Helikopterek lajstromszáma

Jimmy

Fórum Mester
Adminsegéd
Üzenetek:199
Zavier Dario/Noah Simpson

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Jimmy «

Ötleted leírása

» Jelenleg a szerveren nincsen lehetőség a helikopterekről levenni a rendszámot/lajstromszámot. Esetleg RP-vel ha letakarjuk, scripttel is kerüljön le róla, hogy a rendvédelmi szervek ne tudják bemérni. Jelenlegi formájában, az illegális szervezetek nem tudják a helikoptert használni akciókon, mert utána a tulajdonos teljes körözést kap.«

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» - «

​

Mercikee

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:135
Blaire Duncan | Eleonora Greek | Brielle Collins
Én személy szerint teljes mértékben támogatom az ötletet.

Az eddigi OneRP pályafutásom során számtalan üldözésben, autókeren (amíg arra lehetőség volt, ott is használtunk helikoptert menekülésre), illetve bankrabláson is részt vettem, ahol szintén előkerült a helikopter. Ezek során egyszer sem tapasztaltam, hogy a helikopter használata miatt körözést kapott volna a tulajdonos, ezért számomra kissé ellentmondásos a jelenlegi helyzet.

Ha a szabályzat egyértelműen meghatározná ennek a kockázatát, akkor azt mindenki mérlegelni tudná, és ennek tudatában tudna dönteni a használatról, mert szerintem önszántából nem sokan vállalnák a körözés kockázatát.

Chloee

Moderne Verne
Adminisztrátor
Üzenetek:161
Nina Cortez
Sziasztok, mint PD-s, teljes mértékben támogatom az ötletet.
Szerintem így lenne korrekt az illegálnak, hogy esetleges rablásokon ahol használható a helikopter és egy tök jól megszervezett akciót csinálnak, legyen esélyük arra, hogy körözés nélkül megússzák.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó