Frank Columbo - Relay

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

ruz9ik2

Újonc
Játékos
Üzenetek:7
John Markson
unban.png
[/URL]​

Név: Frank Columbo
Adminisztrátor neve: Relay
Indok: Adminnak való hazudás, admin félrevezetés
Tiltás időpontja: 2022.07.27. 19:39:09
Meddig tart a ban: Örökös
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Egyszer sem
Miért kérsz unbant: Szeretnék továbbra is játszani a szerveren, teljesen tiszta lappal. Aludtam rá egyet, valamint barátok, ismerősök hiányolnak is, és belátom, nem megfelelően viselkedtem.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Nevet és karaktert mindenképp, hisz ebből volt a probléma. Figyelmesebben követném a szabályzatot.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Részben, mivel valóban nem azt a nevet írtam az új karakteremnek amit a karakterszerkesztő kérelemben leírtam. Ugyanakkor félreértések is megelőzték ezt az atrocitást, és emiatt szeretnék is bocsánatot kérni, nem volt és nincs is szándékomban félrevezetni senkit sem.

Relay

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:792
-
Szia! Egy megválaszolatlan kérdés kavarog bennem, amit szeretnék feltenni neked.
Amikor az ügy végére értünk, leírtam OOC chaten, hogy a szankciód után mehetsz szerkesztőbe. Ezt követően te leléptél, én azt hittem crasheltél. Fel is kerestelek Discordon, hogy vissza jössz-e? Igazából válasz erre nem érkezett, csak letiltottál.

A kérdésem a következő. Miért nem voltál hajlandó megbeszélni az ügyet és tiltottál le?

ruz9ik2

Újonc
Játékos
Üzenetek:7
John Markson
Szia! Egy megválaszolatlan kérdés kavarog bennem, amit szeretnék feltenni neked.
Amikor az ügy végére értünk, leírtam OOC chaten, hogy a szankciód után mehetsz szerkesztőbe. Ezt követően te leléptél, én azt hittem crasheltél. Fel is kerestelek Discordon, hogy vissza jössz-e? Igazából válasz erre nem érkezett, csak letiltottál.

A kérdésem a következő. Miért nem voltál hajlandó megbeszélni az ügyet és tiltottál le?
Szia! Meg lehetne ezt beszélni privátban? Egyébként nem tiltottalak le, csak elhagytam a szervert. Ha megvitathatjuk privátban akár DC-n, akár itt (privátban) azt is elmondom hogy miért.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó