Invertory/Tároló BUG.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

JakeFury

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:127
Ajredzsi Stevens

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Jake Javier Heke / jake_heke /El Diablo/ «

Hiba megnevezése

» Invertory/Tároló BUG «

Hiba bővebb leírása

» Invertoryból próbáltam a tárolóba behúzni egy négyes stacket, egy hatos egyező stackre ami már a tárolóban volt. Nem sikerült. Próbáltam üres slotra utána, úgy sem. Relogot követően ismét megejtettem egy próbát, de most először az üres slotra, ahova tökéletesen be is tudtam tenni a négyes kis stackem. Utána próbáltam egyesíteni már tárolón belül, ahol ismét nem működött a dolog. Próbáltam kivenni más itemet, illetve berakni mást is üres helyre, de már ezek se sikerültek. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» - «

DRAX94

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:71
Sony Drax
Ez nálam is volt régen de az autónál is ahogy stackkeltem az anyarozst csak saját inventoriban stackkelem és úgy rakom be a járműbe máskülönben ha járműben stackkelem akkor befagy az egész!! :) Május óta így csinálom aszt hiszem akkor találkoztam vele hogy nem tudok jármű inventoriba stackkelni.

gyula8

Veterán
Játékos
Üzenetek:255
Ashley Anderson
Nálam is előfordul ez a probléma, illetve van még egy hasonló ami rég óta ilyen ha táska van nálad és véletlen egy kocsiból egy másik táskát vennél ki akkor is elbugol az inventory

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,112
Silay Denzel
Resivel javítva. Köszönöm, hogy részletesen leírtad, hogy mit hogy csináltál, eddig másoknak nem sikerült. Így tudtam reprodukálni és javítani is. :D

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó