Game of the Year kérdése

Relay

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:1,107
-
Meg voltak már az eredmények. Nektek melyik játék volt az 2025-ben ami ezt a díjat nyerte a szívetekben?

Az én véleményem szerint Clair Obscur jogosan nyerte el ezt a címet. Tény, játszani nem játszottam vele, viszont videók alapján is erős érzelmeket vált ki az emberből.

Pár lista:

Az év játéka​

A legjobb független játék​

• Absolum
  • Ball x Pit
  • Blue Prince
  • Clair Obscur: Expedition 33
  • Hades II
  • Hollow Knight: Silksong

A legjobb történet​

A legjobb színészi alakítás​

• Ben Starr (Clair Obscur)
  • Charlie Cox (Clair Obscur)
  • Erika Ishii (Ghost of Yōtei)
  • Jennifer English (Clair Obscur)
  • Konatsu Kato (Silent Hill f)
  • Troy Baker (Indiana Jones and the Great Circle)

Klód

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:1,152
.
Túl lett hypeolva az Expedition, attól hogy jó játék Indienek nehezen nevezhető, és még AI-t is használtak benne. A szinészi munka és a zene vitte el a dolgot. Nálam az év játéka és RPG címet is elvitte a KCD 2 (ami érthetetlenül nem is nyert semmit). A legjobb Indie pedig Hades II. (Vagy Blue Prince)

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,465
KCD II én az egyet is imádtam, szóval ez nekem ilyen egyértelmű.

Han

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:67
Han Tsunoda
Véleményem szerint, a jelenlegi játék piac nem túl erős. Nem is játszok új játékokkal mert 1-2 hónapos hype van kb a játékok 90%-ban. Jobban élvezem a régebbi játékokat vagy a régi játékok folyamatos fejlesztését. Többre tartom a régi NFS MW, WoW classic szervert vagy BC esetleg LK illetve sokak számára megosztó LoL-t.

Számomra az új játékok nem hozzák azt az élményt, amit annó hoztak a játékok, bár lehet a korból kifolyólag is van már ez.

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,465
Véleményem szerint, a jelenlegi játék piac nem túl erős. Nem is játszok új játékokkal mert 1-2 hónapos hype van kb a játékok 90%-ban. Jobban élvezem a régebbi játékokat vagy a régi játékok folyamatos fejlesztését. Többre tartom a régi NFS MW, WoW classic szervert vagy BC esetleg LK illetve sokak számára megosztó LoL-t.

Számomra az új játékok nem hozzák azt az élményt, amit annó hoztak a játékok, bár lehet a korból kifolyólag is van már ez.
Én a korról meg se szólalok.
Viszont a játékipar ma már a mikrotranzakciók lootboxok, és új játéknak eladott dlckről szól. Viszont van egy két gyöngyszem, mint például a Detroit Become Human.

Han

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:67
Han Tsunoda
Én a korról meg se szólalok.
Viszont a játékipar ma már a mikrotranzakciók lootboxok, és új játéknak eladott dlckről szól. Viszont van egy két gyöngyszem, mint például a Detroit Become Human.
Azt átvettem még ps4-en. Nem rossz de 1x elég volt átvinni.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó