Interiorok.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Krisz0_0

Aktív Forumozó
Játékos
Üzenetek:34

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Jovan Krstic / Krisz#2414 «

Ötleted leírása

» Nem egy átlagos kis ötletet hoztam most. Tehát, szerintem nem egy ember szenved FPS problémákkal köztük én is. Félre értés ne essék semmi rossz indulat nincs szándékomban. Rengeteg nagyobb RP-t sajnos nem tudok élvezni amikor több ember jelenik meg, ahogy említettem szerintem ezzel nem csak én vagyok így, hogy ott a lehetőség egy tök jó RP-t élvezni akár buli, akár bármi nagyobb event-van, a map másik feléről kell néznem. Erre eszeltem ki valamit, lehet sok embernek nem fog tetszeni lehet sokaknak viszont igen. Amit kitaláltam az az lenne, hogy a legtöbb nyitott interiort, ki lehetne cserélni CPS-re (Gondolok itt PL: Telefonos szaküzlet, Auto Part's, gyógyszertár) szerintem el nem venne semmit. Szerintem nagyon sok felesleges nyitott interior található, ami zabálja sokak FPS-ét.«

Csatolmányok

» Nincs «

Utoljára szerkesztve:

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:685
Dexter Sosa
Én sose kedveltem az exterioros MLO-s dolgokat. Mindig is jobban szerettem az interiorokat, pont ezért. Nem lesz tőle csúf a map, mert most nem valami szép. Sarkon egy vakítóan fehér digital den és még sorolhatnám. Viszont nem hiszem, hogy itt az lesz az FPS problémára ez lenne a megoldás. Vesz le az FPS-ből? Valószűleg igen. Észrevehető mértékben? Nem hiszem. Ha jól van optimalizálva akkor nem lehet vele túl sok gond. Támogatni támogatom, csak azért mert nem szeretem az MLO megoldásokat. De ezzel nem lesz több FPS-ed szerintem.

exterior = ki-be lehet járkálni
interior = teleportálós cps szisztéma

Krisz0_0

Aktív Forumozó
Játékos
Üzenetek:34
Én sose kedveltem az exterioros MLO-s dolgokat. Mindig is jobban szerettem az interiorokat, pont ezért. Nem lesz tőle csúf a map, mert most nem valami szép. Sarkon egy vakítóan fehér digital den és még sorolhatnám. Viszont nem hiszem, hogy itt az lesz az FPS problémára ez lenne a megoldás. Vesz le az FPS-ből? Valószűleg igen. Észrevehető mértékben? Nem hiszem. Ha jól van optimalizálva akkor nem lehet vele túl sok gond. Támogatni támogatom, csak azért mert nem szeretem az MLO megoldásokat. De ezzel nem lesz több FPS-ed szerintem.

exterior = ki-be lehet járkálni
interior = teleportálós cps szisztéma
Nem vagyok teljesen otthon a témában, ezért előre is elnézést. De köszönöm a meglátásod.

Demzsi

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:456
Lack Elek
+1.
Az FPS különbséget szerintem azok érzik a legjobban, akik kötéltáncot járnak. Átlag 30 FPS-el sok ember mellett 19-20 ig is zuhanhatok és akkor nem beszéltünk még MLO-ról. Ez már érezhető különbség. Saját vélemény

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,112
Silay Denzel
Elenyésző számokat jelentene az FPS-en. Sokkal jobban laggoltat, ha pl 5 modolt kocsi van egymás mellett, mint egy nagyobb MLO. 1.2-ben viszont a járműmodok egy részének az átdolgozása és az újraírt rendszerek viszont hozhatnak majd javulást e téren. Zárok.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó