Frakció/Cég kassza kezelése HQ/Telephelyen

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Sheedxr

kisbackfire🔥
Játékos
Üzenetek:363
secret

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Dr. Crystal Searby «

Ötleted leírása

» Frakció/Cég pénz kivétele és berakása Frakció HQ-n, vagy telephelyen.
Rengeteg Pénzügyekkel kapcsolatos feladatot megkönnyítene, valamint Frakcióknak is egyszerűbb lenne, egyaránt a cégeknek a gyorsabb ügy bonyolításhoz.. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» - «

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,248
-
Egyáltalán nem támogatom, hogy módosítva legyen, hisz nem véletlen került be. Ráadásul az MD mellett 2 bank is található 1-2 utcára. Szerintem nem megterhelő kocsival elgurulni pár métert.

Brownie

🍪Süti, a modi🍪
Fórum moderátor
Üzenetek:283
Camilla Roberts
Tudtommal most került ki ,,a visszaélések elkerülése végett"-indokkal így nem hiszem, hogy változtatnának rajta. Ezt leszámítva én sem támogatom.

Sheedxr

kisbackfire🔥
Játékos
Üzenetek:363
secret
Tudtommal most került ki ,,a visszaélések elkerülése végett"-indokkal így nem hiszem, hogy változtatnának rajta. Ezt leszámítva én sem támogatom.
Alapjában véve Matteo kérdezett rá erre az egészre Legendnél, aki azt mondta, ha sokak szerint támogatott ötlet lesz, akkor visszakerülhet ily módon, ahogyan azt az ötletben leírtam.

KabukiYAJ

Veterán
Játékos
Üzenetek:252
Támogatom! hisz logikusan ahonnan kapod a pénzt miért ne kezelhetnéd a környezetében.
Cégeknek viszont úgy volna logikus ha a kasszának lenne fizikai helye a telepen és ott lehetne kezelni.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,248
-
[sa]Köszönjük szépen az ötleted, de egyelőre biztos marad így ahogy most van. Elutasítva.[/sa]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó