Jogos Irina Aleksandrov- Fater és Kavics admin ellen.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Renáta

Újonc
Játékos
Üzenetek:11
Irina Aleksandrov
panaszkonyv.png

Neved: Irina Aleksandrov.
Adminisztrátor(ok) neve: Fater(Yoko Sato) és Kavics(Sadie Blare) .
Panasz oka: DM, nonRP-s közlekedés.
Panasz kifejtése: Először is szép estét mindenkinek. A lent látható videón egy rendőrségi üldözésről van szó, amiben részt vettek a fentebb említett adminisztrátorok. Az egyik, autókereskedésből lopott járművet üldöztük két egységgel. PIT-ről ekkor még szó sem volt. Előttünk haladt a jugularest, amiben kettő fő ült. A videón is látható, hogy tudja tartani a távot a lopott jármű, tehát bőven lenne lehetősége lehagyni (vagy legalább megpróbálni) az üldöző egységeket, és ezzel elmenekülni. Ennek ellenére inkább megálltak lövöldözni.
Ha ez nem lenne elég, a videó második részletében az látszik, ahogy Fater, mint ötös admin 170-nél PIT-el ki minket, a K9-es egységet. Ez két szempontból is problémás, hiszen a PIT határa 150 km/h, nem beszélve arról, hogy PIT-et csak a rendvédelem hajthat végre elméletileg.
A PIT után kicsúsztunk, lemaradunk a K9-es egységgel a lopott járműhöz képest, bőven helyet adva számára a menekülésre. Ennek ellenére ő lelassított nullára, hogy keresztbe álljon az úton, és nemes egyszerűséggel kilőtte az őt üldöző egyetlen egység sofőrjét.
Az utóbbi időben illegális frakció tagja is vagyok. A frakciónkkal próbálunk arra törekedni, hogy ne mindig a darálás legyen a megoldás ilyen szituációkban, vagy a rendvédelem kiiktatása. Amikor mi kerültünk hasonló (vagy akár enyhébb) helyzetbe az illegális karakterekkel, akkor kivétel nélkül szankcionálva, panaszolva lettünk. Éppen ezért azt érzem, hogy én sem haladhatok el a videón látott tények mellett, főleg hogy ezeket kettő admin követte el.

Bizonyíték (kép, log, videó): Megjegyzés: Nincs.

Kavics

Fórum Betyár
Adminisztrátor
Üzenetek:147
Kavics
Szia Renáta,

A saját nézőpontomat ismertetem is, DM vádjával lettem említve a PK-ban.
Gondolom, mint volt Adminsegéd tisztában vagy a DM fogalmával - ok nélküli ölés - mivel mindketten egy illegális cselekmény részvevői voltunk, ami még egy laikus számára is látható a videóból, így gondolom egyértelmű, hogy a DM vádja nem állja meg a helyét. Valószínűsítem, hogy itt a Fair play hiánya, ami miatt rám került a panasz, de rögtön reflektálok is rá:

- Egy autókereskedésből lopott alap járművet üldöztetek egy K9-es autóval. Eme rövid videó alatt látszik is, hogy két - három alkalommal fel is villan a térképen, a járművem a mapon.

- Valóban megálltam lőni, hiszen nem láttam sok esélyét annak, hogy le tudjalak hagyni titeket az említett autóval.

- A szándékom nem az ölés volt, hanem hogy lemaradjatok tőlem és némi előnyhöz jussak amivel TALÁN elmenekülhetek. A sofőrülésből a célkereszt nem is jelenik meg, így a puszta véletlen műve volt, hogy beakadt az a töltény.

- Nem mentünk vissza téged lelőni miután Simont kilőttem a vezetőülésből.

- Nem sokkal erre Bendy-vel frontálisan ütköztünk, ahol a mi autónk mindhárom tagja animba esett, majd Bendy a megfelelő RP-k lefolytatása után kiszállt és fölénk állva az autóban RP-zni kezdett velünk. A frakcióm tagjai ott köröztek egy Jugularra, tucat alkalmuk lett volna lelőni, de nem tették, inkább RP-ztek tovább a dombról és figyelték az események. (Ha szeretnéd küldök róla képet, sőt még a srácaimtól is elkérem a logot, hogy milyen minőségű RP-k folytak ott még le.)

Kérdezem én, hol itt a DM, vagy hol látszik az, hogy a darára, vagy a fix nyerésre játszottunk?

Én megértem a nézőpontodat, értem a fájó pontot, de szerintem egy rossz példával jöttél elő személyemben ebben az esetben.

Mint a frakcióm volt tagja biztosan ismered az irányelveimet, ami szerint működtetem a frakcióimat és, hogy milyen szándékkal indulunk neki akár egy illegál - illegál, rendvédelem - illegál RP-nek. (lásd: biciklis ékszerbolt; temérdek lövöldözés, amiből egy kezemen meg tudom számolni hány kill született az egész frakcióm részéről) Vesd a szememre, hogy sokat darálok, ha valóban ezt tapasztalod, de ne alaptalanul úgy, hogy egyszer kilőttem egy melletted ülő személyt.

++Ha 3 - 4 RP alatt egy alkalommal el van lőve másfél tár lőszer akkor nem látom értelmét, hogy a fegyverek a szerveren vannak.

Leírtam mindent, amire reflektálni akartam. Részemről a válasz megvolt.
Fater részét saját maga képviseli.
Ha bármiféle információra, logra, képre, visszamentésre szükség lenne, akkor állok rendelkezésre a bíráló személyének.

Edit:
A PIT után kicsúsztunk, lemaradunk a K9-es egységgel a lopott járműhöz képest, bőven helyet adva számára a menekülésre.
A ti megpördüléseteket követően én is megcsúsztam a kanyarban, ahova felfordultunk, ergo lényegi előnyt nem kaptam, ami alapján eldönthető lenne az bárki számára, hogy érdemesebb menekülni, vagy érdemesebb rátok ijeszteni egy-egy eleresztett tölténnyel. Ez az én visszamentésemen tisztán látszik is, ha szükséges a bíráló fél felé prezentálom is.

Utoljára szerkesztve:

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,105
Sziasztok.
Ellen vídeóm sajnos nincs, így nem is kommentálom túl az esetet. Nálam ütközés volt.
Enyhítő körülménynek azt tudom felhozni, hogy megálltunk és utastársammal két rövidebb doval konstatáltuk a helyzetet.
[20:24:10][js] *** előreesik de nem esik komolyabb baja. [Yoko Sato]
[20:24:11][js] *** megfejeli az ajtót de nem esik komolyabb baja, az öve be van kötve. [Ethan Lex Navarro]
Renáta mellett ahol Simont kilőtte Kavics megálltunk akartam tisztázni a helyzetet, de meggondolva magamat nem tettem, hanem tovább mentem. Felesleges OOC-nak véltem. Lehet ha ott megpróbálom rendezni nem születik meg a panaszkönyv
A látott videó alapján vétkeztem.
Várom Laca bírálatát.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,449
-
Head of Staff hozzászólás
Sziasztok!

A PK jogos, különös tekintettel a PIT manőverre vonatkozóan.

A lövöldözés lehet hanyagolható lett volna, de azért ne vegyük ezt az esetet egy kalap alá azokkal az esetekkel, amikor egy sikeres elmenekülés után még visszajáró vendégek vannak a rendvédelmi játékosok ellen.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó