Gym reform

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Rikol

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:81
Dragomir Mirkovic


qh62gjT.png


Szerverrel kapcsolatos ötletek


In Game Neved/Discord Neved


Dragomir Mirkovic




Ötleted leírása


A frakcióm egy kondit szeretne üzemeltetni, amire csak úgy lenne igény, ha átreformálódna a kondi rendszer. Az új rendszerrel, elég jó rp szituációkat lehetne teremteni a GYM-ben. Elsősorban azt kellene átformálni, hogy az erő, ha nem járunk edzeni akkor folyamatosan csökken, ezzel kényszerítve a játékosokat a kondi folyamatos használatára. Jó lenne, ha a kondiban több fajta gépet lehetne használni(Futópad, fekve nyomás, húzockodás, stb...). A kondiban alkalmi, valamint több napos bérletek lennének. A kondiban lehetne kapni Protein Shake(Nagyobb boost)-eket, valamint protein szeletet(Kevesebb boost). Ezek a proteines termékek boostot adnának karakterünknek és így gyorsabban fejlődne. Az llegális frakciókat is belehet vonni ebbe a dologba, mégpedig úgy, hogy árulhatnának szteroidot, ami extra boostot ad a karakterünknek. Ezzel nagyon könnyen tudna fejlődni, de viszont a hátránya, hogy függőséget okoz.



Csatolmányok


-
 

Hevele

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:223
Kaylie Roberts
Szerintem jó ötlet, szteroidnál lehet egy olyan pl a függőség helyet hogy ha már x ideje nem használ akkor jobban csökkentse az erőt mint alapvetően aki nélküle tolja fel.
 

Daryl

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:124
Támogatom. Színesebbé tenné az RP-t a szerveren. A jelenlegi scriptnek nincs értelme, hogy odamegyek a kondiparkba és 5 perc múlva ki maxolom magam és nem kell vele többet foglalkozni.
 

Alfi

Fórum Császár
Játékos
Üzenetek:211
Baltazar San Miguel
Sokkal többet kellene küzdeni eleve azért, hogy valaki kimaxolja az erejét, ez ugyanúgy átkerülhetne a folyamatosan csökkenő készségek közé, teljesen jogos és reális.
 
Utoljára szerkesztve:

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:1,925
Silay Denzel
Energiaital van egyébként a szerveren, ami az általatok felírt kvázi boostnak felel meg. :D Ezek mellett nekem tetszik az ötlet, viszont kíváncsi vagyok a közösség reakciójára, így várunk még egy kicsit az ötlet elbírálásáig.
 

Rikol

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:81
Dragomir Mirkovic
Energiaital van egyébként a szerveren, ami az általatok felírt kvázi boostnak felel meg. :D Ezek mellett nekem tetszik az ötlet, viszont kíváncsi vagyok a közösség reakciójára, így várunk még egy kicsit az ötlet elbírálásáig.
Köszönöm a válaszodat! :)
Az energia italról én is tudok, de mennyire reális vajon, hogy egy személyi edző (mert természetesen szeretnénk IC alkalmazni őket) azt tanácsolja, igyál meg egy energia italt edzés előtt? Ezért jött a shakes/proteines ötlet! Természetesen ennek akkor van értelme ha van/lenne rá igény, remélem sokak tetszését elnyeri az ötlet.
 

Szomszed

Lelkes Forumozó
Adminsegéd
Üzenetek:45
.
Támogatom az ötletet, én még raknék bele egy egészség rendszert is, hogy jönnének olyan ételek, amik ugyebár zsír szegények, és ehető gyümölcsök, esetleg még az is érdekelne hogy, lehetséges a kamionos céggel/fuvarozó rendszerrel össze kötést csinálni, hogy leadtok egy rendelést, és ők leszállítják nektek ((persze RP-vel mindent is lehet, de azért jó lenne a rendszerek közt egy kis átfedés szerintem))
 

Fasort

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:57
Jó az ötlet.
Szteroid részt módosítanám.
Szerintem reálisabb lenne az 'összeesik' fogalom, ha szteroidozik valaki akkor gyorsan felpumpálja magát. Illetve késsőbb lassabban veszítene a skillből, ha szteroidozik x időnként.
Ha teljesen eltávolodik a szteroidoktól a karakter akkor meg sokkal gyorsabban veszítene a skillekből.
A függőség talán azért nem jó mert jelenleg pár perc alatt kikapnak a mentősök a függőségből, vagy ami rosszabb, az embereket annyira nem érdekli a karaktere, hogy szimplán meghal és eltűnik róla a függőség.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó