Jogos Gus Hoyos - Nacho Pedro Garcia

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

clytnn

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:56
Gus_Hoyos
panaszkonyvj.png

Neved: Gus Hoyos
Játékos(ok) neve: Nacho Pedro Garcia
Panasz oka: NonRP
Panasz kifejtése: Autóval elütöttem, RP nélkül felkelt és lelőtt.
Bizonyíték (kép, log, videó): https://streamable.com/007hox
Megjegyzés: Nem hiszem, hogy túlságosan reális lenne az, hogy egy ilyen elütésnél a fegyver a kezébe maradna, vagy nem szenvedne olyan sérüléseket, ami RP-t követelne.

Elbarrio95

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:53
Damien
Szia!

Pont annyira mint ahogy folyamatosan hergelsz egyedül a hoodon, és el akarsz ütni.

Azt hittem azt az elütést te se gondoltad komolyan.. azért se rpztem. ( Egy lövöldözés közepén, szerintem aki 100 méterről lő nem fogja megvárni amíg leírom mert nem is látja..)

Mivel egy lövöldözés közepén voltunk ahol menekülünk, gyorsan kellett döntenem mivel azonnal lelőttél volna, ahogy utánna le is lőttek.

+ Nem én lőttelek le, hanem a frakció társam.

Utoljára szerkesztve:

clytnn

Pötyögtető
Játékos
Gus_Hoyos
Nem igazán lényeg, hogy ki is lőtt le pontosan. Az a lényeg, hogy az elütés után felkeltél és egyből tüzet nyitottál rám.
Komolyan gondoltam az elütést, a járművünk egy halálos erőnek számít, amit lehet használni. Az adott szituációban a karakterem életének megőrzése érdekében ez volt a legracionálisabb megoldás.
Nem értem miért kellett volna a többieknek megvárnia, hogy te leírod az RP-t. Addig minden folytatódhat ami körülöttünk van, csak neked kellett volna RP-zni.

Gyorsan kellett döntened a helyzetben, ezért úgy döntöttél, hogy most nem RP-zel? Nem így működik.

Edit: A második videó amit editeltél, az egy lezárt panaszkönyvből van. Nem hiszem, hogy releváns lenne az itteni ügyben. Külön szituáció volt. De egyébként ott sem RP-ztél, csatolható a bizonyítékaimhoz.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,607
-
Üdv,

A második beküldött imguron szereplő panasz már el lett egyszer bírálva, feleslegesen hozod fel ehhez az ügyhöz kapcsolódóan.

Elbarrio95

Pötyögtető
Játékos
Damien
Nem igazán lényeg, hogy ki is lőtt le pontosan. Az a lényeg, hogy az elütés után felkeltél és egyből tüzet nyitottál rám.
Komolyan gondoltam az elütést, a járművünk egy halálos erőnek számít, amit lehet használni. Az adott szituációban a karakterem életének megőrzése érdekében ez volt a legracionálisabb megoldás.
Nem értem miért kellett volna a többieknek megvárnia, hogy te leírod az RP-t. Addig minden folytatódhat ami körülöttünk van, csak neked kellett volna RP-zni.

Gyorsan kellett döntened a helyzetben, ezért úgy döntöttél, hogy most nem RP-zel? Nem így működik.

Edit: A második videó amit editeltél, az egy lezárt panaszkönyvből van. Nem hiszem, hogy releváns lenne az itteni ügyben. Külön szituáció volt. De egyébként ott sem RP-ztél, csatolható a bizonyítékaimhoz.
Szerk: a második giffnel is jelezni szerettem volna mennyire unfair és "csak azért is én nyerek" stílusban játszol velem szembe egy jó ideje..

Elbarrio95

Pötyögtető
Játékos
Damien
Üdv,

A második beküldött imguron szereplő panasz már el lett egyszer bírálva, feleslegesen hozod fel ehhez az ügyhöz kapcsolódóan.
Köszönöm hogy jelezted, sajnos számomra nem lett lezárva ugyanis akire nyitottuk a PK-t. (Gus Hoyos ) Egy szó se esett az ítéletben, csak a kommentek alá tett bizonyítékokra lett reagálva, ami egyáltalán nem az ügyhöz kapcsolódó volt.

clytnn

Pötyögtető
Játékos
Gus_Hoyos
Az segíthet, ha elolvasod a bíráló admin hozzászólását.

,,A panaszkönyv több tekintetből jogos viszont az esetből tanulva remélhetőleg mindenkinek tanulságos lesz a jövőben. Nincs szankció. Zárom."

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,607
-
A következő nem ide illő hozzászólásnál az érintett fél egy napig nézegetheti a fórum betöltőképernyőjét.

Morningstar

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:566
.
Adminisztrátor hozzászólás
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni.

@Elbarrio95 egy részlet van a szabályzatban erre:
A karakteredet ért nagyobb sérüléseket és animba esést / járművel történő nagyobb ütközéseket minden esetben kötelező szerepjátékozni, még akkor is, ha
nincs körülötted más játékos.
Egy kb 60km/h sebességgel történő gázolás minimum ablakos bordatörést, vagy combcsonttörést, rosszabb esetben még eszméletvesztést is okozna a betonra való érkezés következtében, szóval ez egy nagyobb sérülésnek minősül, ami után még túltengő adrenalinnal sem fogsz csak úgy felpattanni és a szabályzatban sincs szó olyanról, hogy egy lövöldözéses szituáció kivételt képez egy ilyen mértékű sérülés leRPzése alól.

Továbbá a másik panaszkönyvből hozott gif, nem tartozik ehhez a témához, ahogy azt Laca is leírta fentebb. Ha azzal a bírálattal te nem értesz egyet, annak megvan a megfelelő módja.

A panasz Nacho Pedro Garcia ellen jogos.
Zárok.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó