HCRP PED használat.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Demzsi

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:456
Lack Elek

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Theodore Allen/Demzsi«

Ötleted leírása

» HCRP karaktereknek legyen biztosítva a lehetőség PED igénylésre is. Sok alapvetően jó PED van a GTA-ban, amik jót mehetnének, sokat dobhatnának az RP-hez. HCRP elbírálókkal egyeztetve adasson meg a lehetőség, hogy a játékosok PED-et viseljenek, mint állandó IC kinézet. Lehetőség nyílna a dagadt rp-re, az öreg RP-re vagy bármilyen más olyanra, amit az alapvető XML kreálós rendszer nem ad lehetőséget. «


Csatolmányok

» -«

Egyéb megjegyzések

» Köszi az ötletet @Cortez



 

tamas_

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:178
-
Nekem az a problémám ezzel, hogy ezek a karaktermodellek általában sokkal alacsonyabb felbontású textúrákkal rendelkeznek, mint a játékos által készítettek, arról nem is beszélve, hogy többségük külső vonásai komikus módon el vannak túlozva vagy éppen elhanyagolva, így felettébb voiceRP beütést adna a szerver megjelenésének. Már azt is ráncos homlokkal nézem, amikor egy admin öltözik be ilyennek.
 
Utoljára szerkesztve:

Demzsi

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:456
Lack Elek
Nekem az a problémám ezzel, hogy ezek a karaktermodellek általában sokkal alacsonyabb felbontású textúrákkal rendelkeznek, mint a játékos által készítettek, arról nem is beszélve, hogy többségük külső vonásai komikus módon el vannak túlozva vagy éppen elhanyagolva, így felettébb voiceRP beütést adna a szerver megjelenésének. Már azt is ráncos homlokkal nézem, amikor egy admin öltözik be ilyennek, ahelyett, hogy mondjuk bevezetnék a többkarakteres rendszert, ami már alap dolog kellene, hogy legyen, főleg azt a tényt tekintve, hogy egy teljes hónapot kell várni egy egyszerű CK-ra.
A két dolognak nincs sok köze egymáshoz, abból kell élni ami van. Ha van ilyen lehetúség, élni kellene vele
 

Marvar

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:78
Lucy Clarke
Külföldi szerveren ez úgy van megoldva, hogy kövér arcot csinálsz a karakterednek (nem tudom, hogy mennyire megoldható ez a szerkesztőben, nem próbáltam még), illetve van kimondottan letölthető fat outfit pack, amit csak be kell rakni plusz ruhaként a szerverre, így tökre nincs szükség ped-ekre és bárki tud kövér karaktert alakítani. Ettől függetlenül támogatom az ötletet, csak más alternatívát is leírtam.
 
Utoljára szerkesztve:

Pop Haze

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:173
Lui-V
Nagyon is kell. Vannak teljesen jó skinek akár gangmembert is rp-zni. Ha még pluszban az adott PED ruháit is tudnád változtatni, mint menyooban az még extrábbá varázsolná.
 

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,538
-
Head of Staff hozzászólás
Legyen valaki HCRP-s vagy nem HCRP-s, eddig is volt rá lehetősége, hogy kérjen skint magára. Az, hogy relognál eltűnik az úgy is marad, ezen nem fogunk változtatni, az biztos. Ezen felül ezek előre generált GTA V PED-ek, nincs lehetőség egy már meglévő PED-en skineket változtatni.

Amennyiben valaki szeretne ilyen lehetőséggel élni - úgyanúgy, mint eddig - keressen fel DC-n, vagy nyújtson be GM pályázatot. Zárom.
UP, szükség lenne rá

Screenshot_3.png

Ennek a képnek pedig rengeteg értelme volt ide.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó