Interior CP - Név kiírása

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Dorinna

Kritikus
Very Important Person
Üzenetek:265
Pamela

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» DorinnaDori#7476 «

Ötleted leírása

» A CPkbe állva ne írja ki a tulajdonos nevét a rendszer. Írjon inkább "Foglalt" állapotot, vagy "Ismeretlen"-t. Az ingatlanosnál a már eladott-vett házakra rá lehet keresni, viszont úgy gondolom fölösleges információ mindenki számára, hogy csak a CP-be kelljen beállni.
Adminszolgálatban látszódhat.

EDIT: CP-be állva (vagy NPCnél) lehessen névtáblát venni, amely kiírja a neved a házra. Vannak olyan emberek, akik nem féltik kilétüket és vállalják azt is, hogy hol laknak. Ezzel nincs probléma, de a legtöbb esetben szerintem nincs szükség a név automatikus kiírására. Ebben az esetben pedig IC-re is lehet vinni amit leolvastál a tábláról. «

Csatolmányok

» Válasz «

Egyéb megjegyzések

» Szerintem elég megosztó az ötlet, érthető okok végett, viszont kíváncsi lennék mennyien támogatnák. «

Utoljára szerkesztve:

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:685
Dexter Sosa
A CP rendszert nagyon régóta át lehetett volna dolgozni. Sajna több rendszer is felesleges MG lehetőségeket biztosít de nem ritka az se, hogy egyszerű félreértésekből keletkezik MG a rendszereknek hála. A CP-ket valahogy úgy alakítanám át mint ahogy GTAW-n vannak. Egy szimpla CP legyen az egy kérdőjel vagy egy megszokott kúp, semmi text és csak akkor jelenik meg hamár közel vagy hozzá.

Cody

Vélemény Vezér
Játékos
Üzenetek:340
-
Én még úgy tudnám ezt az ötletet támogatni, hogy oké, ne írja ki a nevet. Lenne egy item "névtábla" 2500$-ért pl. Amit, ha megveszel és /nevtabla vagy valami parancs a házad CPjében állva akkor onnantól kezdve a CP-ben ki fogja írni a neved. Ezzel vállalod a felelősséget sok dologra és nem MG-re fog buzdítani senkit sem, hogy csak xy körül fog mozogni mert övé a ház. (Esetleg így még ezt fel lehetne dobni és akkor ki lehetne olvasni a házszámot + a nevet is RP-vel).

Dorinna

Kritikus
Very Important Person
Üzenetek:265
Pamela
A CP rendszert nagyon régóta át lehetett volna dolgozni. Sajna több rendszer is felesleges MG lehetőségeket biztosít de nem ritka az se, hogy egyszerű félreértésekből keletkezik MG a rendszereknek hála. A CP-ket valahogy úgy alakítanám át mint ahogy GTAW-n vannak. Egy szimpla CP legyen az egy kérdőjel vagy egy megszokott kúp, semmi text és csak akkor jelenik meg hamár közel vagy hozzá.

Nem játszottam GTAW-n, azonban ott lehet, hogy minden háznál van CP és minden háznak van tulajdonosa. Itt kicsit idegesítőbb, hogy az emberek berohangálnak a kerten át az ajtóba, hogy lássák meg van-e véve, pláne ha kisebb lenne a range amiben látszódik a CP. A házszámot érdemes megtartani bárhogy is nézzük, viszont a név teljesen felesleges.

Én még úgy tudnám ezt az ötletet támogatni, hogy oké, ne írja ki a nevet. Lenne egy item "névtábla" 2500$-ért pl. Amit, ha megveszel és /nevtabla vagy valami parancs a házad CPjében állva akkor onnantól kezdve a CP-ben ki fogja írni a neved. Ezzel vállalod a felelősséget sok dologra és nem MG-re fog buzdítani senkit sem, hogy csak xy körül fog mozogni mert övé a ház. (Esetleg így még ezt fel lehetne dobni és akkor ki lehetne olvasni a házszámot + a nevet is RP-vel).

Ez tetszik, beleírom.

arabmafia

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:199
Támogatom ennek az ötletnek mindennemű permutációját.
Aki pedig nagyon MG-zni szeretne az csak felmegy fórumra és megnézi, hogy ki hol vett házat, én azt a fórumszobát is lerejteném.
Én szívem szerint annak is örülnék ha teljesen eltűnnének a CP-k és egy más megoldás lenne. Nagyon messziről észrevenni, hogy ott egy feltörhető lakás van.

Utoljára szerkesztve:

KabukiYAJ

Veterán
Játékos
Üzenetek:252
Támogatom!
Folyton pörögnek a DC üzenetek hogy "Jajj nem adod el a házad XY helyen?" és elég fusztráló.
Házszám bőven elég egy civil számára.
Névtáblás ötletet pedig feleslegesnek tartom de egy új lehetőség sosem rossz.

Cody

Vélemény Vezér
Játékos
Üzenetek:340
-
Támogatom!
Folyton pörögnek a DC üzenetek hogy "Jajj nem adod el a házad XY helyen?" és elég fusztráló.
Házszám bőven elég egy civil számára.
Névtáblás ötletet pedig feleslegesnek tartom de egy új lehetőség sosem rossz.
Új lehetőségnek nem rossz. Gondolok itt arra akik szeretik, ha tudják, hogy hol laknak. "Villogni vagy egyéb, mint IRL is néhány gazdagabb embernek tudják, hogy hol a lakása s egyéb. Valaki(k) pedig inkognítoban élnek.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,248
-
Head of Staff hozzászólás
Névtábla vásárlás lehetőséggel várható 1.2 környékén. Ezáltal eldönthető, hogy szeretné-e a játékos kiíratni a nevét a CP-be vagy sem.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó