Üzenetek:508
Hector

Név: Javier Hardy
Adminisztrátor neve: Laca
Indok: Utolsó utáni esély eljátszva, nincs UB
Tiltás időpontja: 2025-02-03 21:03:30
Meddig tart a ban: Permanens kitiltás.
Miért lettél kitiltva: Összegyűlt a sok hiba, szabálysértés, nem megfelelő, olykor elfogadhatatlan megnyilvánulás, melynek a végére Laca tette a pontot.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Sokszor leírtam, hogy az adott hibákat nem követem el újra. Ezeket sajnos ideig-óráig tudtam csak tartani, aztán jött egy fordulat. A kitiltáshoz vezető utat nem akarom újra bejárni. (Innen is mégegyszer szeretnék bocsánatot kérni attól, akit ott és akkor olyan mértékben bántottam meg, amely nemhogy nem volt megfelelő, de az illetőt még a saját személyében is vérig sértettem! Sajnálom. Hibáztam. Nem akartalak megbántani!) A szerver hosszú ideje az életem szabad perceinek gazdája volt, öröm volt felmenni, játszani a barátokkal, a frakciótársakkal. Leírva is hiányzik, kimondva főleg. Tisztában vagyok azzal, hogy mit írt nekem Laca, amikor a kitiltásom aktiválásra került. Kevesebbért is vágtak már ki embert. Nem egy esélyt, nem kettőt játszottam már el. Hibám listája végtelen, melyeket törekszem csökkenteni. 4 darab kitiltás, 3 warn, megannyi adminjail és mégtöbb esélyt követően, 2 hónap pihenő után, megannyi élményt látva, megannyi történetet olvasva is szeretnék ennek a részese lenni.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Teljes mértékben. Az adminisztrátor által kiosztott figyelmezetést megelőző, privát megkeresés tudatában is tudtam, hogy amint véget ér az RP szál, elkell, hogy köszönjek a közösségtől. Ismét szeretnék bocsánatot kérni, akit emberi méltóságában, tisztességében megbántottam azzal, amit ott és akkor írtam. A rengeteg esély, az "jó beszélek vele, de nem tiltom még ki" után is csak megköszönve a lehetőségeket írom meg ezt az UB kérelmet. A döntés a tiétek, pozitív bírálat esetén hálával övezve fogok a szerverre felcsatlakozni. Negatív bírálattal pedig megköszönve az elmúlt 4 évet folytatom utam a világban. Gracias.