Üzenetek:50
Chris Meyers
Neved: Javier Rivera
Játékos(ok) neve: Leon DeLazzo , Dante Brooks
Panasz oka: Fair Play hiánya.
Panasz kifejtése: A mai nap folyamán történt egy esett amikor a Police Department fegyverszállítást indítványozott, erre fel a frakcóból összeverödtünk és elindultunk rá miútán felkészültünk. A szállítmány a NOOSE HQ-re ment felpakolni, ahova két társunk hamar kiért, és várakoztak míg elindultak(Ami igen gyorsan megtörtént, gondolom lement a script és go) ezt követően a két ember aki már kint volt elkezdett rájuk tüzett nyitni, amivel semmi gond nincs (Közben én és társam ledobtunk pár szöget a környékre/bejáratba) viszont itt jött egy érdekes mozdulat hogy az egyik nagyobb jármű feltért a hegyre hogy neki menjen a mesterlövészeknek(Ennek az autónak a hátulján akaszkodott egy személy és igen nagy sebességgel tért fel a helyre, mi részünkről ez vehető le ebből a nagyobb autóból egy személy kiesett vagy valami mivel borult a karaktere ezt követően likvidálták a fenti két embert a rendfentartók[Ismeretlen sofőr] ) közben a NOOSE előtti szakaszon egy egységnek a kereke defektett kapott, ami követte a nagy pancélautó ami majdnem belecsapódott és ezt követően kikerülte majd elindult a pálya irányába, mi a társammal megfordultunk egy oszlop körül és jobbról láttuk hogy egy pancélautó jön, és az előző irányát hirtelen megváltoztattja felénk(Gondolom belénk akart hajtani, ismeretlen sofőr) közben a nagyobb autó meggondolta magát majd megfordult inkább az olajkutak felé, ezt követően csináltunk egy kört a pályára fel majd vissza és a nagy autó irányába indultunk el, ami hát hogy is mondjam defekttel NOOSE HQ-tól(Kicsivel utánna mivel a földesútnál lettek kirakva, ami NOOSE alá vezet) eljutott a tetováló szalonig szerintem olyan 1 perc alatt mikor a kereke felnin volt végig(szerintem pontosabban később lehetett felfigyelni rá hogy felnin van.) ezt követően feltért a pályára ahol megszégyenítő sebességgel felnin halad a PD irányába, ahol észrevettük hogy felnin közlekedik. Minket kilököt mivel próbáltunk picit elé menni hogy valamivel is kicsit lassítsuk ha tudjuk vagy valamit megpróbálni hogy megálljon és ne tudjun menni. Nem sikerült, tovább halad az autó mi ütközés miatt kisebb RP-t hajtottunk végre, majd tovább mentünk hogy utolérjük továbbra is kb 200km/h-val ment a PD felé ezt követően nagy nehezzen megelőztük majd elé mentünk bőven hogy megpróbáljuk a kerekét kilőni ami nem sikerült(A rángatás igen erős volt és máshova lőttünk), majd ezt követően a Jugular a feljárónál elé vágott mivel a nagy autó fordulni is alig tudott ezzel próbálta visszatartani, hogy tovább haladjon mi is megpróbáltunk elé álni de addigra elfordult és tovább hajtot ahol ismét tüzett nyitottam rá, de esélyt se kaptunk arra ezzel hogy bárhonyan is megtudjuk állítani gondoltunk amikor betudtunk elé állni akkor itt lesz rá lehetőségünk de semmi.. Közben megérkezett egy Scoutos egység is akik elkezdtek minket lőni, és ezt viszonoztuk is ahol kialakult egy tűzharc a társam elfutott mivel nem tudta honnan lőnek pontosan(Map betöltési problémák) egyik személy likvidálásra került ekkora, közben a karakterem összeesett és folyamatosan lőtt felém a társa közben elbújtam a kocsi mögé, ezt követően megérkezik a pancélautó nekihajt a kocsimnak amitől én elrepülök és meghalok. Közben a nagyobb autó beért a HQ-ra. Nagy autó vezetője: Leon DeLazzo Kisebb autó(Bearcet) vezetője: Dante Brooks
Nem tartjuk Fearnak hogy üldözni kell egy ekkora autót, ami csak azt látja maga előtt hogy beérjen a szarjéval a HQ-re, Konvoynak van elnevezve erre sajnos csak egy nagy autót kergetünk a HQ-ig amiben egy ember utazik aki sértetettlen.. Kerékkilövés szinkron miatt felesleges, és persze a szög se mindig szinkronol be(Lehet ebbe az esetbe se)
Bizonyíték (kép, log, videó): https://streamable.com/yd275t | https://streamable.com/wzwmc3 | https://streamable.com/pnujwx | Megjegyzés: Nem feltétlen a büntetéskiosztás a cél, viszont nem érzem Fair Playnek ezt a szituációt.