Neved: Jalen Rogers
Adminisztrátor(ok) neve: shotx
Panasz oka: Oktalan Adminjail
Panasz kifejtése: Városházán egy rendőri intézkedésben vettünk részt, majd Kimberly után mászkáltam. Kimberly megkérdezte,hogy elmegyek-e, ekkor én azt feleltem,hogy aha. Kisétáltam az útra, ezzel nem törődtek az intézkedő rendőrök. Mászkáltam az úttesten, majd shotx megjelent egy rendőrautóval egyedül. Megkérdezte IC,hogy lemegyek-e az útról, ekkor én azt feleltem, hogy persze. Ennek ellenére továbbra is az úton gyalogoltam, shotx, pedig kocsival jött lassan utánam.
Ekkor felszólított másodjára is, hogy menjek le az útról. Ezt a felszólítást ignoráltam, tovább mentem az úton. Ezután megkérdezte megafonba,hogy hányszor mondja el, ekkor én már elkezdtem odaszólni, hogy futtatni akar-e vagy mi, hogy jön utánam autóval. Ekkor lerpz-tem,hogy rajtállásba helyezkedek, megemelem az égbe a valagam és kilövök. Elkezdtem futni shotx, pedig jött lassan utánam. Amikor az utca végére értem megálltam a sarkon ugyan is azt láttam, hogy amdinszolgálatba lépett. Ekkor egyből kaptam egy adminjail-t.
Bizonyíték : https://imgur.com/m7fQASg
Megjegyzés: Tudtommal nem vagyok köteles eleget tenni a rendőri felszólításnak. Teljes mértékben IC ügy volt az egész, nem értem, hogy ezért miért jár adminjail. Ez egyyáltalán nem volt PD hergelés szerintem, nem tettem eleget a rendőri utasításoknak, ilyet tudtommal lehet.