Folytonos játék összeomlás, textúra hiba.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Sense

Újonc
Játékos
Üzenetek:7
Rhett Diaz
0J2c5y5.png

InGame neved és Discord azonosítód:
Rhett Diaz - Definitely not Sense#8460

Problémád ismertetése:
Discord szerveren a segítségkérés szobában is leírtam a problémát, azonban válasz nem érkezett. Más által érkezett a szobában megerősítés, hogy a probléma fennáll és nem csak nálam. Megjegyzésben csatolok három videót pontosabban. Az első videóban azt vettem fel, ahogyan Paleto Bay nevezetű településen haladok át és egy "Crash ponthoz" érve a játék bezárul bármiféle hibaüzenet nélkül. A felvétel hirtelen megáll, egyáltalán nincs szerkesztve. Ahhoz, hogy ezt alátámasszam vissza vettem a bejelentkezést is (ez a második videó). Különböző grafikai beállításokkal is kipróbáltuk, de folyton ugyanaz a vége. A probléma csak a Scout típusú jármű esetében merült fel, kamionnal vagy más kocsival ilyen problémába nem ütköztem sehol máshol. A harmadik videóban azt szeretném megmutatni, hogy a kocsihoz való közeledés során változik az ablak textúrája. Nem kell ehhez nagyon messzire menni, elég csak pár métert megtenni ehhez. Úgy gondoltuk ez is közre játszhat a problémával, ezért is vettem videóra és csatolom azt is lentebb, mint harmadik videó. Szerintem az ALTV oldaláról keletkezett a probléma, amivel most ide fordulok. Ez az egyik ilyen pont, vidéken gyakran találkozok ilyen pontokkal. Például Grapeseed térsége és az 1-es számmal ellátott főút, autópálya. Paleto Bay térségében az északi benzinkút körül van egy pont. A benzinkút környékén folyton bezárul, hibaüzenet nélkül crashel a játék.

Természetesen örülnék, ha erre valamiféle megoldás születik. Ingatlanom Paleto Bay-ben van és a karakterem inkább vidéken ténykedik, mint a városban. Az autó $120 000 összegben megvásárolható az autókereskedésben, ha van rá opció visszakérném az árát, míg nem születik megoldás a mások által is felmerült problémára.

Megjegyzés:
1. videó ("Crash" pont): https://streamable.com/hcf7zm

2. videó (relog a "Crash" ponton): https://streamable.com/6vftpy

3. videó (textúra hiba): https://streamable.com/2kgrxo

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,246
-
Helyezem a hibajelentések közé, meglátjuk, hogy megoldható-e a javítása.

tamagochi

Újonc
Játékos
Üzenetek:9
Egy kis kiegészítés:

Sajnos nem csak azzal a járművel fordul elő. Én Hellion XL-el mentem, a hiba ugyan ez. De tegnap Dubsta-val is. A jármű (szerintem) nem meghatározó.

Sense

Újonc
Játékos
Rhett Diaz
Sajnos nem kaptam vissza az autó árát, így bebontottam a Scout-ot. Vettem belőle egy Helliont és azzal is felmerült ez a probléma. Egyszerűen elveszi a játékélményt, főleg hogy hajnali órákba nyúló fuvarokat vállaltam el és dolgoztam meg azért, hogy valami használható autóval tudjak közlekedni. De most konkrétan saját hibámon kívül lenulláztam magam szinte.

fearlest

Veterán
Játékos
Üzenetek:249
Grapeseedben is hasonló a helyzet. A Scout ott is crasheltet, de pl. a cégeknek vásárolható Burrito nem. Nekem amúgy túlságosan gyanús, hogy csak a mezőgazdasági területek mellett jön elő ez a hiba, de persze nem biztos, hogy ezzel összefügg.

tamagochi

Újonc
Játékos
Grapeseedben is hasonló a helyzet. A Scout ott is crasheltet, de pl. a cégeknek vásárolható Burrito nem. Nekem amúgy túlságosan gyanús, hogy csak a mezőgazdasági területek mellett jön elő ez a hiba, de persze nem biztos, hogy ezzel összefügg.
Szintén ugyan ezt tapasztaltam. Tejesen mindegy, hogy merre északon, de amíg mezőgazdasági területet látok a minimapon crashelek.
Mondjuk gyalog még nem próbáltam, de szerintem azt elvethetjük, hogy a jármű az oka.

fearlest

Veterán
Játékos
Üzenetek:249
szerintem azt elvethetjük, hogy a jármű az oka.
Az én autómmal sosem tapasztaltam a hibát, viszont múlthéten volt szerencsém egy Scoutot vezetni, amivel néhány másodperc alatt kivágott a játék. Sőt, utána fél óra volt nagyjából kijutni a crash zónából, ezzel az autóval háromszor-négyszer kifagytam egymás után.
Nekem ez volt az első crashem a mezőgazdasági karrierem óta Grapeseedben, így biztosan kötődik a járműhöz.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,111
Silay Denzel
A crashekkel mi nem tudunk mit kezdeni. Az alt:V-nek automatikusan feltöltődnek a crashdumpok, így reméljük, hogy javítják is.

Sense

Újonc
Játékos
Rhett Diaz
A crashekkel mi nem tudunk mit kezdeni. Az alt:V-nek automatikusan feltöltődnek a crashdumpok, így reméljük, hogy javítják is.
Az ebből adódó anyagi veszteség, károkat visszalehet igényelni valahol? Bontom be a kocsikat, mert ezeket nem szeretném tovább adni másnak, aki ugyanúgy szenvedni fog vele. Ha használhatatlan az autó, kénytelen vagyok másikat venni. Addig is lehet ezt kompenzálni azokkal a játékosokkal akik belefutottak ebbe a problémába?

tamagochi

Újonc
Játékos
Van egy egyszer tesztelt ötlet, ami jelenthet megoldást.

A beállítások/további grafikai beállításoknál a “kiterjesztett távolság skála” maxra húzásával megszűnni látszik a gond.

Próbáljátok ki.

Sense

Újonc
Játékos
Rhett Diaz
Nálam sajnos egyáltalán nem megoldás ez a problémára. Játszadozok a beállításokkal, hol maxra felhúzom az említett beállítást, hol pedig csak félig. Emellett a többi grafikai beállítással is kipróbáltam, sikertelenül.

EDIT: Annyira katasztrófa ez a hiba, hogy két másodperc erejéig tudok csak fellépni. Nincs időm se beülni az autóba és elmenni a környékről. Ha valahogyan mégis sikerülne, egy órán keresztül kell szenvedni ezzel. Ez csak azért is rossz, mert konkrétan a házam mellett van ez. - Szóval az esetleges "ne menj arra" vagy "ne vidéken RP-zz" jellegű válaszokat én elhanyagolnám. Ha van még valakinek valami tanácsa, szívesen megfogadom.

Utoljára szerkesztve:

tamagochi

Újonc
Játékos
Nálam sajnos egyáltalán nem megoldás ez a problémára. Játszadozok a beállításokkal, hol maxra felhúzom az említett beállítást, hol pedig csak félig. Emellett a többi grafikai beállítással is kipróbáltam, sikertelenül.

EDIT: Annyira katasztrófa ez a hiba, hogy két másodperc erejéig tudok csak fellépni. Nincs időm se beülni az autóba és elmenni a környékről. Ha valahogyan mégis sikerülne, egy órán keresztül kell szenvedni ezzel. Ez csak azért is rossz, mert konkrétan a házam mellett van ez. - Szóval az esetleges "ne menj arra" vagy "ne vidéken RP-zz" jellegű válaszokat én elhanyagolnám. Ha van még valakinek valami tanácsa, szívesen megfogadom.
Nekem ugyan ez volt, szo szerint ma mar csak 3 masodpercet tudtam lenni crash elott, nekem megoldotta ez a beallitas. Sajnos tobb tippem nincs

Sense

Újonc
Játékos
Rhett Diaz
Nekem ugyan ez volt, szo szerint ma mar csak 3 masodpercet tudtam lenni crash elott, nekem megoldotta ez a beallitas. Sajnos tobb tippem nincs
Konkrét beállításodat eltudod küldeni? Akár itt is, hogy aki hasonló problémával szenved, hátha megoldja neki. Illetve lehet, hogy nekem is máshogy van beállítva valami.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó