Jegyzetfüzet és eldobható cetli (v2)

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Danó

Kritikus
Játékos
Üzenetek:270
-
qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

DANI

Ötleted leírása

Még 1.2 előtt nyitottam egy ötletet (megtekinthető ITT), ami el is lett fogadva. Az 1.2-es dev szerón nem volt bent, Te, Legend említetted, hogy nincs is tervben, majd csak utána valami kisebb patch-el fog érkezni.
Ez sajnos azóta sem történt meg, így az ötletet újra bedobom egy hasonló szöveggel.
» Jegyzetfüzet és eldobható cetli «

Új megvehető item(ek): Jegyzetfüzet és cetli

Az ötlet egy (vagy amennyiben script oldalról túl bonyolult lenne megoldani, kettő) új itemet vezetne be a boltokba. Feljegyzéseket, jegyzeteket lehetne készíteni majd el is lehetne ezeket dobni. Az alap ötletben kitéphető jegyzetfüzet lapokról volt szó, de különálló itemként is megállná a helyét. A jegyzetfüzet akár kommunikációra is alkalmas lehet, illegál is hasznát vehetné sok esetben, bárki aki digitális lábnyomot nem szeretne hagyni, nem mellesleg az 1.6-al érkező biznisz rendszerhez is egy jó kiegészítés lenne. Az eldobható cetlivel face-to-face kontakt nélkül lehetne kommunikálni (például egy fenyegető, zsaroló üzenetet küldeni) anélkül, hogy tudnánk ki a "feladó". Sőt ebben az esetben még a rendvédelem számára is tudna egy kis nyomozás RP-t nyújtani. Jelenleg ezt maximum egy placedo-val lehet megoldani, ami pár óra elteltével eltűnik és hosszabb szöveget nem is lehet megfogalmazni. Alapvetően egy ilyen scriptre sok kreatív ötletet ki lehetne találni. Leginkább illegál oldalról látok benne rengeteg potenciát, de a lehetőségek tárháza végtelen. Már az is nagyon jó lenne, ha csak a cetli bekerülhetne a szerverre (Adminoknak elérhető lenne egy nearby parancs a biztonság kedvéért, ugyanúgy mint bármilyen eldobott item esetében).

Csatolmányok

-

Egyéb megjegyzések

Azóta is lelkesen várom. Köszi ha van rá kapacitás, és lehetőség a bekerülésére!

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,111
Silay Denzel
Nem felejtettük el, továbbra is tervben van, belsősön fent szerepel, szóval előbb-utóbb várható. Zárok.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó