Hova lettek a játékosok?

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:794
Jártam én is jó pár olyan voice szerveren az évek alatt, amik "nagynak" mondhatóak., vagy a nagytestvér text alapon nyugodott. de mindig rákellett jönnöm, hogy nem az én világom. Más célközönségnek készült, abba én nem tartozok bele.... Viszont aki egy pörgösebb funnybb szervert keres az olyan szerverekre megy. Egy streamernek egy pörgösebb játékmenettel rendelkező szerveren jobban fogyasztható tartalmat tud csinálni, ahol "most hátrahúzom a karod, és megbilincsellek", és társai megy és ezt szóban mondja el. Vagy ezt le kell írni, és megy tovább a dolog. Vagy egy ütközésnél hörög mint egy tüdőbeteg kettőt a mikrofonba, vagy /do-t fogalmaz. Ez pont olyan mint ha a Cities of Skylinest hasonlítjuk össze a Fortniteal. Mind a kettőbe annyi a közös, hogy építős, az egyikbe lősz is, a másikba csak építesz.
 

Levosz

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:70
Bobson Dugnutt
Egyszerű a válasz:
- Grind
- Nem kívánt scriptek, amik legtöbb esetben instabilak voltak
- Porosodott, elfelejtett belsős ötlettár
- Pofátlan, undorító cenzúra (Semmiféle negatív vélemény nem megengedett, végülis az építő kritika is szar és nem tudja senki kezelni)
- Nem lehet 5 percet anélkül létezni, hogy valaki recon-ban lihegjen a nyakadba és rád szóljon, hogy nem szóltál a haverodhoz, hiába nincs téma vagy csak élvezitek a csendet.
- Nem egy off-topic téma volt arról, hogy min lehet változtatni. Válasz? Legjobb reakció. "Ti érzékelitek, nálunk semmi probléma nem látszik." , "Csak te gondolod úgy, gondolkozz el Te." Ha nem is szószerint ezek, kilométerekről látszódik a mondatokban ez a hangnem.
- "Más RP szerveren is hanyatlás van most" - Nagy lósz*rt. Azért van a no-name szervereken is jó player létszám, azért van a többi, régebbi klienseken és GTA-kon VÁRÓLISTA, ami tele van és veszik is a prémium csomagokat, hogy felkerüljenek egy RP szerverre.

Egyik, hogy nincs mit tenni, Grindolni akar a franc, playert nem látni a legforgalmasabb időben is (gondolok itt amikor 120 player volt.) Másik, hogy már mindenkinek elege lett a folyamatos tagadásról, terelésről ami rohadtul régebbről indult. Amikor van valami baj és nem a felvállalás, hanem a mentegetőzés megy, hogy tuti más a hibás. Ami nem megy nem kell erőltetni, mégis az agymosásra való próbálkozást próbálják lenyomni a torkodon. Volt már olyan baj, ami miatt fórum ötletet kellett nyitni, hogy végre tegyenek is ellene, de elfogadás után is a vezetőség egy utolsó szóként gyomron rúg egy szigorítással, hogy csak azért ne a playereknek legyen igazuk.


Végszóként, f*sz kivan már és nincs türelem arra, hogy nézzük, amivé vált az egész. Bocs, de van nem egy hely, ahol még meg is becsülnek vagy tartanak egy standard-et a player felé.
 
Utoljára szerkesztve:

Zane

Újonc
Játékos
Üzenetek:11
Zane Emerson
Azt gondolom, hogy GTA V- text alapú RP szerverek között, az egyik -ha nem a - legnagyobb közösségnek, egyértelműen a OneRP ad otthont. Ezt a közösséget csak a "nép hangjának meghallgatásával lehet egyben tartani" úgyan úgy mint a való életben, ez is teljesen jól mutatja azt, hogy a szerepjáték mennyire párhuzamosan képes Önmagát fentartani a való élethez hasonlóan. A korábbiakat végig olvasva elég egyértelmű a visszajelzés avval kapcsolatban, hogy " Hová is lettek a játékosok ".
- Tudom, fent kell tartani egy adminisztrátori csapatot mind, minőségben, mind létszámban, ám a kettő általában egymás rovására valósítható meg
- Tudom, egyéni ötletekkel kell előállni, hogy fent tartható legyen az érdeklődés a szerver mindennapjai iránt, ami nem kis kihívás
- Tudom, amit Én és a témához előttem hozzá szólók, elég alaposan taglalták mik is a problémák / sérelmek a szerverrel kapcsolatban !! DE !! - ha a helyzethez objektíven állunk hozzá, ez még továbbra is azt mutatja, hogy a játékostársaink nem mondtak le teljesen a szerver jövőjéről. A játékosok nélkül nincs szerver élet, szerver élet nincsen, játékosok nélkül.
Na de akkor hol itt a megoldás ? - merülhet fel a kérdés.
Az Én észrevételem az, hogy ha többség, ha a közösség közösnevezőre tud jutni, a kardinális kérdésekben, illetve ezekből további ötleteket tudnak meríteni a vezetőségi tagok csak egyetlen irányba mutathat a peak szám, mégpedig a végtelenbe, s tovább.
Ezek közül az ötletmegvalósításokból, az utóbbi időkben ,az ismerősi körömből egy elég egyhangú vélemény formálódott, még pedig a szöges ellentétje. A bevétel meg lett köszönve, de érdemben nem lett a közösségépítés megalapozva (RP-szint rendszer aminek az "értékelése" teljesen szubjektív, MICSODA?!) durván fogalmazva: Az a kéz lett bántva amelyik enni ad. Ennek eredménye képpen, moticáviót vesztett, RP-ben elfáradt játékosokkal találkozok amikor csak bejárom a várost.
 

krekor

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:1,304
- ha a helyzethez objektíven állunk hozzá, ez még továbbra is azt mutatja, hogy a játékostársaink nem mondtak le teljesen a szerver jövőjéről. A játékosok nélkül nincs szerver élet, szerver élet nincsen, játékosok nélkül.
Ne haragudj, nem úgy tűnik mintha a negatív véleménnyel bírok ne mondtak volna le arról, bármikor is játszani szeretnének a szerveren. Statisztika nem hazudik és nagyon jól mutatja a vélemények valósságát és azt, hogy lemondtak illetve bizalmukat vesztették a szerverrel kapcsolatban. Megoldást miért Ti probáltok keresni, amikor nem nektek kell megtalálni a helyes utat? A legegyszerűbb megoldás talán az lenne, hogy fellépsz a szerverre. Játékélmény hiányában és nem jó kedvvel pedig ez nem fog megvalósulni. Beszélni jó erről, merre lehetnek a játékosok és mit lehetne ellene tenni, csak nem vezet sehova. Szóval mehet ez a dohánybolt melletti társalgás, csak felesleges.

Én magam pedig meguntam a szerepjátékot és időm sincs rá. Július óta fent sem voltam a szerveren. A játék sincs telepítve, tehát egyelőre a gondolat sem merült fel, hogy én bárhol is játszak.

+ui: első olvasásra félreértelmeztem a mondandód, amire válaszoltam.
 

Sanyi

cogito ergo sum
Játékos
Üzenetek:187
Eugene Miller
- Tudom, fent kell tartani egy adminisztrátori csapatot mind, minőségben, mind létszámban, ám a kettő általában egymás rovására valósítható meg
Addig, amíg a vezetőség, vagy a hierarchia teteje élettapasztalatok, valósághű tapasztalatok, vagy valós munkakörülményekben szerzett empátia / szimpátia híján van, ez nem lesz lehetséges. Ez a probléma akkor, amikor csak az ablakon keresztül látjuk a napsütést, emberi hangokat pedig csak a fülesen keresztül hallunk.
- Tudom, egyéni ötletekkel kell előállni, hogy fent tartható legyen az érdeklődés a szerver mindennapjai iránt, ami nem kis kihívás
Ez pedig már nagyon sokszor meg lett írva. Teli van a fórum ötletekkel. Még csak gondolkodni sem kellene rajta.
Az Én észrevételem az, hogy ha többség, ha a közösség közösnevezőre tud jutni, a kardinális kérdésekben, illetve ezekből további ötleteket tudnak meríteni a vezetőségi tagok csak egyetlen irányba mutathat a peak szám, mégpedig a végtelenbe, s tovább.
A probléma csak az, hogy ez nem a Toy Story. Kismilliószor hittük azt, hogy a végtelenbe mutatunk, a mézesmadzagot sokszor kaptuk az orrunk előtt. Aztán mindig oda jutunk, hogy több kamiont látok, mint közösséget. De hát a Phantom az 13k PP!


És az, hogy nem merünk másik fejlesztőt engedni a scriptek közelébe, mert meglopnak. Előző főnököm volt vele úgy mindig, hogy meglopják. Aztán amikor ő még dolgozott annyit lopott az ő főnökétől, amennyit nem szégyellt XD
Mindenki magából indul ki, kérem szépen.
 

Tiiskid94

Kritikus
Játékos
Üzenetek:278
Sorry for drips
Szerintem nem a scriptekkel van baj alap economy gondok vannak.
Legalább is szerintem... Alapvetően régen volt törekvés arra, hogy aki Rpzik az támogatást kapott amit be is lőttek egy jó irányba, az rp pontok tök jók az egy pozitív, de most eszetlenül fizetni kell mindenért. Nyilván akinek van pénze azt nem terheli meg, de egy kezdő feljön olyan szinten veri magát mínuszba, hogy kiragel és inkább lelép, így emiatt nem igazán bővül a közösség, akik meg itt vannak régóta vagy megunják, vagy már őket is frusztrálja ez a dolog. Alap tippek között van, hogy ne alapmunkázz sokat, de egy kezdő vesz egy autót szar helyre parkol és 30k egy kerékbilincs a 15 ezres autójára, amit bontani se tud mert előtte ki kell, hogy fizesse, meg se lehet győzni a rangert, hogy esetleg olcsóbban le vegye mert akkor neki kell kifizetni. Én örülnék ha inkább a rendőr büntetne meg egy rp keretein belül mert az tök jó lenne, de például ez a traffipax is egy automatikus pénzfejő ami plusz Rpt nem rak hozzá semmihez, csak felül kiírja hogy ennyi, te berohansz a postára és az ajtóban kifizeted és ennyi volt. Ez szerintem nem nagy RP, nem is rák hozzá többet a játék élményhez, csak egy frusztrációt okoz.
A másik a bizniszek, hogy nagyon sok biznisz van ami farmolja a pénzt és feltöltik a készletet RP meg nincs benne, mert egy NPCtől veszed meg, persze azért ne vegyük ki, hogyha valaki reggel játszik akkor csak kenyéren meg vízen éljen abből is annyit elfogyasztva hogy Fekete Laci is elismerően nézné végig a folyamatot.
De jó lenne ha néha ott is lenne valami RP. Ez mondjuk szerintem a játékosok hibája is. Van egy buli és senki nem áll be a pultba, mert akié a hely ő nem fog, aztán ott az NPC és be nyomod a /dance-t és ennyi egy buli, ami amúgy nem jó.
Ha bulit rendezel legyen egy felépítés szerintem.

Szóval szerintem lehet egyes dolgokat orvosolni script készítés nélkül is, bár amúgy tényleg jó lenne pár dolog amit már felírtak az emberek, de majd lehet lesz. De jelenleg a gazdasági rendszert kéne átgondolni mert olyan mintha SeeMTA gazdasági rendszeréhez viszonyulna a szerver nem pedig a sajátjához, illetve RP lehetőségeket biztosítani egyes ötletek alapján. Lehetne pályázni például bizniszeket amik támogatva lennének, akár egy tetkós szalon csak Rpvel, vagy körmös szalon és ők kapjanak támogatást ha ezzel szeretnének foglalkozni akár egy sima éttermes biznisz olyan feltételekkel és nem is muszáj MLO manapság azért szerkeszthető intiben megoldható minden.
 

Demzsi

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:456
Lack Elek
Szóval szerintem lehet egyes dolgokat orvosolni script készítés nélkül is, bár amúgy tényleg jó lenne pár dolog amit már felírtak az emberek,

A semmit lehet egy ideig valaminek rpzni, csak nem érdemes. Mert megunod. Mert hiába megcsinálod a két órás rpdet azokkal az emberekkel, akik vevők rá, csak ott motoszkál a fejedben, hogy ez mégsem az igazi. Mert valójában nem része a szerver vérkeringésének.

Az a baj nem tudod, mert nem voltál ott. Nem voltál ott, mikor illegál meetingen közöltük az aggályainkat, elmondtuk a véleményünket, hogy miben kellene változtatni, hogy egy élvezhetőbb illegál roleplayt építsünk.
  1. Találjatok ki színes rpket, amibe bele lehet vonni másokat is.
  2. Ez megvalósítható lenne, de nem lehetne elég látványosan megoldani, hogy bekerüljenek a szerverre.
Ezzel a két dologgal lett lezárva a dolog és hagytuk el a teamspeaket. Ja várj nem, volt lehetőség innentől fiktív project rpket alakítani, ami habár elismerem nem rossz kezdés, de mégsem szerves része a dolognak. Mert az emberek maradtak inkább a megszokottnál, grindoltak tovább. Igenis kellett volna az rpre buzdító ÚJ rendszerek folyamatos, nagyobb patchenkénti érkezése, de semmi nem történt. 1.1 óta megy a szopakodás ezzel a drogrendszerrel, ami elkészült. -Ja de haló az illegál leaderek szerkesztették meg onnantól, hogy jobb legyen. 1.1 óta ezzel volt mindenki elkussoltatva, aki szeretett volna változtatni rajta. És akkor most, amikor 51 a peek egy nap vesszük elő az ötletet, amit írtam, hogy na akkor kezdeni kellene vele valamit? Mostmár fontolgatni kellene? Miért nem lehetett ezzel korábban kezdeni valamit? Mi volt ennél nagyobb prioritás? A yacht? A drón? Az úttisztító alapmunka? Az aukciós ház? Netalántán az ékszerbolt rablás? Amit legjobb tudomásom szerint kétszer robbantottak be, abból az egyik Jeffry volt? (Jó pihenést Szemüveg, várunk vissza!)

Ezeket nem látod. És félreértés ne essék, ez nem ellened szól. Olyan szép monológok vannak itt levezetve, hogy ez a hibás az a hibás ez az ok és az az ok. És valahol mindnyájatoknak igaza van, mivel a saját szemszögetekből, a saját sérelmeitekre alapozva írtátok le ezeket a sorokat. De amit mégis mindenki - vagy a többség legalább megemlít, hogy hallgatni kellett volna a közösségre akkor, amikor még lehetett volna. Azt a titokzatos belsős listát lehet sűrűbben kellett volna használni és biztosabb alapul venni. Mert szerintem az, ami azon a listán van kitenne egy akkora patchet, mint az 1.2 és az 1.3 együtt. - Kíváncsi lennék amúgy mi van rajta. Ötletek, dátumok.

Az az 51 playeres peek ami most van, tökéletesen kimeríti azokat az embereket, akik eddig is elégedettek voltak és továbbra is azok. El lehet dönteni ez elég-e.
 

Tiiskid94

Kritikus
Játékos
Üzenetek:278
Sorry for drips
Igazából te is egy területre fokuszálsz ami az illegál. Amúgy egyetértek veled mert az illegál része nem az igazi és texten más kellene mint a máshol bevett alapvető tartalmak. De azért elég nagy részét más legális frakciók is adják a szerver közösségének. Akár PD, akár városháza vagy más egyéb frakciók is ugyanúgy, sőt a civilek is akik nem akarnak egyes területhez tartozni csak úgy RPznek. Szóval te is a saját sérelmeket osztod meg velünk, illetve nyilván egy közösség sérelmeit ami alkotja a szervert, de ezenfelül van más terület is.
 

Demzsi

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:456
Lack Elek
Igazából te is egy területre fokuszálsz ami az illegál. Amúgy egyetértek veled mert az illegál része nem az igazi és texten más kellene mint a máshol bevett alapvető tartalmak. De azért elég nagy részét más legális frakciók is adják a szerver közösségének. Akár PD, akár városháza vagy más egyéb frakciók is ugyanúgy, sőt a civilek is akik nem akarnak egyes területhez tartozni csak úgy RPznek. Szóval te is a saját sérelmeket osztod meg velünk, illetve nyilván egy közösség sérelmeit ami alkotja a szervert, de ezenfelül van más terület is.
Persze, csak ne felejtsük el azt az apró picike részletet, hogy a szerver közössége a legtöbb esetben, ha a 100%-ra törekszünk, akkor arányosan oszlott el. Hasra ütve nagyjából:
  • 45-45 legál és illegál
  • 10 civil
A kettő együtt lehet csak működőképes. És ameddig az illegálnak nincsen lehetősége kibontakozni és rendesen operálni, mit fog csinálni a PD? Sose voltam rendőr egy szerveren sem, de nem gondolnám, hogy a gyorshajtók büntetgetése hosszútávon izgalmas dolog lehet. Vagy a száguldozó civilek üldözése. Most például mit csinál a PD ennyi játékos mellett? Milyen akció van, hogy akkor rájuk is gondoljunk? Ki után lehet most nyomozni vagy bármi ilyesmi?

Most civil rp hát Isten megbocsáss... Szerintem valaki akkor/addig nyomja a civil rpt még nem tudja mit is akar kezdeni magával.

Túlságosan nagy területet fed le az illegál ahhoz, hogy a civil rp-vel emlegessük egy szinten.
 
Utoljára szerkesztve:

Elenaa

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:47
A másik a bizniszek, hogy nagyon sok biznisz van ami farmolja a pénzt és feltöltik a készletet RP meg nincs benne, mert egy NPCtől veszed meg, persze azért ne vegyük ki, hogyha valaki reggel játszik akkor csak kenyéren meg vízen éljen abből is annyit elfogyasztva hogy Fekete Laci is elismerően nézné végig a folyamatot.
De jó lenne ha néha ott is lenne valami RP. Ez mondjuk szerintem a játékosok hibája is. Van egy buli és senki nem áll be a pultba, mert akié a hely ő nem fog, aztán ott az NPC és be nyomod a /dance-t és ennyi egy buli, ami amúgy nem jó.

Ehhez csak annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy számtalanszor próbáltam megvenni az egyik ilyen fajta helyet, mivel soha nincs oda semmi szervezve, soha nincs ott senki és semmi. IC és OOC is érdeklődtem mivel lett volna vele elképzelés. A tulajtól folyton elutasítást kaptam, majd mikor rákérdeztem, hogy miért kell neki ennyire mikor ott áll "üresen" (ja nem üres mert az npc ott van..) akkor azt a választ kaptam, hogy "Nem tudom". Ötlet is volt már megírva ami által kötelezve vannak a tulajok, hogy ne legyen inaktív a bizniszük, el is lett fogadva viszont azóta sincs változás. Úgy, hogy szerintem felesleges itt csodát várni.
 

Doctor Juan

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:227
Frank Dudek
Ez 100 playernél is így volt.

200... 300.. Játékosnál is szellemvárosnak érződne a szerver ha az emberek inkább interiorokban kamatyolnak. Amíg nincsenek olyan pontok a városban ahol hajlandóak a játékosok közösségi pontokat kialakítani addig sajnos ez a szellemváros lesz a látkép.
 

Az Elisz

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:398
Yana Timurovna
200... 300.. Játékosnál is szellemvárosnak érződne a szerver ha az emberek inkább interiorokban kamatyolnak. Amíg nincsenek olyan pontok a városban ahol hajlandóak a játékosok közösségi pontokat kialakítani addig sajnos ez a szellemváros lesz a látkép.
Újfent a kamatyolást a nagy indoklás, ez óriási.
Valamiért gondolom a vidékre kitolódó népesség nem indokolja azt, hogy a városon belül nem találkozol senkivel jesz?

Ez a topic nagyon aranyos meg érthető is, de egy a probléma.
Ha mindenki, aki itt lenne, feljárna amikor csak teheti a szerverre, már megváltozna az a bizonyos szám.
Mit is csinálna az, aki azt látja, hogy alig vannak fenn? Nem fog felmenni, kivéve, ha már alapból vár egy RP szitut ami garantált.
Ha nincs garantált RPje és lát harminc főt, nem fog harmincegyediknek felmenni a fuvarozók, farmolók, "kamatyolók" közé, akiken kívül konkrétan csak a szerelőtelepeknél lehet embert találni.

Nagyon irritáló, hogy az emberek az ERPzőket okolják.. akik alig 10 százalékát teszik ki a populációnak.
Arra nem gondoltok, hogy ha még 40 főnél is megállás nélkül nyomjátok a fuvarokat, akkor veletek, akik pl ezzel foglalkoznak (ezen a ponton gyakorlatilag feleslegesen), akkor veletek sem lehet igazából találkozni?
Alig maradt játékos naponta és még mindig nyomjátok, de hova? Nem hinném, hogy ennyire szeretnétek, vagy épp bármi konkrét célkitűzés lenne, hisz nincs igazából semmi más, amit meg kéne vennetek így 2023 végén a másik 50 autó mellett.
Tényleg ennyire nincs igényetek emberek közti interakcióra még ekkora vagyonokkal se?

Ne értsétek félre, biztos egy darabig kb kötelező volt nyomnotok, hogy a borzalmasan, irreális értékekért árult kupac szart, ami számotokra kincs lenne megvehessétek, de már mindenetek megvan, ebben biztos vagyok. Tényleg így év végén, amikor mindenkinek az a baja, hogy nincs ember, esetleg töltsük az időnket mondjuk a parkban RPzéssel, vagy igen, ahogy Juan, te is mondtad, mondjuk menjünk el a tetves Csivavába, vagy igazából akárhova és álljunk már neki RPzni úgy, hogy másokkal is szóba állunk.
Akármikor körbenézek és látok valakit, hogy megszólít egy random játékost, nagyon sokszor kell azt látnom, hogy az illető csak beszáll a kocsijába és ignorálva emberünket elhajt a retekbe.

Igen, elnézést a stílusért, de mint olyan, aki látja is, hogy mi történik, elmondhatom, nem az ERP az az elsődleges probléma amit keresel, hanem az, hogy aki pénzt gyűjt, az NINCS a városban, ugyanis ki van onnan szorítva, mivel a munkavégzés, aka grind helyszíne nem LSen belül van, hanem Blaine Countyban.
A nagyobb probléma ezzel csak az, hogy amikor végez, legtöbb esetben a napi activity ennyi is volt, ahelyett, hogy utána vállalná azt, hogy akár tök ismeretlen, új arcokkal találkozzon.
Aki meg ilyen lenne, az meg már fel sem jár, de mégis írunk ide a fórumra, hogy jaj nincs ember. Nincs ember? Ezért nem járunk fel? Ezzel csak azt érjük el, hogy még annyira sem lesz ember.

Vegyük már észre, hogy az erőteljes csökkenés egyik oka pontosan az, hogy a csökkenést látva az emberek közül nagyon sokan szintén nem jönnek fel, csak ezen okból kifolyólag.
Meg fogunk fázni, ha kimegyünk a "kocka" parkba? Sure, meg, de kit érdekel? Nem halsz bele :D Már jó ideje ebben nem lehet meghalni, max még 1 kis RP forrás, ha egyáltalán foglalkozol vele.

Lényeg a lényeg, ha az egyik nem jár fel, akkor a másik sem és így tovább. Ha ezt a logikát követitek, tényleg nem lesznek többen.
Próbáljátok ki mondjuk azt, hogy összebeszéltek mind (nem feljárók), hogy feljöttök mondjuk kedden este hatkor-hétkor és elmentek a térre.
Nem hinném, hogy nagy erőfeszítés lenne ezt kipróbálni, maximum nem jön be és mégis lementek, az lehet a legrosszabb, ami történhet veletek. Ja igen, fegyvert ne vigyetek, mert így is majdnem minden eventet már szétcsesz az, hogy valakinek lövöldézni támad kedve.
Köszönöm a figyelmet, szeri van!
 

Demzsi

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:456
Lack Elek
Újfent a kamatyolást a nagy indoklás, ez óriási.
Valamiért gondolom a vidékre kitolódó népesség nem indokolja azt, hogy a városon belül nem találkozol senkivel jesz?

Ez a topic nagyon aranyos meg érthető is, de egy a probléma.
Ha mindenki, aki itt lenne, feljárna amikor csak teheti a szerverre, már megváltozna az a bizonyos szám.
Mit is csinálna az, aki azt látja, hogy alig vannak fenn? Nem fog felmenni, kivéve, ha már alapból vár egy RP szitut ami garantált.
Ha nincs garantált RPje és lát harminc főt, nem fog harmincegyediknek felmenni a fuvarozók, farmolók, "kamatyolók" közé, akiken kívül konkrétan csak a szerelőtelepeknél lehet embert találni.

Nagyon irritáló, hogy az emberek az ERPzőket okolják.. akik alig 10 százalékát teszik ki a populációnak.
Arra nem gondoltok, hogy ha még 40 főnél is megállás nélkül nyomjátok a fuvarokat, akkor veletek, akik pl ezzel foglalkoznak (ezen a ponton gyakorlatilag feleslegesen), akkor veletek sem lehet igazából találkozni?
Alig maradt játékos naponta és még mindig nyomjátok, de hova? Nem hinném, hogy ennyire szeretnétek, vagy épp bármi konkrét célkitűzés lenne, hisz nincs igazából semmi más, amit meg kéne vennetek így 2023 végén a másik 50 autó mellett.
Tényleg ennyire nincs igényetek emberek közti interakcióra még ekkora vagyonokkal se?

Ne értsétek félre, biztos egy darabig kb kötelező volt nyomnotok, hogy a borzalmasan, irreális értékekért árult kupac szart, ami számotokra kincs lenne megvehessétek, de már mindenetek megvan, ebben biztos vagyok. Tényleg így év végén, amikor mindenkinek az a baja, hogy nincs ember, esetleg töltsük az időnket mondjuk a parkban RPzéssel, vagy igen, ahogy Juan, te is mondtad, mondjuk menjünk el a tetves Csivavába, vagy igazából akárhova és álljunk már neki RPzni úgy, hogy másokkal is szóba állunk.
Akármikor körbenézek és látok valakit, hogy megszólít egy random játékost, nagyon sokszor kell azt látnom, hogy az illető csak beszáll a kocsijába és ignorálva emberünket elhajt a retekbe.

Igen, elnézést a stílusért, de mint olyan, aki látja is, hogy mi történik, elmondhatom, nem az ERP az az elsődleges probléma amit keresel, hanem az, hogy aki pénzt gyűjt, az NINCS a városban, ugyanis ki van onnan szorítva, mivel a munkavégzés, aka grind helyszíne nem LSen belül van, hanem Blaine Countyban.
A nagyobb probléma ezzel csak az, hogy amikor végez, legtöbb esetben a napi activity ennyi is volt, ahelyett, hogy utána vállalná azt, hogy akár tök ismeretlen, új arcokkal találkozzon.
Aki meg ilyen lenne, az meg már fel sem jár, de mégis írunk ide a fórumra, hogy jaj nincs ember. Nincs ember? Ezért nem járunk fel? Ezzel csak azt érjük el, hogy még annyira sem lesz ember.

Vegyük már észre, hogy az erőteljes csökkenés egyik oka pontosan az, hogy a csökkenést látva az emberek közül nagyon sokan szintén nem jönnek fel, csak ezen okból kifolyólag.
Meg fogunk fázni, ha kimegyünk a "kocka" parkba? Sure, meg, de kit érdekel? Nem halsz bele :D Már jó ideje ebben nem lehet meghalni, max még 1 kis RP forrás, ha egyáltalán foglalkozol vele.

Lényeg a lényeg, ha az egyik nem jár fel, akkor a másik sem és így tovább. Ha ezt a logikát követitek, tényleg nem lesznek többen.
Próbáljátok ki mondjuk azt, hogy összebeszéltek mind (nem feljárók), hogy feljöttök mondjuk kedden este hatkor-hétkor és elmentek a térre.
Nem hinném, hogy nagy erőfeszítés lenne ezt kipróbálni, maximum nem jön be és mégis lementek, az lehet a legrosszabb, ami történhet veletek. Ja igen, fegyvert ne vigyetek, mert így is majdnem minden eventet már szétcsesz az, hogy valakinek lövöldézni támad kedve.
Köszönöm a figyelmet, szeri van!
A semmit nem lehet sokáig valaminek rpzni Elisz.

A vidéket meg baszhatjuk. Hiszen így sincs hely a scripteknek mapon, nemhogy majd még szűkíteni fogjuk a játékteret.
 

JakeFury

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:83
Ajredzsi Stevens
A legmélyebb tisztelettel mondom, hogy már nagyon gáz, hogy mindig minden ördögtől valót csak a kamionosokban láttok, akik szeretik azt csinálni, amit nyújt "legálisan" a szerver számukra! Akkor miért nem tüntettek, hogy vegyék ki azt, amit egykor beleterveztek...?!
Ezzel a tevékenységgel senki nem mondta, hogy alkalomhoz méltón, ha egy olyan RP szituációhoz kerül a sor, akkor a legtöbb nem fog a legjobb tudása szerint eljárni, rpzni miután szert tettek annyi tőkére amennyit jónak láttak maguknak..

A helyzet: mondjátok a legtöbben, hogy az "újak" is lehetőséget kapjanak, akkor csapódjanak frakihoz, mert ott lesz idejük tanulni... ezzel megjegyzem tökéletesen egyetértek!
A gond mindazonáltal abban van, hogy a legtöbb esetben, campelnek bizonyos forgalmas helyszíneken (direkt nem név szerint írom a helyeket) és teljesen közömbösek az új illető-, vagy unblock a feléjük nyitni próbáló személy felé. Elnevetgélnek, beszélgetnek a maguk kis dolgairól és csókolom...

Nem egy ízben futottam bele "veteránnak" számító rp-sbe (költői túlzás) akitől a lekezelésen, only chaten át az AFK tengerig se egy lila/rózsaszín-piros sort se kaptam, vagy csak "Ööööhhmmm" - "Mhhmm" -üzést, az ötlettelenséget. Kínomban már a nem létező pincérrel vettem fel szemkontaktust, hogy fizetnék, jöjjön, vagy a poharat tologattam az asztalon, az órámra nézegettem, stb csakhogy ne sima elunt chatelésbe fulladjon a helyzet, mindhiába...
Balesetnél meg végképp, gázolás. Mindent is annak rendje-módja szerint rp-ztem, alig volt sima chat sorom, csak lila és piros ami a helyzethez illett, míg cserébe kaptam 2 sor sima chatet és mehettem Isten hírével.

Lehet itt azt mondani, hogy ne keverjük az IC-t és OOC-t, de, ha sokaknak nem is tetszik, ez megy. Pláne a régebbi játékosok között! (TISZTELET A KIVÉTELEKNEK! Akinek nem inge...)
Ahogy egy csevegőben elejtett, esetleg rosszul elsült, számukra nem tetsző mondat után, úgy itt akár most, a fórumon írt, a nézeteikkel, de legalább egynek is csak a nézetével szembemenő van írva (mint pl most az én írásom előre látom...) akkor igenis kap egy bélyeget.
Noha nevekkel nem akartam jönni, de ****** felhasználóval életemben egyszer találkoztam, ahol aki tudja tudja, aki nem nem, nyilván mindenki tudja jött a szöveggel Ő milyen, én pedig mivel a karakterem mindig empatikus embernek állítottam be, hogy ne nagyképű, rideg, ki, ha én nem stílusú legyen, hisz azokból van elég... biztosítottam engem nem mozgat, barátok lehetünk, nincsenek a karakteremnek előítéletei. Erre OOC már rá pár napra jön üzenet, hogy "Nem is tudtam buksz a f@szos csajokra" meg "Ezen röhögnek most" -OOC.
Na mindegy... tudom ezután se leszek Szent, se kedvelt, mert le merem írni a véleményem, de, ha a kamionozás ördögtőlvaló és emiatt nem jönnek fel az emberek, mert nincs normális rp-s, akkor... szerintem a negatív behatások is vannak annyira elrettentők, mint... a kamionosok!

Empátia... ebből kellene kicsivel több és félre rakni az arcot. Mégyszer írom: Tisztelet a kivételeknek és akinek nem inge... ne vegye magára, kérem!

Update: Az illető nevét kitöröltem, ha sértettem vele elnézést! Nyilván nem ellene szól a fentebbi irományom, felé maradok tisztelettel! Kérésére tettem, mert OOC szóltak neki, valami hasonlóról szól az irományom pont..
 
Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó