Gyümölcsbor készitése!!

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

boldogdani11

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:77

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Sergey Stanislav // Dani99#1299 «

Ötleted leírása

» Az ötlet egyszerü. Van nekünk egy elég jól kidolgozott borászatunk, amivel lényegében nincs is nagy probléma, egyedül a bor árával egy kicsi. Mig a cégben kereshető pénzeket viszonyitjuk a borászathoz, úgy a befektetett idő - hozam egyáltalán nem olyan biztató, igy egy kezdőnek kevés lehetősége marad. Vegyél fát, szerezz vasat, bérelj borászatot, szerezz szőlőt , vegyél palackot, tárold a dolgokat, szállisd le és add el. Van ezzel munka bőven, fent áll a veszély hogy kirabolhatnak, a nyereség a befektetett időért cserébe pedig nem kielégitő. Na már most arra gondoltam, hogy mivel a bor árának növelése nem lett elfogadva régen, igy be lehetne hozni egy olyan dolgot, hogy ezentúl gyümölcs bor is készithető lenne, a gyümölcs bor ára magasabb lenne a szőlőből készült bor árához képest ( 450 $ / palack). Van nekünk Cayo-n egy gyümölcsös ültetvényünk, ki merem jelenteni hogy kb senki sem használja. Egy kicsit több idő lenne kimenni Cayora, valamint ugyebár vagy helikopterre, vagy saját hajóra van szükségünk a gyümölcs tárolásához, tehát korántsem olyan egyszerü a dolog, ráadásul bérelt Jet-Ski-be pakolni sem lehet. Tegyük fel emberünk megtudja oldani az utazást, a gyümölcs szállitást is, igy a munkájáért cserébe kicsit jobban járna. Nem gondolom hogy ezáltal bárki is elgazdagodna, igy sem lenne az egekben a bor ára a befektetett pénzhez és időhöz képest, viszont kicsit több lehetőség lenne igy, és ki lenne jobban használva az ültetvény is. Elenyésző pénz ez a dolog még mindig, ahhoz képest hogy egy liter Juharszirup ára 1500 dollár körül van. «

Csatolmányok

» - - «

Egyéb megjegyzések

» Várom a visszajelzéseket. Lehet nem sikerült tökéletesen megfogalmazni a dolgot, de szerintem a lényeget mindenki érti. «

Utoljára szerkesztve:

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,251
-
Szia, akkor mi lenne a különbség a moonshine és a borkészítés között?

boldogdani11

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:77
A pálinka drágább és illegális. ((650/liter a legjobb fajta)). Valóban a fő lényeg az hogy a borkészités eléggé keveset fizet a befektetett munkához képest, igy azt gondoltam hogy aki megtudja oldani és van rá lehetősége, kereshetne több pénzt belőle, valamint lenne némi értelme az ültetvényeknek is. Ha magát az egész folyamatot nézzük a pénzért cserébe akkor ez a 450/liter lenne egy korrekt ár. Azért nem simán egy bor ára növelés ötletet irtam, mert az úgy túl egyszerü lenne, ez kicsit szinesitené is a borászatot, és akinek lehetősége van tudna belőle korrektebb pénzt szerezni.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,251
-
Head of Staff hozzászólás
Visszajelzések alapján úgy néz ki nincs ilyenre igény, zárom.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó