Istanbul Connection

daniel

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:144
Meral Yilmaz
السياسة والمخدرات

A Török nép kultúráját hosszú, fájdalmas illetve egyéb politikai és kereskedelmi háttér leplezi. Pár szóval jellemzik ezen generációt.. Allah, pénz, nők, drogok. A politikai rész magától adandó, hisz Törökországban szinte mindenhol jelen van valamilyen formában. A Török bűnözési világot nem kell ismertetni..

A szervezet mindig is Amerikában tevékenykedett. Közösségüket hibrid származású fiatalok teszik ki, Török vagy épp Emírségekbeli vérvonallal, habár az utolsó nagyon ritka jelenség. A fiatalok szívükön hordozzák hovatartozásukat, tisztelettel tartoznak teremtőjük felé amiért a Török kultúrába születhettek, bármikor felvállalják hovatartozásukat. A csoport nem az erőszakról híres, inkább a bel- és külpolitikában elért eredményeikről. Szervezetben nők nem tevékenykedhetnek, kizárólag külsősként, esetlegesen mellékes dologra hivatkozva. Szervezetüket pár tíz, akár egy száz tag teszi ki. Los Santosban nem járnak csukott szemmel, hisz nincs nagy nevük az utcákon. A fialat Iszlám vallás követők tetoválásokat hordanak magukon, a szervezetre következtethető tetoválásuk nincs. Egy éttermet üzemeltetnek a város Nyugati részében, kisebb- nagyobb forgalommal. A közösség tagjai nagy dobra verik pénzüket, ezzel büszkélkednek, egyoldalúan mégis megadják a tiszteletet teremtőjüknek. Szövetségük nincsen egy külsős szervezettel sem, csupán a politikában..

motel.png

 

daniel

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:144
Meral Yilmaz
A frakcióban szeretnénk részletezni egy jelen korban működő fiktív, a valóságra történet ügyileg nem alapuló Török ajkú bűnszervezetet. A szervezetben nem csak ebből a nemzetből fordulnak meg tagok.. Beszélhetünk Emírségekbeli országokról is. A szervezet a politikával foglalkozik elsősorban, emellett leginkább a drogterjesztésre orientálódik, illetve ennek elosztására. Eshet szó egy elosztó-szervezetről is akár, ami kizárólag saját profitra hajaz. A tagok nem feltétlen agresszívak, mindenkinek megvan a saját élete, realitásra törekszik. A frakció nyitott a RolePlay világa felé, kérdésekkel engem @daniel vagy @Relay -t keressétek. (DC: .danielxd _.relay._ )
 

daniel

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:144
Meral Yilmaz
meral2.png

 

Kinézet személyre szabása

Top Alsó