Illegális szórakoztató ágak

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

KabukiYAJ

Veterán
Játékos
Üzenetek:251

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

Nero Marino / kabukiyaj

Ötleted leírása


Maffia, Kartell illegális/legális épülete.
Lehetőség egy épületet vásárolni az illegális frakcióknak ami, étterem, bordélyház, szauna kb akármi lehet.
Táncoslány NPC-k lehetőséget adnának az civileknek privát táncot ami az alap GTA-ban is benne van, ez a tevékenység felvinné a játékos életét X összegért percenként ami a széfben landol.
Ezen épületen belül lehetőség lenne kamerákat felszerelni ezekkel pedig kémkedni a játékosok között információkat gyűjteni.
Igazából egy fejleszthető klubb lenne ahova a játékosok !!RP-ni!! és !!különböző előnyökhöz juttatná őket!! annak érdekében hogy minden réteget megmozgasson. (táncosok, kamerák, bár ami minél nagyobb fejlesztésen létrejönne egy /servedrink (id), (ezek a parancsok csak az épületen belül működnének, épület belsejének alapterületét is lehetne fejleszteni, belső raktárrészt és garázst is lehetne venni hozzá)

-Bár előny: ottani ital 150%-nál tovább oltja a szomjat. (odamegy az illető a pulthoz majd megveszi az italt nem item hanem egy pl: /servedrink (id) ezek a parancsok csak az épületen belül működnének) onnantól az RP vinné tovább mit kért és hogyan stb)

-Táncoslányok: Életet töltene de nem gyogyítaná a sérüléseket(sérülések alatt értendő: törés, lövés)

-Épület területe: Még itt tartozkodik a játékos az étel és ital szignifikánsan lassabban fogy hogy a játékosok az RP-re koncentrálhassanak.

-Kamerák: Látszódna minden beszélgetés /me /do és akármi cselekvés ami a kamera körül történik.

-Raktár: Konyha mögötti kis rész ahová játékosok fejlesztéstől függően több itemet tárolhatnak.

-Passzív jövedelem: Bulinként a vásárolt italok illetve lányoknál elköltött pénzek bekerülnének az irodai széfbe majd onnan kitudná venni a frakció leader vagy aki engedélyt kapott és ezt innentől ők kezelik.

-Iroda: Fejlesztés nélkül csak a széf illetve a staff kezelése elérhető.
1. szint: Lehetőség lenne lányokat rendelni egy napra (ilyenkor másnap déltől 3. nap délig lennének jelen az épületben a késő esti bulik végett)
2. szint: Lehetőség van időre rendelni a lányokat.
3. szint: Tudjuk kezelni a kamerákat az irodából.
4. szint: Riasztókat lehetne felszerelni az egész épületbe.
(többi szintre tippeket elfogadok)


-Konyha: Ha ezt megveszi a tulajdonos fel lehet szolgálni mindent amit az RP kíván /servefood (id) ekkor "megeteti" a célzott játékost (ezek a parancsok csak az épületen belül működnének)

-Staff: Irodai gépen lehet beállítani a role-okat minden frakciótársnak, (séf, biztonsági őr, pultos, akármi amit az épület RP-je megkíván) ezekkel külömböző perkek lesznek elérhetőek.

-Garázs: Ehhez tartozna egy role, sofőr, ő tudná berakni és kivenni az CP-be a leparkolt kocsikat. (lagg elkerülése végett)
CP-be beállva E-vel lerakja ha kocsiban ül, ha pedig gyalog van E-vel felnyit egy listát amin szerepel egy panel a jármű típusáról és rendszámáról felül pedig egy keresési box ahová a rendszámra lehetne keresni.
Ez a garázs slot változna a garázs fejlettségéhez képest.

Épületre magára egy berendezhető interriort tudnék elképzelni ami 10x10-es alapterülettel kezdődne majd fejlesztések után oda kéne sétálni a megfelelő helyre hogy melyik "szobát" neveznénk ki a megadott dologra. (itt megjelenne egy kis lebegő felirat mint a placedo a megvásárolt fejlesztésről)
Épület első belépésénél berendezés után le kéne rakni az épület széfjét, és a kezelői számítógépet ami az egésznek az "agya" innen lehetne fejlesztéseket vásárolni.


Csatolmányok

-

Egyéb megjegyzések


Igen-igen tudom hogy ez egy kicsit ilyen "onlineos" script lenne DE!!
Most ilyenekre van szükség, én úgy látom hogy nem feltétlen segíti az RP-t az, hogy földhözragadottan történik minden "realisztikusan".
Szükségünk lenne egy kis fun faktorra, ami nem feltétlen élethű de segíti a játékosok felszabadult RP-jét.
Örülnék ha kicsit elengednénk ezt a földhözragadtságot és történne valami új és jó script aminek a játékosok tényleg örünének.
Beárazást nem írtam, fogalmam sincs mennyire kellene ezeket árazni, bevallom ehhez nem értek de van pár okos ember aki ezt majd összerakja ebben biztos vagyok!
Várom az építőjellegű hozzászólásokat, találjunk ki valami nagyot!



 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó