Üzenetek:1
Juan Sanchez
Szerverrel kapcsolatos hibák
In Game Neved/Discord Neved
» Juan Sanchez «
Hiba megnevezése
» Hajóról lesodródás «
Hiba bővebb leírása
» amint a hajó eléri a 25km/h feletti sebességet lesodródik a karakter a hajórol «
Csatolmányok
» https://clipchamp.com/watch/Ap7eaQkVXuC «
Egyéb megjegyzések
» 25 óra buszvezetés után sikerült összespórolni egy hajóra hogy rákot fogunk halászni, megvettük a hajót, kezembevettem 50,000$ hogy elmegyünk belerakni a dolgokat. útközbe pár perccel indulás után elkezdett hátrafele menni a karakterem és be estem a vízbe és megfulladt a karakterem. (nem én vezettem)
Erre beszéltem adminnal, de sajnos nem volt felvételem az esetről, ezért visszamentünk megint megnézni, és hát ha a hajó eléri a 25 km/h feletti sebességet a karakter elkezd hátrafele sodródni, és ha nem a irányitófülkében vagy akkor le esik. Ezek után próbáltam visszajutni a hajóra, de a karakterem nem akart sehogyse felmenni, F gomb spamolásakor csak körbe körbe úszott 1 centit minden gombnyomáskor. és admint kellet megint hívnom
csatoltam videót az esetről, de sajnos nincs felvételem ahogy elveszítettem a 51,000$. Szeretném megtudni hogy lehetséges e ezt valamilyen módon visszaigényelni? mivel a buszvezetés elég nehéz munka «