Üzenetek:38
Bentarol
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Lori Yukiko / beni1032 «
Ötleted leírása
»
Elég sokszor megfogalmazódott bennem már ez az ötlet, de akár több játékos nevében is beszélhetek szerintem, amikor arról zajlik a csevej, hogy miért vannak limitelve a járművek a kereskedésben. Hiszen a való életben sincs olyan, hogy nem vehetsz többet egy bizonyos típusú autóból, ha éppen az előtted lévő teszem azt 3 nő és 2 férfi gyorsabb volt. Lehetne felhozni példának akár más szervert is, ahol nincsenek limitálva a járművek és nagyon kevés olyan illető van, aki felhalmozza a garázsába az autókat. Ezen a szerveren nem tudom miért alakulhatott ki, de számomra rontja az összképet, hogy nem 1-2 játékosnál, sokkal inkább ennek a tízszeresénél állnak olyan autók, melyeket nem feltétlen tudna megengedni magának az illető karaktere.
Persze félre értés ne essék nem azzal a céllal fogalmazódott meg bennem ez a topic, hogy nagyon bosszankodnék amiatt, mert nem tudok én is 10-20 autókat gyűjteni a garázsomba, sokkal inkább jobb lenne e téren változtatni a szerver életében véleményem szerint.
Tudom, hogy minden éremnek két oldala van, mint ahogy ennek is megvan a maga negatív és pozitív oldala. Valószínűnek tartom, hogy ha törlésre kerülnének a limitek, mindenki megrohamozná az autókereskedést és annyi autót venne amennyit nem szégyellne. Ellenben ez vezetne ahhoz is, hogy az autók árai esetlegesen normalizálódjanak és a garázsokban porosodó 20-70 autók végre napvilágot lássanak, akár gazdát is cserélhessenek.
Talán egy jó példa lenne a földtől elrugaszkodott gazdaságot szemléltetni azzal, hogy a legutóbb aukciós házba került CometS2 tizen valahány millióért talált gazdára? - Nem is tudom pontosan, de ez a típusú autó a kereskedésben 1 millió körül mozog, ha jól tudom.
Ezen felül megszüntetném azt a fajta "limitet" is, hogy egy bizonyos kategóriájú autóból nem vehet egy player többet, mint egy.
«
Csatolmányok
» - «