frakis/céges kocsin kerékcsere bárkinek

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

daco

🇺🇸
Játékos
Üzenetek:415
find out ic

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» daco «

Ötleted leírása

» Frakciós és céges járműveken lehessen kereket cserélni, ha van hozzá kulcsunk. Nagyon sok felesleges fejfásást oldana meg ez. Az emelőre fel lehet pakolni a kocsit, de kereket nem lehet leszedni azokról. «

Csatolmányok

» ヾ(≧▽≦*)o «

Egyéb megjegyzések

» (´▽`ʃ♡ƪ) «

Utoljára szerkesztve:
T

[Törölt fiók] Fanatic

Vendég
Vendég
Nem támogatom, továbbra is a szerelők miatt. Talán a kerékcsere mehet, de minden más maradjon meg a szerelőknek! Ne vegyük el tőlük azt a kevés Rp-t is, ami van.. :(

Csani21

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:107
Bob_Kowats
Támogatom. Nagyon idegesítő amikor mondjuk valaki éppen szög szórás roleplay szituációt csinál vagy kerék tunkolást próbál a rendőrség lerázása miatt de nincsen szerelő (ami azért sajnos van sokszor mivel ők is emberek) így egy kereket se lehet cserélni amiből az jön, hogy a kocsik órákig a semmiért várnak.

An0nim

Aktív Forumozó
Játékos
Üzenetek:33
Ha defektes a kocsid akkor szerelő csinálja. Szerintem senki nem gumiszervízes a szerveren . Ebben a formában Nem támogatom .

Alexxa

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:42
Raina Winkler
Bennem felmerült egy gondolat ezzel kapcsolatban.
Esetleg egy köztes megoldás? Cserélhető legyen a kerék viszont amire cserélhető lenne az egy mankókerék , azok kis teherbírásúak, vékony futófelülettel (pl. egy alap gumi futófelülete 195-s míg egy mankókerék 125). A mankókerék használata közben lehetne sebességkorlátozás is akár mert a való életben is 80km/h a megengedett legnagyobb sebesség vele, illetve ha ez van a járműre téve, a gumi kophatna 2x olyan gyorsan akár, szóval mindenképpen szerelőhöz kellene fordulni, így az RP tőlük sem lenne elvéve, viszont pillanatnyi tűzoltásnak mikor nincs fent szerelő arra alkalmas lehetne.

An0nim

Aktív Forumozó
Játékos
Üzenetek:33
Esetleg egy köztes megoldás? Cserélhető legyen a kerék viszont amire cserélhető lenne az egy mankókerék , azok kis teherbírásúak, vékony futófelülettel (pl. egy alap gumi futófelülete 195-s míg egy mankókerék 125). A mankókerék használata közben lehetne sebességkorlátozás is akár mert a való életben is 80km/h a megengedett legnagyobb sebesség vele, illetve ha ez van a járműre téve, a gumi kophatna 2x olyan gyorsan akár, szóval mindenképpen szerelőhöz kellene fordulni, így az RP tőlük sem lenne elvéve, viszont pillanatnyi tűzoltásnak mikor nincs fent szerelő arra alkalmas lehetne.
Legjobb megoldás .

Daryl

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:124
Nem támogatom, továbbra is a szerelők miatt. Talán a kerékcsere mehet, de minden más maradjon meg a szerelőknek! Ne vegyük el tőlük azt a kevés Rp-t is, ami van.. :(
Kevés RP? Én a napokban pont azt olvastam, hogy túl vannak terhelve annyira, hogy nincs idejük kimenni hívásra.

Ha defektes a kocsid akkor szerelő csinálja. Szerintem senki nem gumiszervízes a szerveren . Ebben a formában Nem támogatom .
Ez nem lenne új dolog. A saját autóját megtudja bárki csinálni, ez csupán bővítésről szól, hogy frakciós autót is meglehessen csinálni. A szerveren lehet kapni kereket, felnistől gumistól. Mindenkinek a kocsijába szinte van pótkerék, levenni meg felrakni egy másikat meg már nagyon gyerekjáték. :)

T

[Törölt fiók] Fanatic

Vendég
Vendég
Kevés RP? Én a napokban pont azt olvastam, hogy túl vannak terhelve annyira, hogy nincs idejük kimenni hívásra.
Ezesetben keresni kell egy megoldást, hogy Ők is ráérjenek, stb.
Ezt egy instant /limiter-rel együtt simán eltudom képzelni. Reméljük egy ehhez hasonló megvalósul.

daco

🇺🇸
Játékos
Üzenetek:415
find out ic
Kíváló! - Eltértünk a topic témájától. Csak annyit jegyeztem fel, hogy lehessen a frakciós kocsikon is kereket cserélni. Én ezzel nem azt mondtam, hogy töröljünk el minden RP-t a szerelőtelepektől, és nem is azt, hogy gumit cseréljünk. Mint egy korábbi hozzászólásban is leírták, a kerékcsere mindig is elérhető volt mindenkinek, csak kellett hozzá x dolgot vásárolni.
Nem fogok a topicomon változtatni semmilyen formában, mert nem az volt az ötletem. Viszont azt meg szeretném köszönni, hogy civil módon meg tudjuk ezt vitatni.
Az ötletem továbbra is az, hogy a frakciós kocsikon lehessen.

De, hogyha már pótkerék. Akkor is csak cserélni kell, tehát teljes kört jöttünk, hiszen ígyis-úgyis kerékcsere fog kelleni részünkről.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó