Üzenetek:129
töckföld és cégmágnás
Tough shit on Maple nigga. All day, everyday!
Jöhetnék azzal hogy kibaszott szar az élet akkor ha az anyád egy cracken élő patkány, aki előbb veszi meg a napi löketét minthogy megetesse a kétszem gyerekét. Legalább a cuccal leállt amíg kitolt minket, dig? Ilyen szinten meg is értem hogy pops dobbantott amint meglátta az első lehetőséget. Hogy is mondják, elment tejért n shiet!
Hja, asszem meg kéne próbálnom beszélni magamról egy kicsit, mert ez így elég anonim. Isaiah, 17. Davies Highschool, a legjobb point-guard fo' a fact! Ha kell egy three-pointer a hálóba vagy egy eightball a zsebedbe, engem ütsz fel. Nem mondom hogy büszke vagyok arra amiből próbálom magamat és Denzel-t eltartani de nem élhetünk örökre nagyanyámék pénzéből, fogod? Mást meg errefelé nem találsz. Belegondolva ironikus hogy szerintem már anyámnak is adtam el egy-két nyolcadot. Dunno, a ribanc az utcán él. Ahova való. End of the day nekem csak annyi a lényeg hogy biztonságba tudjam Denzel-t és megadjak neki mindent amit a szüleink nem tudtak... Szóval fuck it, we ball!
Aigh, thass wassuh. Majd még okádok valamit később, peace!
- Kosárjátékos, imádja a sportot.
-
- Kisöccse, Denzel a mindene. A nagyszülein kívül az egyetlen olyan családtagja akiért él.
-
- Főleg fűvel és doppingszerekkel bizniszel, a Davies Highschool focicsapatából épített ki vevőhálózatot.
-
- Maple Streeten nőtt fel, a helyi banda avatott tagja.
-
- Álmai között szerepel a "Rich 'n thuggin" elérése, egy gettókörnyezetben való "luxus" élet reménye.
-
- Videójáték, animációs sorozat és social-media függő.
-
- Viszonylagos hypebeast, imád márkás, trendi italokkal, cipőkkel és ruhákkal pózolni.
-
- Csipázza a szerencsejátékokat, sokszor benne van egy-két kockázásban vagy kártyában.
-
- Gyakran röffent bele nevetésébe, ez amolyan jellegzetessége amiről könnyen felismerhető.
Extrovertált - No risk, no fun
Önálló, érett - Magányos
Gondoskodó - Túlvállalkozó
Pozitív - Nagyravágyó
Karakterfejlődésből adódó jellemváltozás mint mindig, fennálló tényező
Utoljára szerkesztve: