Üzenetek:121
Gregory Mogiljevics
Orosz Átok, vagy csupán rossz helyen születtél ..
"Senki sem születik szörnyetegnek, hanem azzá válunk…"
“A kocka alakú szobában koromsötét volt. Látni nem, inkább csak sejteni lehetett az ajtónak háttal ülő férfi körvonalait. Az ajtórésen beszűrődő halvány fény felnagyította ezt a körvonalat.
A kockaszobában ülő ember nem mert hátranézni. Azok az emberek, akik oda ültették, túl hatalmasak voltak, és túlságosan le volt nekik kötelezve.
Azt parancsolták neki, hogy itt, ebben a helyzetben várakozzon, és ő várt. Nem volt szabad látnia annak arcát, aki beszélni akart vele, és ezt a parancsot nem merte megszegni. Az ajtón túl végre felhangzott a várva várt léptek zaja, és ettől még feszültebbé lett.”
Előélet :
Gregory az Orosz Föderációban született és nőtt fel. Korai élete nem volt olyan könnyű, mivel a szülei meghaltak egy autóbalesetben, így a nagymamájával kellett együtt élnie. Elég idős volt, és a férfinak többet kellett vigyáznia rá, mint neki.
Fiatalon, 15-16 évesen már elkezdett dolgozni, hogy eltartsa magát és nagymamáját, hiszen a nyugdíja nem volt elég mindkettőjük eltartására. Amit meg kellett tennie, nem voltak a legszebbek, bármit csinált, amivel legalább egy kis pénzt keresett. Gyerekeket rabolt ki az utcán, boltokat járt be, mindent ellopott, ami csak a kezébe került, hogy eladja az egészet egy kis pénzért, hogy átvészelje hideg Orosz telet és tudjon mit enni adni nagymamájának hónapban.
Egy gazdatest. Aminek én vagyok a szíve. Fokról fokra lépkedtem. Megjártam a legkeményebb orosz börtönt, közben látható és láthatatlan sebeket szereztem.
Nem vagyok jó ember. De úgy fest, annyira rossz sem, hiszen képes volt valaki megérinteni a lelkemet. Ekkor jöttem rá, hogy nem vagyok sérthetetlen, ahogy arra is, hogy a vér lemosható…
Vad és érinthetetlen, akárcsak én. Az a pár nap, amit tőle akartam, sokkal több lett. Az egyezség felbomlott, de ő itt maradt.
Egy nő. Egy szív. Egy érzés. Ami képes volt egy vérengző fenevadat megszelídíteni.
MEGESKÜDTEM, HOGY OTT LESZEK, HOGY
ELKAPJAM. SOHA NEM MONDTAM, HOGY ELENGEDEM.
4 évvel ezelőtt megöltem egy embert,
hogy megvédjem őt. Ő azzal hálálta meg, hogy
tönkretette az életemet.
Most már más ember vagyok.
Sötétebb. Halálosabb. Visszatérek, hogy visszaszerezzem, ami az enyém.
Nem csak az én királyságom. Nem csak a koronám.
De őt is.
Nem azért győztem le a halált és a száműzetést, hogy csókolózzunk és kibéküljünk.
Volt idő mikor azt hittem a szerelem képes mindenre és mindent túl él... tévedtem csupán egy óriási seb maradt azon a helyen amit egykor szívnek hívtak .
20 éves voltam mikor letudtam a kötelező katonai szolgálatot.. igen a hazámba még mindig kötelező a katonaság.Nagymamám ekkora már nagyon beteg volt de kijött elém, boldogságtól ragyogót arcát soha nem felejtem el hiszen az unokája talpig díszbe masírozott ki a kapun.
Igen ez voltam én egy frissen kiképzett gyilkos. Sajnos nem változott semmit a helyzet míg bent voltam, éhség nyomor.. belekellet menni a dolgokba ismét választásom nem volt, akadt volna egy acél gyárban munka de inkább a könnyű pénzt választottam.
Azon vettem észre magam, hogy 22 évesen már élvezetből veszem el mások pénzét és nem igazán volt lelkiismeret furdalásom.
Az első gyilkosság a legnehezebb és ez határozza meg a sorsunk.
Olyan sokszor elképzeltem, milyen lehet kioltani valaki életét. Oly sok módon öltem az álmaimban. Nehéz fejszét húztam magam után, majd lesújtottam vele újra és újra. Roppant a csont, szakadt a hús, ömlött a vér. Velőtrázó ordítás, révületben forgó szempár, amiben soha nem ült szeretet…
És az álom… megelevenedett!
Lassan, mégis magabiztosan lépkedek a süppedő hóban. Azóta több centi esett, ami elfedte a vörös foltokat. Rengeteg vér volt. Mindenfelé spriccelt a levágott végtagokból, a mellkasából egyenesen bugyogott. Nem szívta fel a vastag kabát, de még a több centis hótakaró sem tudta magába inni.
Végre beérek az erdőbe.
Végtelen nyugalom és csend honol a kopasz és nehéz ágak között, amin csillogva ül meg a hó pillekönnyű súlya.
Közeledem.
A halál a fák között bolyong. Emlékszem a fára, aminek tövébe dobtam a véres testet.
Még pár lépés.
A légzésem nehézkessé válik, a testem akaratlanul is görcsbe rándul. Nem tudom, mi fogad, ha odaérek. Talán a hó elfedte azt is. A lábam elsüllyed, az utolsó méterek nehezek, szinte bukdácsolok. De látni akarom.
Ahogy elérek ahhoz a bizonyos fához, megállok előtte.
Öltem egy nő szerelméért aki csupán csak játékként tekintet rám, öltem mert túl akartam élni ez vagyok én egy kibaszott gyilkos, egy Katona aki parancsot teljesít és nem kérdezz!
Elvesztettem közben a mamám így senkim nem maradt a maradék pénzemből vettem egy repülő jegyet és elérkeztem Los Santosba. Azóta próbálok változtatni az életén, próbálok elfelejteni minden rosszat a múltjában, és továbblépni, igazi karriert kezdeni, és társat találni magamnak, hogy végre olyan családot építsen, amilyen még sosem volt.
Teljes neve : Gregory Mogiljevics" Ace"
Neme: Férfi
Állampolgársága:Orosz/ Amerikai
Beszélt nyelvek : Orosz, Angol Vallás: Ortodox Keresztény
Külső ismertető jelek:
Középszerű magasság (189cm ) jobb arcán egy kisebb heg húzódik, karizmatikus arcvonásai messziről felismerhetővé teszik.
Endoform testalkatához elég szemrevaló izomzat is társul, nyakát karját és egyéb testrészeit tetoválás borítja.
Születési helye: Veliky Novgorod, Oroszország
Születési dátum:10/19/1999
Tulajdonsága: Lelkileg instabil személyiséggel rendelkezik, napjait a munkába temetkezve éli. Kikapcsolódást számára az autója vezetése nyújtja. Párkapcsolatok terén tapasztalatlan, de szeret játszadozni az emberek érzéseivel és gondolataival. Elég önfejű és megfelelési kényszere sem segít állapota javulásán, hajlamos az ideg összeroppanásra.