Hova lettek a játékosok?

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

JakeFury

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:82
Ajredzsi Stevens
Az megvan, hogy IC volt tüntetés még @Demzsi barátomék által?
Nem, nincs meg. Az adók és egyebek ellen van meg, hogy volt tüntetés IC.
Noha elég érdekesnek tartom, hogy IC azért tüntettek, hogy a kamionos munkát vegyék ki (ha jól értem, ha nem akkor elnézést...). Tüntetünk, hogy a városban szűnjön meg a szállítmányozás, vagy mi?! :rolleyes:
 

Noblesse

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:185
Trinity Hope
Sajnos egyet kell értenem azzal, hogy rég eltávolodtunk attól, hogy ténylegesen csak IC vigyük a karakterünket. Mindenhol és sajnos már inkább csak az OOC dolgok mennek. Ha OOC ismerek valaki akkor azzal IC kivételezek és fordítva. Nem rúgom ki a tagomat mert IRL a haverom stb stb. Az emberek nem tudják beleélni magukat a szerepjátékba és karakterükhöz hűen alkítani azt. Úgy tűnik mindenkinek sokkal jobban tetszik az OOC keverés, ezzel nem RP-zek mert még 2-3 évvel ezelőtt a frakiban felettem volt és voltak elvárásai velem szemben amit nem tudtam teljesíteni így utálom. Sajnos nevetséges magasságokba jutottunk itt ezzel.

A szerver vagy akár a frakciók is úgy tudnak előre haladni ha azt ellentétes nézeteket valló személyek vezetik. Nem működőképes az ha csak jobb vagy bal oldalra haladunk mert a végén egy kört fogunk ezzel leírni és visszajutunk a kiindulópontra, viszont ha egy jobb és egy bal oldali személy (nem politikai nézetekre kell gondolni) sikeresen össze tud dolgozni akkor remélhetőleg megtalálják azt az utat, amivel egyenesen tudnak tovább haladni és kiszakadnak abból az ördögi körből amit önmaguknak teremtettek. Tegyük félre a sérelmeket és inkább az empátia és együttműködés felé kezdjünk el mozogni mert csak így juthatunk előre. Tudom sok személy lesz itt aki majd sírós fejjel reagál mint a topic elején lévő hozzászólásra, mert én egy nagyon toxikus ember vagyok néhány személy szerint, de sajnos ez az igazság. Amíg mindenki a saját igazát és sérelmeit hajtja a kommunikáció helyett, nem lesz jobb a helyzet, sőt még rosszabb mint eddig. Lehet ezzel egyet érteni vagy nem, de amíg csak reaktolunk és privát csoportokba és üzenetkbe beszéljük ki a problémákat, illetve egymást, itt fogunk vesztegelni és szépen lassan a szerver be is zárhatja a kapuját.
 

Esteban Velasco ~ Marc

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:625
Esteban Velasco
Ezzel egyet értek, nagyon sokan az IC sérelmet OOC-ba vitték át, Mexikói karakterként rlküldtem egy fekete “haverom” melegebb éghajlatra, majd OOC megsértődöt 😂
Vagy mert nem adtam el a kocsit neki, met OOC jóba vagyunk.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó