Üzenetek:6

Név: Jefferyn Martin
Adminisztrátor neve: Leorynn
Indok: OOC stílus, immerzió rombolás
Tiltás időpontja: Február 20.
Meddig tart a ban: Ameddig élek
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Ez a 2. alkalom
[size=12pt]Miért kérsz unbant: Mivel nagyon tetszik a szerver, csak amikor rpt kezdeményeznék bárkivel, megtörik, jelen esetben is ez történt, amire a reakcióm az volt, hogy elkezdtem ‘fun’-olni, azaz írtam 2 magyar nevet IC chatre, amit egy admin úgy kezelt, hogy szóban figyelmeztetett miután leírtam a 2 nevet majd rámrakott egy warnt, amit úgy háláltam meg, hogy OOC chatbe írtam: ‘dik, kettőt’. Nem éreztem fernek, hogy így szó nélkül ismételten warnt kapok, nem voltam vele tisztában, hogy mostmár IC sem írhatok bármit mert admin ügy lesz belőle. Elnézést kérek minden helyszínen jelenlévőtől. Vissza szeretnék jönni és rpzni normálisan.
[size=12pt]Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Nem szólnék vissza az adminoknak, mégha igazságtalannak is érzem amit mondanak, hisz nekik van igazuk. Ha megtörik az rpt, elmegyek inkább és nem erőltetem.
[size=12pt]Összességében jogosnak érzed a tiltást: Mivel utolsó esélyes vagyok ezért teljes mértékben megértem a szankcionálás súlyosságát és miértjét.