ideiglenes kulcs parancs.

Cartel

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:125
Anthony Deeks

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Vincent Ortega//Cartel«

Ötleted leírása

» ideiglenes FK kulcs adása playernek.«

Csatolmányok

» -«

Egyéb megjegyzések

» az ötlet leginkább a Frakcióknak szólna ez az ötlet ami nem más mint az ideiglenes kulcs parancs. ez kb úgy képzelném el mint a jogsi eltiltást hogy egy adott időt megadunk pl 1 órát és addig az adott ember 1 óráig kap kulcsot az adott frakciós autókhoz amint ez letelt a rendszer elveszi a kulcsot tőle. ez sokat segítene a vezetőségi tagoknak «

Dorinna

Legendás Író
Adminsegéd
Üzenetek:286
Pamela
Szerintem egyszerűbb és automatizáltabb rendszer lenne, ha össze lenne kötve azzal a rendszerrel, ahogyan írja nekünk az MDC, hogy ki ül az adott beléptetett járműben.

Tehát ha az autó beléptetésre kerül, a rendszer lecsekkolja, hogy annak a két személynek van-e kulcs kiosztva a frakipanelben, és ha nincs, akkor csak arra az időre ad kulcsot a félnek, ameddig az MDC szerint abban a járműben ül. (relognál, crashnél se tűnik el belőle az ember)
Így nem kell a kulcsot újra kiosztani ha letelik az X óra, hanem automatikusan történik.
Ha kiléptetik az autót, akkor pedig elveszi az ideiglenes kulcsot.

Noblesse

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:189
Trinity Hope
Sziasztok!

Én nem értem pontosan, hogy mi akar lenni ez az ötlet.
Ha jól tudom minden FK-ban kiosztásra kerülnek a kulcsok az adott rangon elérhető kocsikhoz / PD esetén nem tudom most hogy van pontosan de régen mindenkinek volt saját kocsija amihez volt kulcsa.
Ebben az esetben pedig miért adnánk valakinek kulcsot akár ideiglenesen is egy kocsihoz olyan személynek akinek alapból nincs. Főleg, hogy elvileg ez a vezetőségnek segítene, de ugyan úgy ők osztanák ezt is ki gondolom, ezek után akár a panelban is tud adni ha nagyon szükséges.

Dóri felvetéséhez még annyit, hogy én azt mondjuk eltudnám képzelni, hogy ha valakik megkezdik a szolgálatot 1 kocsival akkor addig legyen mindkét félnek hozzá kulcsa míg szoliban van. Így esetlegesen ha meghal vagy valami történik azon rendőrrel akié a kocsi (neki van csak kulcsa hozzá) úgy a társa is vissza tudná vinni a HQ-ra és nem kellene ezért szólni, hogy adjanak neki kulcsot mert meghalt a társa.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó