Iratokhoz vásárolható mappa

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Makó

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:351
Dr. Zeke Karev-Vaughn

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Makó «

Ötleted leírása

» Inventorynál az iratokhoz lehetne egy külön vásárolható item, mint a kulcsoknál a kulcscsomó, csak ez mappa lenne, amibe mondjuk 5-10 papírt bele lehetne tenni. Adásvételi szerződések, regisztrációs lapok, FD-nél a halottkém jelentések, Üzenetek stb.. «

Csatolmányok

» Válasz «

Egyéb megjegyzések

» Makó, örülne ha ez az ötlet megvalósításra kerülne. «

Klód

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:1,118
.
Az iratok maradhatnak item formában, de az ilyen halál felesleges dolgok (forgalmi, adásvételi, stb.) legyenek elektronikus formában

Peter1994

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:123
Teljes mértékben Támogatom az ötletet! Lehessen mappát vásárolni amit át lehet nevezni. Lenne mondjuk adásvételi,személyes okmányok,szerződések mappa. Az adásvételibe értelemszerűen az adásvételi papírok mennének a személyes okmányok mappába raknánk az aktuális reglapot,személyit,jogosítványt illetve én a szerződések mappába tenném a kölcsönadási szerződéseket. FD-nél meg ahogy Makó is írta halottkém jelentések mappa illetve külön mappa a mentési dokumentációknak ha egyáltalán használnak még olyat.

Cross

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:396
-
Szerintem maradhatnak papír alapon, vagy papír alapon IS. Egy a drogos dobozhoz hasonló vagy kulcs csomóhoz hasonló mappa item lehetne akár amibe csak a papírokat lehetne tenni.

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:685
Dexter Sosa
Igen egy iratgyüjtő fasza lenne, up. Ha lenne ilyen kulcstartó féle papírgyüjtő nem lenne akkor probléma a rendezés/tárolás.

Utoljára szerkesztve:

LACI

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:923
Sean Bennett
Az első dolgom hogy az ilyeneket kidobjam a kukába. Mi értelme tartogatni az adásvételiket?

Peter1994

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:123
RP szempontjából jó lenne. Xy játékos azt RPzi, hogy valamilyen betegsége van mentőt hív ellátják a helyszínen vagy beviszik a kórházba ott ellátja a játékost az NPC de a mentősök írnak mentési doksit azt beteszik a mappába a mappa neve mondjuk Xy Mentési dokumentációi pár nap múlva ugyanaz a játékos ugyanazzal a problémával még egy mentési doksi, pár hét múlva ugyanez a mappát meg berakják egy lerakható szekrénybe. Aztán tegyük fel eltelik 1 hónap és megint ugyanaz a játékos ugyanazzal a problémával így Makó vagy egy kollégája vissza tudja nézni az adott játékosról írt mentési doksikat és akkor világossá válik számára, hogy mondjuk ez a nem tudom milyen betegség és mondjuk műtéti beavatkozást igényel.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó