü és Cayo Perico-n van. Akkor nem jó a fórum leirás, mert egy 50 százalékos eltérés az nem kevés.
Mert random érték per fa. Szóval több fa -> több érték (juhar) a tartályba.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:9,236
-
A leírásból kikerült az az infó.

0,04-0,09 között randomizál / fa.

ezzel számolva a gyüjtőbe 12.3 liter juhar kellett volna legyen, ennek ellenére ez idő alatt 8.1-8.2 termelődött bele, ami 50 százalékkal kevesebb
Igazából nem 50%, hanem csak 34,1% és 33,3%, ha már ennyire pontosak akarunk lenni.

Zárom.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó