Hogyan alakíts nőt egy bandában 2023

whoupressin

Újonc
Játékos
Üzenetek:6
Zilla Watts
Köszöntök mindenkit aki elolvassa ezt a témát először is. Ugorjunk is bele hogy mi szükséges/ hogyan alakítsad a női karakteredet egy bandában:

Screenshot_9.png
image.png



Sokkal több tapasztalattal tértem ide vissza hozzátok, mivel aki ismer engem és tweaky-t az tudja hogy érdekel minket ez az egész dolog és remélem titeket is.
Nők a gang lifeban eléggé aktívak, akárcsak a férfiak. Csinálják a dolgukat, pénzt szereznek és a legfontosabb ők is megmutatják hogy honnan is vannak ők melyik setből. Több kultúra létezik, mind különbözig egymástól a szlengek, jelek stb.

Sok lány már kiskorától bangel, lehet arról szó hogy az apja gangbangelt? Vagy az anyja? Vagy csak egyszerű residentként aki csak odaköltözött és nőtt fel a többi bandatagokkal? Nagyon sok lehetőség van hogy hogyan alakítsad az ő életét csak annyi a lényeg hogy ne legyen teljesen hülyeség, hogy a város másik feléből jársz oda GYALOG a ganghez. Persze ha barátnőt rpzel egy férfi bandatagnak, simán benne lehet de egyébként mást nem tudnák elképzelni.


Screenshot_32.png

Alakíthatsz te a nagyon ghetto lánytól a hoodhoeig akár, hosszú műkörmökkel nagy szempillákkal tök mindegy. A rassz az ami nem mindegy minden gangnél, itt fent a csoport képnél egy fehér Crip lány látható néger lánnyal, hozzáteszem nem mindegyik gang fogadja be a másik rasszt vagyis hát elég nehezen, de ha eléred a megfelelő tiszteletet IC és rpzed rendesen a karaktered, hogy igen ő pedig egy badass ribanc akkor benne lehet a pakliban hogy egyszer megkapja a POját.

Fókuszálás a pénzre is nagyon fontos, ki kell találnod hogy a karaktered miből fog élni mivel nem fogsz a seggeden ülni és várni csak úgy a put on-t. Legális munkát végez a karaktered? Rapper? Kirabol embereket vagy boltokat akár a fiúkkal/homegirlökkel? Prostitúcióból él meg vagy esetleg stripperkedésből? Ezeket nektek kell eldönteni hogy mit hogyan fogsz alkotni.


giphy.gif
Screenshot_1.png


Ahogy mondtam, ha egy jump inelt női karaktert rpzel, ne félj megmutatni hogy honnan is van a karaktered, viselj bandanát vagy sapkát a megfelelő ganghez persze, hood day outfitet vagy amit csak akarsz. Ne félj esetleg egy másik lánnyal harcba kerülni akit nem ismersz a hood körül, mindig csinálj valamit és építhető karaktered legyen. Például egy félénk lányből egy igazi criplette vagy bloodette lesz akár, aki lő is ha kell az enemy hoodra.

Social media nagy szerepet játszik náluk, oda posztolnak mindent is például ha kint van a többiekkel, vagy egy röpke story arról hogy a bandáját rakja fel vagy ilyen kis apró dolgok. A lényeg az hogy élvezhető, és jó karaktert csinálj senki se akarja csak azt látni hogy ülsz a női karakterrel a padon és semmit se csinálsz. Azért mert egy nem élvezed, kettő pedig nulla energiát raksz a karakteredben.

Hispán nők, surenák különböznek egy kicsit a fekete lányoktól. Ott előfordulhat hogy valaki már fiatalon is nagy respectet kap és tisztelik. Azt nem mondtam ha egy big homegirl rpzel egy fekete bandába nem kapsz tiszteletet, de fogsz nyugodj meg már aki ugyebár ad az meg már IC dolog. Hispán lányok az öltözködés is különbözik, de nem mindenhol mivel ilyen lowrider gangeknél nyilván kicsi baggy nadrágot hordanak vagy retrósabban öltözködnek, de attól független ők is lent vannak a bandával.


Screenshot_1.pngScreenshot_2.pngScreenshot_3.png

Köszönöm ha elolvastad, és valamit fogsz is belőle tanulni. Ajánlok nézni pár hood vlogos dolgokat, néha ott feltünnek a lányok például egy Rollin 90's videóban fogsz találni párat, amit ide ellinkelek nektek. Ha kérdésetek van vagy segítségre szorultok a karakter építésben akkor írjatok csak nekem egy privát üzenetet és válaszolok ahogy tudok. Alap szlengeket és viselkedéseket szerintem nem kell mondanom, hogy hogyan kell viselkedni annyit mondok nőiesen. @Krisz aka Meen aka whoupressin @tweaky

 

Kinézet személyre szabása

Top Alsó