Gh0st unban kérelme

rokakoma

Újonc
Játékos
Üzenetek:9
Név: Balan Rama
Adminisztrátor neve: Henzó
Indok: Frakció minősítés/szidás
Tiltás időpontja: 2026. 07. 26.
Meddig tart a ban: A kitiltás örökös időtartamú
Miért lettél kitiltva: Azért lettem kitiltva, mert egy OneRP-hez egyáltalán nem köthető discord szerver privát csatornájában, ahova nem lát be minden szerver tag csak a megfelelő jogosultságú illetők, tettem egy megjegzést a saját stílusomban, amiről egy másik tag képernyőképet készített a beleegyezésem nélkül, és továbbította a OneRP vezetősége felé.
Min változtatnál, ha visszajönnél a szerverre: Finomítanék a stílusomon illetve figyelnék a szóhasználatomra, és a véleményemet nem sértő hanem inkább építő köntösben fejezném ki a játékosok felé.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Nem, nem érzem jogosnak a tiltásomat mert a szólásszabadság alap emberi jog kivéve egyes országokban, és a véleményét bárki kifejezheti, illetve szabályzatba nem ütközik amit tettem, mert egy OneRP-től független Discord szerveren egy privát részlegben történt a beszélgetés, az tény hogy nem a megfelelő módon fejeztem ki a véleményem de az hogy egy “XD”-t írok a szöveg végére az se nem szidás se nem minősítés.
(UI.Amennyiben bárkit is megsértettem az általam leírt dolgokkal vagy korábbi tetteimmel, tőlük elnézést szeretnék kérni, és tetteimet mélységesen sajnálom!)

Kinézet személyre szabása

Top Alsó