James Sutton - Esteban Velasco

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

berry.james

Újonc
Játékos
Üzenetek:7
logo.png

one RolePlay
Panaszkönyv - Játékos(ok) ellen

Neved: James Sutton
Panaszra tett játékos(ok) neve: Esteban Velasco
Panasz oka: Rp tagadás, nem helyszínen bírálható szituáció.

Panasz kifejtése:
A BCSO egy piros crossmotort üldözött, F11-el sikerült leolvasni a rendszámot. Kiraktuk a körözést a járműre, a tulajdonosára és minden járművére. Ma (2020.05.18.) a körözés bejelzett egy Furia járműre, ami az övé. Én elkezdtem üldözni és megállt a jármű. "Ugye nincs rajtam körözés mert a crossmotoron nincs rendszám." OOC chatben. Ezzel megállította az RP-t. Claude megpróbált igaszságot tenni a helyszínen, de mivel BCSO-s és saját ügyet nem tud kezelni ezért nem volt lehetőség a bírálásra. Ezért nyitottam a PK-t, hogy itt bíráljuk el az ügyet.

Kérdések:
- Ha a script engedi, de a modellen nincs rendszám, akkor rakható rá körözés?
- Megakasztható-e ilyen esetben az RP?

Bizonyíték(Kép, log, videó):
(https://imgur.com/a/D3Bp0gt)

Megjegyzés:
--

Esteban Velasco ~ Marc

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:625
Esteban Velasco
Én vagyok az alperes!
Szóval amit James is fel tett, én is megszeretném kérdezni hogy egy olyan járművön amin nincs scriptileg se rendszám, csak alvázszám az megtehető-e hogy F11-el le olvasva semmi RP-vel le olvassák majd körözést tegyenek ki rám?
Rendszámnál se elég az ha F11 és kész /me /do használata ugyan úgy kötelez attól hogy van Script!
Irl sincs a crossmotoron rendszám,mert mondhatni illegális jármű, csak versenyekre,terepen használható! Közútra nem hozható maximum traileren!
Még annyi hogy a karakterem arcát,testét nem láttak mivel bukósisak+cross motoros ruha volt rajtam ami tetőtől talpig befedi a testem! Hangomat nem hallották, új lenyomat nincs, mivel végig a motoron ültem!
Minden IC részre válaszoltam, látszódik is a képen, én csak magyarázatott akartam kapni OOC hogy-hogy lehet az hogy körözés van rajtam!

my soul is dying

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:73
Mivel többszörösen érintett vagyok én is kifejtem gondolataim.

1. scriptileg van rendszám a motoron, csak a motor modelljén nem látni a rendszámot.

Ne irl-ezzünk mivel ez még mindig egy játék. Ez már nem az első alkalom, hogy játékosok játékát rontod azzal, hogy egyszerűen nem rpzel és oc kezdesz tárgyalásokba. Az hogy körözött a motorod már 2-3 nappal ezelőtt is feltűnhetett volna mikor " oc" odamentél a sandy shoresi rendőrségre és egy rendőrrel kezdtél beszélgetni oc, mondván, hogy " OC VAGYOK ITT ". Akkor is megpróbáltunk elfogni, de egyszerűen képtelen voltál rp-zni és nem értetted, hogy most miért van rajtad 3-4 egység, bár azelőtt 1-2 órácskával menekülgettél előlünk. Annak is az lett a vége, hogy én (jenna) belenyugodtam, hogy nem számíthatok rp-re és otthagytalak a fenébe.

Most itt vagyunk. Ma szintén hasonló a helyzet, valóban írtál 1 me-t felony alatt, a többi mindvégig oc beszélgetés volt(én több rp-t nem láttam).
Erősen lehangoló, hogy egy rp szerveren nem tud rpzni az ember mondhatni ritka eseménynél mert " Hát nincs rendszám a motoron"- kifogással előállsz és meg is állt az rp. Mi elmentünk.. Sutton közölte veled, oc - hogy pk-lesz mert ez így nincs rendben.

Ajánlom figyelmedbe a szerver szabályzatát, legfőképp a " RolePlay megtörés" pontját mivel azt sikerült kétszer is meglépned.

Személy szerint nem vágyakozom azért, hogy bármiféle büntetést kapj. DE ajánlom, hogy tanulmányozd a szabályzatot mert ez a hozzáállás elég durva.

Köszönöm a figyelmet!

Dani

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:487
[admincontroller]A jelentett fél felkeresett engem PK-n kívül. Vele megbeszélve. Scriptileg minden járművön van rendszám. Ennek a leolvasására a /me használata tilos. (/me - Látható cselekvés. Az, hogy a szemeddel leolvasol egy rendszámot, nem látható.)

A panasz jogos, az RP folytatódjon.[/admincontroller]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó