Használt Autókereskedés Jogosultásgok

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

guszti

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:64
Doug Moore

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Doug Moore (Guszti#2806) «

Ötleted leírása

» Használt autókereskedéseknél "Tagok felvétele" Jogosultság adása, illetve tulajjal megegyező rang adása. Én olyan kereskedésben vagyok bent, ahol a tulaj nem én vagyok de én intézek mindent a kereskedésben (adásvétel, applikáció, bérlés hosszabbítás), de nem tudok felvenni alkalmazottakat mert nincs ilyen jogosultságra lehetőség. «

Csatolmányok

» -----«

Egyéb megjegyzések

» ---- «

hypeRRR

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:116
Ha te csinálsz mindent akkor miért nem te vagy a tulaj? Alapvetően támogatom az ötletet plusz ha már hozzányúlunk a kereskedésekhez akkor fel lehetne emelni az eladási ár felső limitjét 1 999 999 ről 5 000 000 ra

Laszloo

Haladó
Játékos
Üzenetek:16
En vagyok a tulaj a kereskedesnel es igen szivesen adnak olyan rangot Dougnak amivel a tagok felvètelèt is tudná intèzni, de erre jelenleg nincs lehetősèg hiába a jelenlegi rendszer maxalis jogustságát adom.

Hevele

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:223
Kaylie Roberts
Nem támogatom! Szerintem ezzel csak nőne a kereskedésekben az 1$os adózatlan vételek száma és kevesebb fog adásvételin zajlani. Az a különbség hogy ezzel egy alosztály foglalkozik akik az adásvételit le tudják ellenőrizni, az autókeres eladásokat viszont nem. Ezzel szerintem lehetetlenné tennék az IRS munkáját.

guszti

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:64
Doug Moore
Nem támogatom! Szerintem ezzel csak nőne a kereskedésekben az 1$os adózatlan vételek száma és kevesebb fog adásvételin zajlani. Az a különbség hogy ezzel egy alosztály foglalkozik akik az adásvételit le tudják ellenőrizni, az autókeres eladásokat viszont nem. Ezzel szerintem lehetetlenné tennék az IRS munkáját.
Igaz, mert tök logikus, hogy a kereskedő az adózzon mikor járművet vesz teljes összegbe és adózzon mikor járművet ad el, a mellett, hogy bérleti díjat fizet, "munkásait' csak zsebből tudja fizetni mert scriptesen pénzt nem kapnak, applikációban való megjelenés után fizetni kell és plusz 1 férőhely 200 000$. Kevesen vagyunk mint aktív kereskedők de szerintem, hogy az emberek hozzánk jöjjenek RP zni és ne a Szalonból vegyenek járművet többet ér mint, hogy ki mennyi adót fizet !

arabmafia

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:199
Igaz, mert tök logikus, hogy a kereskedő az adózzon mikor járművet vesz teljes összegbe és adózzon mikor járművet ad el, a mellett, hogy bérleti díjat fizet, "munkásait' csak zsebből tudja fizetni mert scriptesen pénzt nem kapnak, applikációban való megjelenés után fizetni kell és plusz 1 férőhely 200 000$. Kevesen vagyunk mint aktív kereskedők de szerintem, hogy az emberek hozzánk jöjjenek RP zni és ne a Szalonból vegyenek járművet többet ér mint, hogy ki mennyi adót fizet !
Big like, egyet kell, hogy értsek.
OOC az IRS felé jeleztem már, hogy így nagyon nem jó a dolog.
A nem "Főnök" kereskedőnek nagyon sok kiadása van és sokkal többször is adózik, sajnos így immerzióromboló az egész. Ezen felül (adókon felül) pedig a telephelynek is komoly kiadásai vannak. Bérlés, marketing (scriptes és nem scriptes), fejlesztés, bővítés.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó