Illegál piac

Cesar

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:141
Gabriel Solarin

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Dean Whitaker «

Ötleted leírása

» Mivel az illegálnak visszatérő probléma az ,hogy fegyverhez jusson az ötletem ezzel a témával foglalkozna. Jelenleg a szerveren csak nagyon nehezen lehet fegyvert szerezni és egy akció során elmehet akár egy heti loot eredménye is ezért a következő ötletet vázolnám fel. A szerver random helyeken eldobna 1-2 telefont , rádiót olyan módon ahogy az illegál NPC-k is megjelennek. Ezeket a cuccokat csak illegál frakcióban lévő ember vehetné fel és birtokolhatná. Ha megvan a telefon / rádiónk akkor a sztori egyszerű lenne. Random időpontokba kapnánk a készülékre vagy egy sms-t vagy a rádión egy figura beleszólna ,hogy ezen a címen megnyílt egy "piac". A városba lehetne lerakni 2-3 olyan interriort amibe ezeket az NPC-ket meglehetne találni és előre meghatározott áron megtudnánk venni a fegyvert , kevlárt hasonló dolgokat. A lista random lehetne tehát nem biztos ,hogy mindig sikerülne a vásárlás. Az árakat is lehetne kicsit babrálni oly módon ,hogy mondjuk mindig változó árakon mozogna. Hol olcsón hol pedig drágán kellene megvegyük a cuccokat amiket szeretnénk.Fontos lenne ,hogy ezeket a készülékeket csak bizonyos ideig birtokolná a játékos ezáltal mindig foglalkozni kellene vele ,hogy betudjunk jutni a piacra. Ez csak egy alap ötlet ezt nyilván lehetne még bővíteni . «

Csatolmányok

» Válasz «

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,454
Pár megoldási ötlet az illegál részére.
-LSD: Anyarozst a farmokon kicsit jobban adhatná így a playereknek is jobb lenne. Vagy a farmos alapmunkából lehessen szerezni.
-Meth / kristálymet: Lítiumot könnyebben lehetne beszerezni a bányából kicsit eléggé nehézkes még droggal is.
-Kokain: Kevesebb levelet kérjen. 1g kokain előállítása most 3db levél. Ha 1db intibe 10db növény van letéve az napi 10db legyártása max ha 0-24 oda van figyelve a növényre de ez is inkább csak 6db legyártása naponta. Ha több inti több drog nyilván de akkor is szerintem ez kicsit sok alapanyag kérés és eléggé lassan termelődik.
-Crack. 2db kokain kell hozzá. Ezért drága is és nehéz előállítani. Nem is keresik a playerek nagyon max ha csak event van.
-Heroin: Morphine illegálisan be lehet szerezni. Kb 0 eséllyel bizonyos okok miatt. Kórházból ahonnan még lehetne onnan se lehet.
-Marihuána: Playerek saját intiben max 2db tudnak termeszteni, hogy ne bukjon le. Illegális frakciók meg nem ezt a drogot fogják intibe termeszteni hanem inkább kokaint. Így egyik se éri meg. Vagy többet lehetne lerakni vagy többet adna gumóból.

Drog gyártás költsége.
Laborba olcsóbban lehessen javítani a gépeket vagy lassabban romoljon.
Npc akik gyártsák a drogot vagy olcsóbban vagy gyorsabban gyártsák az adott drogot így az eladási ár is másabb lenne ha előbb kész lenne.

Az anyarozst lehetne mondjuk szántóföldekre is kiterjeszteni, ami ugye gyorsabb termelést jelentene, minimális droprate buffot kaphatna a dolog
Lithium nem csak bányából jön, viszont ahhoz olyan életkörülményben lévő civil, vagy kezdő játékos is kellene, ez az egyik legjobban ballanszolt.
Kokainhoz szükséges levél mennyiségen lehetne csökkenteni, és onnantól a Crack is hozzáférhetőbb
Marihuána: Túl van termelve boldog boldogtalannak az lóg a szájába. Illegális intibe való növénylehejezés növelést meg engedjük el, szerintem nem kell megint olyan, hogy 300-400 tő kokain meg marihuána jött ki aratásonként egy interiorból.
Morphine ha már leginkább hajón jön (illegálhajó) rákászathoz bele lehetne tenni, így könnyebben hozzáférhető lenne. Labor fentartás, meg kezdő frakcióként meg lehet oldani.

Altos123

Legendás Író
Játékos
Üzenetek:291
Mishel Molina
Meglátásom szerint ha minden egyes illegális frakciótag kiveszi a munkából a részét nem muszáj full time, elég háromnaponta egyszer, akkor bőven annyi fegyvert fel tud halmozni ami nagyjából soha nem fog elfogyni.. A szerveren töltött időm 80%át illegális frakicókba töltöttem, mindig saját felszerelést használva, és soha nem volt olyanra példa hogy ne lett volna az adott szituációhoz elegendő fegyverem.. Szimplán szerintem a kereséssel van a probléma, hogy nem ott keresik a játékosok a fegyvert ezzel az rpt a másik frakcióval ahol azt kéne.
Anyarozst két napja csinálom nem is maxos földdel, és már 30+ darabom van.
A lítiumot is próbáltam tegnap, egy óra alatt kijött 15 db, ami amúgy 150 meth, szerintem minden csak akarat kérdése.
Az összes többi drog más frakciókkal üzletelve, beszerezhető.. A morfinon kívűl, arra viszont ott a custom rp lehetősége.
Amikor aktívan volt használva általunk a droglabor, előre tervezve pontosan kiszámítottuk mennyi idő alatt éli fel a labor azt a mennyiségű itemet amely egyébként épp szükséges volt ha éppen profitálni szerettünk volna belőle.
Erre ugye rá jön, hogy egy átlag rablás script gondolok itt autókerre, vagy pawn shopra mind olyan mennyiségű pénzt képesek behozni ami mellett az hogy tönkre megy a labor, csak egy apróság.. Szerintem a kokain termesztésen kívűl nem igazán van olyan dolog ami sok időt elvenne egy frakciótól, és a kokain termesztésnél is csak az a hosszadalmas idő míg össze gyűlik x mennyiségű levél, hogy megérje beindítani a labort. Minden amire szüksége van egy illegális szervezetnek szerintem adott a szerveren.
Ez lenne szerény véleményem, a topicban olvasottakra.
(Amikor bent volt az npc rendszer, ömlött a fegyver mindenki széfjéből és semmilyen értéket nem képviseltek a fegyverek a szerveren szerintem.)
Nem minden illegálos életébe fér bele a legális dolog a karaktere miatt. Pl egy gettós ballasos ne menjen tököt ültetni szerintem. Vagy egy kemény 1% motoros frakció leader tököt ültetni.

Faint

Pötyögtető
Adminsegéd
Üzenetek:55
Nem minden illegálos életébe fér bele a legális dolog a karaktere miatt. Pl egy gettós ballasos ne menjen tököt ültetni szerintem. Vagy egy kemény 1% motoros frakció leader tököt ültetni.
Nos, a lehetőség adott azért még se várhatja el senki, hogy oda adjanak mindent a szájába.
Egy rp szerveren vagyunk, ha anyarozs kell és nem fér bele a szerepedbe az a napi 1óra három szakaszra osztva, akkor én megkeresnék egy olyan embert aki csinálja és nem kell neki a melléktermék. Minden a kapcsolat építésen alapul.

Altos123

Legendás Író
Játékos
Üzenetek:291
Mishel Molina
Nos, a lehetőség adott azért még se várhatja el senki, hogy oda adjanak mindent a szájába.
Egy rp szerveren vagyunk, ha anyarozs kell és nem fér bele a szerepedbe az a napi 1óra három szakaszra osztva, akkor én megkeresnék egy olyan embert aki csinálja és nem kell neki a melléktermék. Minden a kapcsolat építésen alapul.
Sokszor hirdettem veszek. Van kiadása az előállításnak. Ezt a playernek meg kell értenie és nem lehet megadni a magas árat. Kapcsolatot úgy meg nem lehet építeni amikor azt kapod sms-be 4000$ az ára mert tudom mire kell. De én támogatom azokat az embereket ahogy tégedet is a farmos munkába és meg is veszem ha olyan az ár. Ezt több admin és player is tapaszthatja. Ahogy előbb re írtam nem mindenkinek karakter hű, hogy egy farmon melózik ha bele fér az idejébe ha nem fér bele. Egy 1% motoros bandába pl meg pláne nem, hogy farmoznak. Szerintem irl se az működik, hogy a japán maffia vezér szedi otthon a kokacserjét a kiskertben. Ő is kiadja másnak a melót szerintem. Ahogy egy illegális frakciónak is kellene a szerveren.

Faint

Pötyögtető
Adminsegéd
Üzenetek:55
Sokszor hirdettem veszek. Van kiadása az előállításnak. Ezt a playernek meg kell értenie és nem lehet megadni a magas árat. Kapcsolatot úgy meg nem lehet építeni amikor azt kapod sms-be 4000$ az ára mert tudom mire kell. De én támogatom azokat az embereket ahogy tégedet is a farmos munkába és meg is veszem ha olyan az ár. Ezt több admin és player is tapaszthatja. Ahogy előbb re írtam nem mindenkinek karakter hű, hogy egy farmon melózik ha bele fér az idejébe ha nem fér bele. Egy 1% motoros bandába pl meg pláne nem, hogy farmoznak. Szerintem irl se az működik, hogy a japán maffia vezér szedi otthon a kokacserjét a kiskertben. Ő is kiadja másnak a melót szerintem. Ahogy egy illegális frakciónak is kellene a szerveren.
Van jó pár kezdő a szerveren, akik szívesen keresnének pénzt és a mellékterméket az ott megkeresett pénzért cserébe szívesen oda adnák neked, ebben biztos vagyok.. Továbbra is a kapcsolat építés a fő cél. Szerintem napi 1 órát akár melyik kezdő játékosnak megérne 120-150ezret . Valamit valamiért alapon, de kivitelezhető hogy megszerezd. Ezen kívűl legalább így még pluszba segítenéd a játékost elindulni. ^^

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:9,141
-
Pár megoldási ötlet az illegál részére.
-LSD: Anyarozst a farmokon kicsit jobban adhatná így a playereknek is jobb lenne. Vagy a farmos alapmunkából lehessen szerezni.
-Meth / kristálymet: Lítiumot könnyebben lehetne beszerezni a bányából kicsit eléggé nehézkes még droggal is.
-Kokain: Kevesebb levelet kérjen. 1g kokain előállítása most 3db levél. Ha 1db intibe 10db növény van letéve az napi 10db legyártása max ha 0-24 oda van figyelve a növényre de ez is inkább csak 6db legyártása naponta. Ha több inti több drog nyilván de akkor is szerintem ez kicsit sok alapanyag kérés és eléggé lassan termelődik.
-Crack. 2db kokain kell hozzá. Ezért drága is és nehéz előállítani. Nem is keresik a playerek nagyon max ha csak event van.
-Heroin: Morphine illegálisan be lehet szerezni. Kb 0 eséllyel bizonyos okok miatt. Kórházból ahonnan még lehetne onnan se lehet.
-Marihuána: Playerek saját intiben max 2db tudnak termeszteni, hogy ne bukjon le. Illegális frakciók meg nem ezt a drogot fogják intibe termeszteni hanem inkább kokaint. Így egyik se éri meg. Vagy többet lehetne lerakni vagy többet adna gumóból.

Drog gyártás költsége.
Laborba olcsóbban lehessen javítani a gépeket vagy lassabban romoljon.
Npc akik gyártsák a drogot vagy olcsóbban vagy gyorsabban gyártsák az adott drogot így az eladási ár is másabb lenne ha előbb kész lenne.
Ezeket felírtam és várható rá hamarosan változás.

valakimostmar

Fórum Császár
Adminsegéd
Üzenetek:209
Jordan "Trigger" Brown
Palyerek nagy része hatalmas haszont akar kihozni a kereskedésből. Egy alkatrészt, terved vagy drog alapanyagot eladni olyan összegekért amiért nem éri meg venni. Csak egy példát hoznék fel de inkább kettőt. Napokban ismét próbáltam kereskedni. Találkoztam egy emberrel és közölte egy alkatrész 10e$/db. Nosh egy fegyverhez kell minimum három darab és egy terv. Egy pisztolynál már ott tartottunk 40-50e dolcsi. Nosh ezt ha tovább akarod adni playernek nem fogja megvenni mert megy a hiszti, hogy drága. Nem egy ilyen sms-t tudok mutatni ha kell. Mert ők inkább 20-25e vennék. Bukóba nem fogja senki eladni. Következő a drog. Meth pl. 5-6 ezerélt lehet eladni npc-nél. Ezt legyártani 45e dolcsi és abból lesz 20db. Nosh akárhogy számolom csak 2250$ csak a gyártása egy methnek. Erre jön a player aki elmegy bányászni és közli eladja a lítiumot 5e dolcsi áron. Már ott van ez is mínusz. Ez csak a vásárlás. Napokba felcsaptam Darkwebet és hirdettem eladó drog. Esetek 90% az volt kirabolnak majd kidarálnak ha nem rántasz fegyvert akkor. Ha valaki magára ismer magára ismer. Vagy szimplán fel se keresnek. Ha meg felkeresnek egy 1db methet max 3e akarnak venni mert nyilván ő is azért veszi, hogy kereskedjen vele amivel nincs is baj. Főképp Lacához lenne ez a kérdés. Hol éri meg akkor a kereskedés ha az emberek 90% nem vevő rá? Az illegál, hogy kereskedjen droggal ha nem veszi senki csak az npc? Sima playereknek nem kell a drog mert minek? Az illegálnak kell a frakciók nagyrészt meg ugyan azt tudják craftolni és akkor minek vegye meg ha elmegy és megcsinálja magának? Fegyverekről ne is beszéljünk. Aki kap egy illegál frakit alap kezdő szett pisztolyok nagyrészét és pár kis automata. A frakik 90% ezt tudja. Jön a kérdésem. Hogy adjak el fegyvert ha mindenki megcsinálja magának mert elmegy mágnesezni, búvárkodni és ingyen össze rakja. Akkor mért menjek playerhez kereskedni ha úgy se kell neki mert pénzt nem akar költeni? Ahogy észre veszem a playerek 90% vagy nem akar költeni semmit vagy minimálisan. Előre is köszönöm a hozzászólásokat és a pozitív megjegyzéseket és a véleményeket.
Erre reflektálnék annyit hogy mi próbáltuk nem egyszer embernek adni LSD-t Füveset is, voltak azért akik vettek is. De legtöbb esetben ki akarnak rabolni 10 füves cigiért ahelyett hogy durva 5ezert oda dobjon a 10-re. Az LSD-t és a többi drogot azért nem veszi a playerek többsége mert toleranciát nem hajlandóak fejleszteni, vlamint nem tetszik nekik a negatív hatás ami a függőségből származik.(pedig csak annyi hogy sűrűbben kell vennie:D)

Kinézet személyre szabása

Top Alsó