gumiabroncs update.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Cartel

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:137
Anthony Deeks

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Enzo Santoro//Cartel«

Ötleted leírása

» jelenleg ha földesúton megyünk és ha 100 felett megyünk huzamosan a kerék kidurran, no már most mivel tuningbűhelyben van Terep gumi ami direkt ilyen terepekre találtak ki ha azt felszerelünk a kocsira akkor a kidurranás ne történjen meg itt a nemrégiben behozott Rally event ott bárki benevezhet bármilyen kocsival ez szép is jó viszont sok olyat hallotam hogy verseny közben rengetegszer van defekt eme probléma miatt. nyilván a visszaélések végett hogy ne mindenki 227-el randalírozzon a földesűton így ha ezt tesszük fel akkor a teljesítmény csökkenjen. (ez példa szóval jöhetnek az ötletek erre)«

Csatolmányok

» -«

Egyéb megjegyzések

» -«

Pitt

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:106
Tamara Ashford & Nia Woods
Én csak annyit szeretnék hozzá füzni, hogy van Rally gumi is viszont az is durran és én már írtam rá ötletet de nem lett válasz sajnos, de lényegében a terep guminál sem kellene mivel arra találták ki és sziklás helyekre néhányat. :)

Flecso

Kritikus
Adminisztrátor
Üzenetek:267
Rosszul hallottad, a négy szakaszon összesen háromszor volt defekt az is a Cypher MX 2-nek illetve az SG4 Custom (Talán 3, már nem emlékszem pontosan melyiket használták) mindeközben pedig ott voltak a Sultanok amik egyszer sem durrantak el, mindegy hogy mennyit mentél velük a földes úton 100+ km/h-val.
Mielőtt elkezdtem az eventet rengeteg autót teszteltem le, sima utcai gumival és off road kerekkel is ami ugyan azon a szakaszon történt változatos eredményt hozott, és a legtöbb esetben az offroad kerék megnyújtotta a gumik élettartalmát a poros/földes úton, erre tökéletes példa a Cypher MX2 és a harmadik szakasz (mellékelem neked képnek a pálya rajzot)

SiE3SFg.png

A kékkel látható szakasz amit le tudott menni az MX2 sima utcai gumival, off road gumival pedig teljesen kibírta a szakaszt.
Összegezve, az offroad gumit ha használod akkor lényegesen nagyobb távot tudsz megtenni 100+km/h-val földes/homokos úton.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó