Üzenetek:133
Romain Bordeaux / Prudence Laveau

Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Roman Hunter / roxtar«
Ötleted leírása
Jelen állás szerint egy legördülő listából kell kiválasztani egyesével, hogy milyen hajat, szakállat, szemöldököt vagy ezeknek a színét (talán még smink is) a karakterszerkesztőben (nem fodrásznál). Eléggé időigényes és idegesítő a 20. választásnál, szerintem jobb lenne, ha ezek úgy lennének megoldva, hogy egy lista lenne mindenről, amit lehet módosítani ilyen szempontból és jobb-bal oldali nyilakkal lehetne váltani ezek között (kép erről lent). Ugyanez mehetne a fodrászatba is.
2. Hajtetoválás (al-haj, scalp ki hogy ismeri)
Mivel pár haj kidolgozatlan, így előfordul, hogy látszanak a lyukak, így olyan hatást eredményez, mintha kopaszodna a karakterünk, ami nem minden esetben túl előnyös és én 1-2 hajat ezért is vetettem el, mikor választottam viseletet a karakteremnek. Remek megoldás erre a hajtetoválás, ami a fejbőrön helyezkedik el, ebből van sok fajta és implementálhatóak is az ALT:V szervereire.
3. Sminkek engedélyezése férfi karaktereknek karakterszerkesztőn kívül.
Jelenleg csak a karakterszerkesztőben lehet pl. rúzst állítani férfiaknak, a fodrászatnál csak szemsmink és teljes arcos sminkek közül válogathatunk a "Smink" menüpont alatt.
4. Még több lehetőség fodrászatnál.
Ezeket felsorolom inkább, úgy könnyebb lesz:
- Haj stílusa (és színe, színe2)
- Hajtetoválás (ez ha jól tudom a hajszín1-re válatozik)
- Arcszőrzet
- Arcszőrzet (és színe)
- Szemöldök (és színe, erőssége)
- Mellszőrzet
- Mellszőrzet színe
- Mellszőrzet erőssége
- Kontaktlencse színe
- Szem és arcsmink
- Rúzs
- Pír