one RolePlay
Panaszkönyv - Játékos(ok) ellen
Neved: Tom Jones
Panaszra tett játékos(ok) neve: Annabella Morrison, Dr Ronnie Nike
Panasz oka: Olyan dolgokkal gyanusítanak amit nem tettem meg, semmi rp nélkül oc dobtak ki de azt mondták ez ic ügy.
Panasz kifejtése:
Én a Grapeseed Polgárőrségnél dolgoztam pár napja tök jó volt járőrtársak jó fejek voltak. Majd egyik napról a másikra ki lettem téve a frakcióból azzal az okkal hogy többször is 30 perceket afkolok és hogy nem reagálok le ic szituációkat. Ez viszont egyáltalán nem igaz nem is egyszer volt hogy csak én volta maktív járőr mellettem afkoltak nekem kellett rádiózni is, ez mellett akikkel rpzek és járőröztem ők is tudják hogy minden rpre reagáltam. Állítólag sok panasz érkezett rám pedig egyszer sem lettem behívva sem ic sem oc hogy bármit is rosszul csináltam volna. Nem csak én hanem még jó pár munkatárs ki lett dobva ugyan így semmi le rpzett kirúgás csak oc kidobtak majd azt mondták ez ic ügy. Ráadásul van egy ic barátom akit én ajánlottam be a cégbe mivel jól rpzik és úgy volt hogy felveszik majd másnap el lett küldve azzal hogy nem veszik fel mert az én ismerősöm.
Bizonyíték(Kép, log, videó): Sajnos nemtudok képes bizonyítékot adni erről de remélem hogy a szintén ugyan így kidobott kolegák válasza elég bizonyíték lesz erre.
Megjegyzés: Szerintem én semmi okot erre nem adtam és nem értem hogy felnőtt ember létére egy játékban miért jó valakinek így hazudozni nem szeretnék visszameni oda csak annyit szeretnék ha már engem ilyen kitalált indokkal kidobta kakkor ők sem maradjakank ott.