Jármű "kormolódás" változtatása

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Poqu

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:638
Maurizio Mancini

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Matteo Marchetti / Poqu#2110 «

Ötleted leírása

» A járműveknél jó lenne megnövelni azt a limitet, ami után kormolni kezdenek a kocsik. Ez jelenleg 1500 km. Ezt lenne jó növelni 5000 km-re. A szervernyitáskor kicserélt PD járművek példának okáért hamarosan elérik az 1500 km-t. Gondolom hasonló a helyzet a fuvarozó kamionoknál is. A legnagyobb gond ezzel nem csak a vizuális effekt, hanem ha nincs megcsinálva sűrűbbé válik az olajcsere is. A csere ára jelenleg a két szerelőtelepnél 90 és 100 ezer dollár. Olcsóbb autók esetén pedig nem éri meg megcsinálni a javítást. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Köszi ha megváltoztatásra kerül! «

T

[Törölt fiók] Fanatic

Vendég
Vendég
Szia, a limit emelését támogatom én is, mondjuk 2-2500-ra. Viszont ha túl magas a limit, sosem lesz igény a generálra. Ergo, nemtudok én sem eladni. A mi árunk kevesebb, mint amiert megcsinálják.

arabmafia

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:199
Tudtommal egyébként 1.600 km után kezd el füstölni, amit a játékon belül rettentő rövid időn belül elérhetsz, 1-2 hét, főleg ha csak egy autód van.
5000 km-re emelés az rettentően sok, de szerintem 2500 km-el mindenki boldog lenne, többek között én is. :)

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,111
Silay Denzel
1600 volt idáig, 2000 lesz a kövi patch után. Annál feljebb nem kívánom emelni, mert akkor nem lenne értelme a rendszernek.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó