Goldenberger Inc.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Elenaa

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:47
A szervezet története - női kézben a maffia

XZ3vy3ekLze4PFqNJG9pft1HC4p_w_oJvcip4K5B84bwz-XXCQR0RAh_xJ4NONzOWAIG_BaDQa9SSjW8kGCshbET4pdFEfLRKSCCBGm31MEX2ZWBzyMhEqJOv-CUQdMtO75aTZk9gertz1P_zFtC8B3KwLRtWSmrNG60TrI9BFNSAjcNRHXOXDD1
A Goldenberger Inc. szervezet egy családi körből ismert maffia. 1991-ben a Ma család legrégebbi tagjáról szállt át a vezetői kéz Donghai Ma-ra, egyetlen fiára.
Alapítói német-kínai származásúak vegyesen. Mivel Donghai-nak csak három lánya volt, Jana, Lena és Evelynn, ezért kérdéses volt, ki örökli meg, ugyanis egyik gyermekével sem szimpatizált azért, amiért az ellenkező nemű csoporthoz tartoztak. Donghai egykori feleségével tragikusan értek véget a dolgok, amiről sose számolt be lányainak. A lányok próbálkoztak elnyerni az apjuk szeretetét, viszont ez nem sikerült, mivel a szervezet “élete” forgott kockán. Az öröklés Janát, a legidősebb testvért illette volna, de a férfi erről hallani sem akart, ugyanis szerinte nőnek nem való a piszkos munka. Jana megelégelte apja viselkedését, ezért a középső testvérével, Lenával együtt elhagyták a családi házat.

A legkisebb lány, Evelynn egyedül maradt apjával, titokban mindig kihallgatta az üzleti terveit, gyűléseit a szervezet tagjaival. Idővel kinyíltak egymás felé, egyre nagyobb betekintést nyújtva a működésbe, de sose túl közel engedve a “tűzhöz”. Miután Donghai meghalt a lánya szeme láttára, utolsó szavai csak ezek voltak: “Ne hagyd elveszni az örökséget, menj Perico szigetre és segítséget találsz”.
4j6LwCD_8GWIb6j-mjweWzf_7IU0F-0ZD8TVtRDmQBdURTBY4atgWLpsXsgoOQL1w0PKV1lDjfo3O4r0ZFFbKUXGtnHZh0wtVApQyVmMTxb6MXa-TF393BFdJ9gHDSrbKlrttxL5_9o3EMwf-PuGFaeBR3xM3NXM03Dj3BXN-FZgeKCgUINesjdN


Evelynn üzent testvéreinek, de ők hallani sem akartak az apjuk sötét életéről, ezért a legkisebb testvér elindult a szigetre válaszokat keresni. Amikor már kezdte feladni, szembe találkozott egy jól öltözött öltönyös férfival.
- “Áh, már vártam mikor jön a Ma család örököse, de bevallom őszintén, nem hittem volna hogy téged jelöl meg. Sokat mesélt rólad apád, de édesanyáddal történtek után…”.
Evelynn erre csak forgatta a szemeit, majd számon kérte honnan ismeri az ismeretlen férfi a családját.
- “Én voltam apád jobbkeze, segítettem neki amiben tudtam. Eme szolgálatomat szívesen öregbítem tovább. Hans Schroeder vagyok.” -Evelynn sokat hallotta ezt a nevet különböző telefonhívások és beszélgetések során, de sose látta személyesen.

Us-PcYgZcy0a8cygZpBtEXKPG3IoerBxXG1LoP77yD9IsfYbsRDTux7r_BBeSvxJgaOsbQTg5neOmBBROyyanrZuiQNdxg-rjcFFQDjkvZzSJ8GHRVf139jNNU5ZAsZD_pfKTmF7AQY8-gtnHG1bG7gYIZeAMWttzNmY7rAGOMn_Arz0PI0n4HKB


Ezek után Evelynn és Hans közösen visszautaztak a szervezet szülővárosába és közösen folytatták Donghai bűnszervezetét…
Evelynn apjától eltérően nagyobb teret engedett Hansnak, ami miatt a német vonal megerősödött, szervezettebb és összehangoltabb lett a csapat.









A szervezet felépítése


610pzLnyPSniPhu6jojiLf0GSq_VPCw6Bw68oigvpGz1PXUYA0mWC3QSZqDVlYyk0_yma98QiAtjicqiEr0srSFCT3Z7g5mwJy-Xa96yQIB5USlkjEy-t5eNFWFRIiAflPHOHzUUn5koJCDwr8vmk7sgv6d276Uo_f01SOkKB22DVJtmwD_1XuFx9Q


Boss: A szervezet feje. Az egész családot ő szervezi és irányítja a “Lieutenant”-ok segítségével.
First, Second Lieutenant: Ők a jobb és bal kéz. Közvetítenek a tagok és a Boss között. Együtt vezetik a családot.
Administration: A szervezet pénzügyeiért, adminisztrációs dolgaiért felelős.
Law Advisor: A család tanácsadója, az “Administration” segédje.
Big Brothers: Ők felelnek az újoncokért, felügyelet alatt tartják őket.
Accoutans: Tapasztaltabb emberek, még nem tudnak a szervezet illegális részéről, de folyamatosan ismertetés alatt vannak. Beavatás után erre a rangra kerülnek fel.
Little Brothers: Ők az újoncok, még nem tudnak a szervezet illegális részéről. Felvételük után minimum 1 hét próbaidőn kell túlesniük.


Hogyan lehet csatlakozni?

Bekerülni úgy lehet hozzánk, hogy vagy egy családtag beajánl, vagy a cég álláshirdetésére jelentkezéssel. Mivel a szervezet is két nemzetiségből áll, ezért előnyösebb ha kínai vagy német az illető, de ez nem zár ki más lehetőségeket sem. Az újonnan érkező eleinte nem fog tudni az illegális tevékenységekről, csak a beavatási ceremónia után.

Tervek a frakcióval.

Terveink szerint, a legális része a frakciónak egy könyvelői cég lenne és eköré építenénk fel az illegált. Fő célja nem a rabolgatások lennének, hanem az rp ami ehhez a körhöz kapcsolódik.
 

Copper

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:51
James Gill
Maga a pályázat szerintem elég összeszedett lett, viszont azt nem támogatom, hogy könyvelőkből kerüljenek ki a maffiózók, mert egyáltalán nem tartom realisztikusnak.
 

Matteo

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:153
Dr. Arthur Dylan
[fa]Szia! A pályázatod átolvastuk, szépen formázott, tartalmilag is rendben találtam.
Ennek értelmében elfogadásra került! A továbbiakért keress majd fel kérlek Discordon vagy TeamSpeaken.[/fa]
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó