De ha a "kesztyűtartóban" van, akkor miért nem teszed oda? Van kesztyűtartó és lehet oda pakolni. Én is oda szoktam a pisztolyomat rakni, biztos, hogy egy kés is elfér.
Nincs a kesztyűtartóban, mert nem oda teszem, nem az az első, hogy egy itemmel foglalkozzak, amikor hajtani kell az árfolyam miatt. Mivel szeretném profitba hozni a céget
(nem, nem a grind és társai a lényeg!), leugatnak IC, hogy miért vagyok terep ruhában, terep táskával... Meg a többi. Ez mind IC ügy, kár, hogy ezen stílus miatt a frakció hírneve csorbul csak.
A tegeződésről nem is beszélve, nemde?
Jó az IC-d, éllek, az ötleteid is remek dolgokat tükröznek, de nem lehet mindent szabyályozással megoldani, hisz ez egy játék. Valamint, ott a szerverszabályzat legelső pontja! (Véleményemmel nem bántani szeretnélek, nem vagyok én sem megmondó ember, sem nagyobb, mint Te, vagy bárki más. Egy szimpla játékos, aki most válaszold neked és reméli, hogy nem sértődik meg rajta senki! Ötleteljünk egy jót.)
Ebben a leírásban olvasható a szerveren érvényes összes szabálypont. Amennyiben valamilyen okból egy szituációra nincs értelmezhető szabálypont, abban az esetben a "józan ész elvét" kell követni.
A józan ész elve. Ezzel meg is van oldva az ötleted.