Human Labs rablás

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Dorinna

Veterán
Very Important Person
Üzenetek:259
Pamela

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» DorinnaDori#7476 «

Ötleted leírása

» Human Labs...


image.png


Olyan helyről beszélünk ahol igazából elég komoly szereket tesztelnek állatokon, így nem kizárt, hogy ha egy rablásról lenne szó, olyan anyagok is a rablók kezére kerülhetnének, amik tiltottak / nincsennek forgalomban. Természetesen ezek jelen esetben kábítószereknek, vagy az ahhoz szükséges anyagoknak felelnének meg.

image.png


Az épület nemcsak teljes egészében könnyen bevédhető, - köszönhetően a hegyeknek és az épület többi magasabb részeinek - de két bejárattal / kijárattal is rendelkezik. Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy egy elég nagy MLO-val találjuk szembe magunkat ha bemegyünk az ajtókon.

image.png


Aki nem játszott volna a singleplayerrel, az nem tudja, de hasonló a beltér hangulata a fegyverraktáréhoz, csak itt rengeteg ajtó található, amelyiken be lehet menni, ott pedig kisebb labor is. Ezekben a termekben - akár két-három teremről is beszélhetünk - lehetne összeszedni a szükséges anyagokat.

Az anyagok lelőhelyei:

image.png

image.png


Ha valaki ragaszkodna a sztorihoz, hogy ez hogyan működne, vagy miképp lehetne bejutni, hasonló ötletet hoznék fel ahogy a fegyverraktár rablásnál is van. Az épület zárva, ahhoz belépőkártya kell, vagy ha ez nem opció, be lehetne robbantani a garázsajtókat is. (Plusz ötlet, ha még a víz alatti kijáratot is be lehetne.)

A felső rész után, két lehetőség adott a távozásra, ott ahol bementek, vagy a víz alatt, palackokkal.

Amennyiben a csapat azt a lehetőséget válassza kijutásra, ahol bejött, hasonló eseményt tudnék elképzelni mint a Ready or Not-ban. Szerencsére vannak olyan folyosók, amiknél át lehet látni egyikről a másikra, vagy harmadikra, bőven vannak szobák, ahol meg lehet bújni, és sorolhatnám a lehetőségeket még..
Viszont ha a brigád inkább a víz alatt fogná menekülőre, akkor a lift segítségével tudná megközelíteni a földalatti részt.

image.png

image.png


Persze a rizikó meg van, hogy a túloldalon a zsaruk fogják várni őket, de úgy gondolom, hogy kisebb-nagyobb ügyességgel kivitelezhető lenne a tökéletes menekülés is, bár ahhoz tényleg szükség lesz legalább egy oxigénpalackra.

image.png


A vízalatti kijárat, ahogy korábban említettem is, robbantható lenne, így a rendvédelem nem tudna bejutni hamarabb és bent várni, amíg a rablók szedelőzködnek.

image.png


A vízalatti kijárat földúton nehezen megközelíthető, mivel nincs is jelenleg oda vezető út, feltételezem a menekülés vízen történne, vagy terepjáró járművekkel.


A Human Labs rablásánál eltulajdonítható anyagok:

- Ephedrine
- Meth
- K. Meth
- Kokain
- LSD
- Heroin

- egyéb, megbeszélés alapján «

Csatolmányok

» A képeket csatoltam a leírásba az illusztrálás miatt. «

Egyéb megjegyzések

» Lehet, hogy sokan írtóznának a rendvédelem részéről egy új rablástól, ami ismeretlen lenne, és lehet, hogy nem is lenne annyira felkapott mint egy autókereskedés vagy fegyverraktár... viszont mindenféleképpen egy új dolgot jelentene, amit sehol nem láttam még RP pályafutásom alatt.

Szeretettel várom a sötét oldal tagjait, hogy osszák meg a véleményüket az ötletről. «



 

RoTTeN

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:382
Véleményem szerint szépen átgondolt ötlet és egy újabb lehetőség lenne egy kis akcióra és ezzel együtt RP-re Legál és illegál között. A szerveren így lenne egy lehetőség arra, hogy frakciók abból a drogból is tudjanak beszerezni amelyikből éppen hiány van. Én támogatom az ötletet, hajrá!
 

Robex

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:63
robcyka98@gmail.com
Én Támogatom az ötletet, Sok lehetőséget nyitna az illegál, legális frakciók terén , hajrá!
 

Klaudia.

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:619
Millie Evers
Támogatom az ötletet. Jelenleg leginkább a fegyverraktár és az autóker pörög ahogy Dóri is megírta, nyissunk meg újabb kiskapukat. Legalább a víziegységek is belendülhetnének, plusz az illegál is jobban taktikázhatna. A loot pedig lehetne azokból a drogokból a többség, ami hiány. Amelyik illegál azt beszerzi, az el is adhatja akár, ami a legál-illegál rp szálon kívül illegál-illegál rp-t is tudna generálni.
 

Pinguuuu

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:82
Szerintem nem feltétlenül muszáj kész drogokat kézhez adni. Lehetne hozzávaló is csak ne legyen olyan könnyű a dolog, hogy kirablom megvan----->eladom. Ephedrine, morphine,Diacetil és mondjuk anyarozs jöhetne onnan egy véletleszerű mennyiségben. Akár a friss illegál bandáknak maffiáknak adhatna egy kezdőlöketet ezáltal. De én is Támogatom kell a változatosság.
 

Botii

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:123
Eric Carreiro
Támogatom! Elég jól összefoglaltad a dolgokat, rátértél a lényegre. Lenne egy kis változatoság rablás terén, illetve fellendíteni az illegált, legált is. ;)
 

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:662
Dexter Sosa
Jaj de régóta mondom, hogy a Human Labs tökéletes lenne a drogrendszerhez, de megállja a helyét mint standalone rablási helyszín. Bejutni egyszerű, kijutni kissé nehézkes de megoldható. A PD-nek 2-3 helyet kell néznie, ahol kijöhetnek a rablók. A hátsó nagy garázsajtó, azt hiszem van valami kijárat még, meg a vízalatti kiút. Egyértelműen támogatom az ötletet! Régóta nem érkezett az illegáloknak új rablási helyszín, csak ilyen gagyi dolgok. Pont ezért alakult ki a helyzet olyanná, amilyen épp most van.

szerk: Én régen úgy álmodtam meg és prezentáltam, hogy itt nagyon extra kis mennyiségű csak itt szerezhető drogalapanyagot lehetne szerezni. Ez megadná azt a faktort, ha kell akkor muszáj bevállalni ezt a rablást. Itt kapna a player valami nagyon tutkó szert, amit majd a laborban felhasznál egy erősebb droghoz. Ha belegondol az ember ez egy hatalmas lyuk az illegál rendszerben. Ha megérősen fegyver kell elmegyek fegyverraktárra, ha pénzre van szükség elmegyek igazából akárhova. Ha drogot kell szerezni hova megyek? Nincs egy prestige+1 drog lelőhely. Ez tökéletes lenne erre.
 
Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó