Üzenetek:504
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» iisrO#1104 «
Ötleted leírása
» Jármű végsebességek meghatározása kategóriák alapján. Alapvetően az autók végsebességének korlátozása ahogy tudom elég vegyes fogadtatást kapott, emiatt egy kis igazítást kaphatna szerintem. Előre is leszögezem, hogy nekem semmi bajom nincs a mostani rendszerrel csak úgy érzem lehetne kicsit fejleszteni. Az ötletem arról szólna, hogy ne egy minden autóra vonatkozó 198-as sebességkorlátozás legyen, hanem kategória függővé lehetne tenni. Pontos számokat nem találtam ki, de csak egy kisebb eltérésre gondolok. Hogy példát mondjak, a civil autóknak lehetne 180, sportkocsinak 190, izomautóknak 200, szupersportnak 210. Így azért van egy kis változatosság, közben mégsem olyan nagy az eltérés. Mivel már előre látom, hogy jön a kérdés/beszólás, hogy na de a PD akkor legyen hátrányba megint. Erre két ötletem van. Vagy kapják meg egységesen a jó végsebességet vagy a náluk lévő autóparknál is legyen valami hasonló kategória, hogy a sportkocsijaik (idk mi van nekik, de láttam valami menőt, valaki biztos meg tudja mondani) képesek legyenek tartani a tempót, a böszmébbek pedig csak átlagosak legyenek. Mindkettő módosítás érthető lenne számomra és elfogadható is. A normális véleményeket szívesen fogadom hozzászólásban.«
Csatolmányok
» - «
Egyéb megjegyzések
» Tökre ennék egy jó kis sajttortát. :3«