Illegál fejlesztése.

Altos123

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:224
Mishel Molina

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Khira Love / andyhawk1998 «

Ötleted leírása

» Bitcoin behozatala a szerverre. Lehetne ki építeni saját intibe bitcoin bányász gépeket. Civilek is tudnák csinálni ezt így kicsit közelebb tudnának kerülni az illegális frakciókhoz. Lenne egy npc ami óránként váltaná a helyét vagy hívni kellene és valahol meg jelenne X ideig lenne lent és csak adott dolgokat lehetne venni. Randomizálva az ár és az adott cuccok. Így jobb fegyvereket is lehetne beszerezni amit a frakciók nem tudnak csinálni. Lehetne venni BP-t, alkatrészeket, kiegészítőket, mellényeket és kész fegyvereket is. «

Csatolmányok

» Válasz «

Egyéb megjegyzések

» Így nem kellene napokat farmolni azért, hogy több száz ezrekért, hogy sokkal gyengébb fegyverekhez jussunk mint a rendvédelem. Így akár a illegálnak is lehetne serbuja vagy több nagy kalibere amivel fel tudna lépni a rendvédelemmel szembe. Nem kellene félteni a fegyvert amit napokig farmolt. Több akciót hozhatna a szerverre. «

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:8,917
-
Helló,

A rendszertől függetlenül a fegyvereket még mindig a vezetőség állítja be minden egyes illegál frakcióhoz, mint jogosultság. Attól, hogy lenne "bitcoin" rendszer, még nem tudnál craftolni. :)

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
-
szerk.: Esetleg custom RP tervezeteken gondolkodtatok már, mint lehetőség? Ott is hozzá tudnátok jutni bizonyos tárgyakhoz, megbeszélés kérdése alapján. Az elmúlt időkben úgy látjuk, hogy csak scriptes vonalon próbáltok meg mozogni, ahelyett, hogy élnétek ezzel a lehetőséggel is.

Altos123

Kivételes Tehetség
Játékos
Mishel Molina
Helló,

A rendszertől függetlenül a fegyvereket még mindig a vezetőség állítja be minden egyes illegál frakcióhoz, mint jogosultság. Attól, hogy lenne "bitcoin" rendszer, még nem tudnál craftolni. :)
Vásárlási lehetőségként írtam. Nem craftolási lehetőség bővítésként. A illegális frakciók közül szerintem egyikhez se illene be a serbu vagy egyéb komolyabb fegyverek készítése.

Altos123

Kivételes Tehetség
Játékos
Mishel Molina
szerk.: Esetleg custom RP tervezeteken gondolkodtatok már, mint lehetőség? Ott is hozzá tudnátok jutni bizonyos tárgyakhoz, megbeszélés kérdése alapján. Az elmúlt időkben úgy látjuk, hogy csak scriptes vonalon próbáltok meg mozogni, ahelyett, hogy élnétek ezzel a lehetőséggel is.
Szerintem egy custom rpben 2 max 3 frakció lenne benne. Egy-két illegál ha valami balul szül ki akkor a rendvédelem. Itt a civileket is be lehetne vonzani ami lehet több embernek is lehetőséget adna. Akár csak civilként kicsit bele kóstolni az illegálba akár az illegális frakiknak embert toborozni.

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,398
Maga a bitcoin rendszer nem lenne rossz ötlet.
- Alkatrészekből kellene összeállítani, az alkatrészek időarányosan romlanak
- Upgradelni lehetne a gépet ami gyorsabb termelést jelentene, viszont az upgrade feltételek szintenként nőnének.
- Bitcoin mint másodlagos fizetőeszköz. (nem feltétlen npcnek adnám)
Passzív bevételként akár a szervergazdaságát is elősegítené, lehet kereskednének vele az emberek, ha pl használt kerekben autókért lehetne fizetni vele, és azt tovább tudom forgatni. Nem feltétlen illegál vonalon gondolkoznék csak.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
-
Szerintem egy custom rpben 2 max 3 frakció lenne benne. Egy-két illegál ha valami balul szül ki akkor a rendvédelem. Itt a civileket is be lehetne vonzani ami lehet több embernek is lehetőséget adna. Akár csak civilként kicsit bele kóstolni az illegálba akár az illegális frakiknak embert toborozni.
Én erre gondoltam. Ehhez nem feltétlen szükséges bevonni mást, ha úgy hozza a kívánt RP szituáció.

Altos123

Kivételes Tehetség
Játékos
Mishel Molina
Maga a bitcoin rendszer nem lenne rossz ötlet.
- Alkatrészekből kellene összeállítani, az alkatrészek időarányosan romlanak
- Upgradelni lehetne a gépet ami gyorsabb termelést jelentene, viszont az upgrade feltételek szintenként nőnének.
- Bitcoin mint másodlagos fizetőeszköz. (nem feltétlen npcnek adnám)
Passzív bevételként akár a szervergazdaságát is elősegítené, lehet kereskednének vele az emberek, ha pl használt kerekben autókért lehetne fizetni vele, és azt tovább tudom forgatni. Nem feltétlen illegál vonalon gondolkoznék csak.
Természetesen civil életbe is jól bele lehetne vezetni ezt a rendszert ahogy le írtad te is.

Cesar

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:132
Gabriel Solarin
A bitcoin rendszer jó ötlet lehet mondjuk ugyan úgy mint a mostani rendszerek. A vezetőség állítaná be bizonyos frakcióknak mint ahogyan az most is van. Viszont elég részletesnek kellene lennie ahhoz ,hogy legyen értelme mert annak viszont nem sok értelme lenne ,hogy kattintunk kettőt aztán dől a lé.

Sensei

Veterán
Játékos
Üzenetek:250
Meglátásom alapján egy probléma van azzal hogy, custom rp-vel hozzájutunk pár fegyverhez. Megcsinálhatjuk és kaphatunk 4-6 fegyvert, de ha rosszul sül el egy akció akkor ott tartunk hogy feleslegesen csináltunk akár egy hosszabb vagy rövidebb custom RP-t, és a tagok is lendületüket vesztik.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
-
Meglátásom alapján egy probléma van azzal hogy, custom rp-vel hozzájutunk pár fegyverhez. Megcsinálhatjuk és kaphatunk 4-6 fegyvert, de ha rosszul sül el egy akció akkor ott tartunk hogy feleslegesen csináltunk akár egy hosszabb vagy rövidebb custom RP-t, és a tagok is lendületüket vesztik.
Ez sajnos 50-50. Nem free win és loot egy custom RP tervezet. Nem is arra lett kitalálva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó