Heist.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

𝚋𝚕𝚞𝚗𝚝

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:140
🌴

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Darnell "Drizz" Lloyd/bluntlxrd💕#5861 «

Ötleted leírása

» Egy adott, ház/pince/raktár/stb-stb, kirablása. Ezt úgy kell elképzelni, hogy adott indítékkal/indokkal (élményképpel bizonyítva) ki lehessen rabolni az ilyen helyeket. Nyílván script nincs, szóval nem kapsz semmit, de ha a vezetőség is lát ebben fantáziát, egyeztetés után le lehetne tolni a rablást és ezt honorálnák a helynek megfelelően pénzel, drogal, fegyverrel. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Ha valami nem tiszta az ötletemmel kapcsolatban keressetek nyugodtan discord-on! «

Zsomy

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:55
Scriptesen megvan csinálva az interiorok rablása, már 0.7 óta ha nem tévedek hirtelen. Szerintem ezzel nem nyerne a szerver sokat.. szinte semmit. Kivéve persze bizonyos jelzőket.
Én feleslegesnek vélem ezt a heist dolgot ebben a formában.

Ha esetelgesen egy adott kocsit kéne elvinni A pontból B pontba és a kocsi tartalmának x részét megkapná az adott frakció máris jobb lenne. Közben az Államiak vagy az illegális szervezetek kaphatnának erről egy "bejelentést" bla bla bla.. ez már csak a megálmodás kérdése.

Pigi

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:65
.
Konkrétan fiktív RP-k után, marha sokat jelentene ez a megoldás. :unsure: Valóban még csak script sem kell hozzá, így ebben a formában, minden egyéb szín-tiszta RP után az illegál kapna is valamit. Szerintem semmi baj nem lenne ezzel, sőt. :D

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,244
-
[sa]Egyelőre nem fogadjuk el. Rengeteg lehetősége van az illegálnak jelenleg, mind scriptes / nem scriptes rendszerek terén. A jövőben várható még további fejlesztés az illegál részére, de az egyelőre maradjon meglepi.

Zárom.[/sa]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó