FK felügyelet

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Shaddy

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:94
Phoenix Holloway / Shaddy Leonhart

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Phoenix Holloway / Shaddy «

Ötleted leírása

»
Lényegében az ötlet elég egyszerű lenne. A jelenlegi frakció menedzserek mellé egy másodlagos menedzsert ( admin ) kiválasztani, akinek a fő dolga az lenne, hogy felügyelje a frakciók menetét / működését IG, illetve segítsen nekik tematikában elhelyezkedni, RPket tervezni, stb. Hogy miért?
- Jelenleg az illegál fele nem is létezik.
- Az illegál jó része teljesen eltér a saját tematikájától, például kemény motorosok "Jónapot uram" -oznak a kocsmárosnak, etc.
- Az illegál egyik fele panaszkodik a PD -re, a másik felét meg abszolút nem érdekli.
- A PD -t egyes helyzetekben nem érdekli az illegál tevénykenysége.
- Random inaktokat elfogadni azért, mert "nincs elég player, hogy felmenjek". Ezeket miért is nem rúgjuk ki ilyen indoklás után? Ha azt látják, hogy többen vannak fent, feljönnek többen. Érted mire gondolok.
- Kivételezés egyes frakciókkal, RP orientáltak baszogatva vannak, a farmer frakciók pedig praiselve.
- Jelenleg az a rendszer, hogy két ember felel körülbelül a teljes szerver frakció ügyeiért, úgy néz ki, hogy nem vált be. Korábban működött, tudjuk miért.

Ez a rendszer azért lenne kézenfekvő, mert egyszerűbb lenne az ilyeneket felügyelni IG, és nem kellene a tényleges frakció menedzserekre várni mindennel. Az olyan frakcióknál / leadereknél pedig, ahol probléma van, szimplán meg kellene válni, nem pedig erőltetni, hogy maradjanak.
«

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Jelenlegi formájában ez csak egy erős vázlat, kíváncsiak vagyunk mindenki véleményére / ötletére. @Loco @Az Elisz @Cortez «



 
Utoljára szerkesztve:

Tukan

Fórum Mester
Adminsegéd
Üzenetek:184
Dorothy Harvey
Csak támogatni tudom! (nem) Aki nem jár fel, akkor azt ki kell rúgni, hiszen semmi keresni valója a frakcióban! (hozzátenném, hogy volt már hasonló helyzet a szerveren és emiatt Leaderi pozíció lett elvéve, mert kényszerítve lett egy két ember egy játékra) Tényleg abban a tudatban vannak az emberek, hogyha +5 rendvédelmi tag fellép a szerverre akkor feljön a többi is? Saját magam tapasztalom meg azt, hogy 2 óra járőrözés után egy darab lélekkel nem találkozok az utcán, mert nem tudom mit csinálnak, nem is nagyon a mi érdekünk. Az, hogy egyes emberek azt gondolják amiatt nincs illegál mert nincs fent elég PD-s azt nem tudom hová tenni. Ja igen, a scriptes rablás persze ami létfontosságú az illegál rp-hez. Persze, hogy van aki már kiég azon a szinten mikor a fegyverraktáron azon kapja magát, hogy helikopterrel menekülnek el a helyszínről, az a helyzet, hogy meg tudom érteni őket. Itt mindig azzal van baj, hogy ha a realitásra akarunk törekedni akkor valakinek az nem teszik, ha pedig elengedjük magunkat és megy a játszi akkor pedig az. Természetesen be lehet hozni, de akkor azon sem kell majd csodálkozni, hogy még kevesebben lesznek fent, akár a rendvédelmi frakcióból, akár máshol.

(a szerverből 40 játékos jelenleg a PD-ben van, ebből 10 van olyan inaktivitáson aminek nincs vége, de mint külsős nem láthatja, hogy milyen feltétellel vannak ilyen inaktivitáson. Persze ha nincs egy kis leak hozzá, de a hátteret könnyű látni)

Az illegál panaszokat a PD-re nem tudom hová tenni mert egyetlen egy hozzászólás, kérdés sem jött felém privátban illegál részről, így ez miatt nem tudok rajtuk segíteni. Ha valami panaszuk van tudják ők is, hogy kereshetnek minket. Barátom teljesen jól leírta, hogyha valami nem működik akkor azt lehet látni amúgy is, de a pozitív valahogy mindig elkerüli az emberek figyelmét. Tisztában vagyok vele azzal is, hogy kinek van problémája pontosan a PD rendszerével és a vezetéssel de egy üzenetben nem írta le nekem a véleményét és azt, hogy mi a baj. Akkor így min kellene változtatni? Érdekes, hogy mi többnyire azt halljuk, hogy jó a frakció és már az a kevés játékos is jönne, mert ezt és ezt hallja, hogy itt lehet RP-zni.

Egyetlen pozitív illegálos emléket tudok felhozni a közelmúltból az pedig a bandaterületeken folyt rp. Ott valahogy kerülve voltak a scriptes rablások, volt egy két bolt rablás vagy autó feltörés de az az érdekes, hogy erre a PD is nagyobb életkedvvel ment ki mint egy raktárra.

És legvégül, ki kapná meg a felügyeletet? Olyan aki tudatában sincs azzal, hogy RL hogyan is működik egy frakció? - Erre kapom a választ, hogy játék szerver, nem való élet. Igen, csak így nem nagyon lesz színvonalasabb semmi, de kíváncsi lennék ki kapná meg a felügyelő pozíciót nálunk. Tudtommal jelenleg is van ,,felügyelő'' Aki a vezetőségi tagok közül van megbízva ezzel, hogy ránézzen az adott FK-ra.

Egyébként pár illegális tevékenységet én nem kötnék feltétlen scripthez ezek pedig: Autólopás, autófeltörés, házbetörés. (nyilván legyen róla előzménye, hogy ilyen utakat jár az illető)
 
Utoljára szerkesztve:

tombi

Haladó
Játékos
Üzenetek:19
Ezt az egész kialakult helyzetet egy "másodlagos menedzsert ( admin )" nem fogja megoldani sajnos. @Tukan teljesen jól reflektál a problémára.

Egy-kettő miértre válaszolnék.

"Random inaktokat elfogadni azért, mert "nincs elég player, hogy felmenjek". Ezeket miért is nem rúgjuk ki ilyen indoklás után? Ha azt látják, hogy többen vannak fent, feljönnek többen. Érted mire gondolok."

  • Ezt a gondolkodásmódot teljesen elutasítom. Miért kéne kirúgnom 2-3 olyan játékost, aki alapvetően kib@szott jól szerepjátékot tud folytatni és szerves tagja a frakciónak, DE semmi kedve nincs a szerveren játszani, bizonyos dolgok végett. Remélem érted mire gondolok. (Nálunk nem az a megoldás, hogy akkor kirakjuk azt a személyt, mert akkor még a szerveren se fog játszani, mert csak a LEO RP-t kedveli.)
"Az illegál egyik fele panaszkodik a PD -re, a másik felét meg abszolút nem érdekli."
  • Az ajtó mindig nyitva áll, egy panasz nem érkezett a frakció felé. (Ha valakinek problémája van, lehetőleg olyannak panaszkodjon aki érdemben tud is tenni a dolgokért.)
"Jelenleg az a rendszer, hogy két ember felel körülbelül a teljes szerver frakció ügyeiért, úgy néz ki, hogy nem vált be. Korábban működött, tudjuk miért."
  • Kevés a kommunikáció, másra nem tudok gondolni.
"A PD -t egyes helyzetekben nem érdekli az illegál tevénykenysége."
  • Például?
Természetesen nekünk is az a célunk, hogy valami történjen ami érdemi változásokat hoz szerver szinten. ( és nem scriptekre gondolok ).
A hozzászólásomat próbáljátok meg úgy olvasni, hogy semmi beef szándék nincs benne, csak szimplán ez a kialakult véleményem.
 

Attesz

Fórum Császár
Játékos
Üzenetek:216
Akk Alama Goh
Lényegében az ötlet elég egyszerű lenne. A jelenlegi frakció menedzserek mellé egy másodlagos menedzsert ( admin ) kiválasztani, akinek a fő dolga az lenne, hogy felügyelje a frakciók menetét / működését IG, illetve segítsen nekik tematikában elhelyezkedni, RPket tervezni, stb

Hát de nem ez lenne a frakció menedzserek dolga? Minek akkor másodlagos menedzser? Vagy a mostani menedzserek nem jól végzik esetlegesen a dolgukat?
Mondjuk valóban nem éppen jól végzik, már elnézést. De lehet hallani hátborzongató híreket.

- Az illegál egyik fele panaszkodik a PD -re, a másik felét meg abszolút nem érdekli.
- A PD -t egyes helyzetekben nem érdekli az illegál tevénykenysége.

Az illegál akkor is fog panaszkodik ha minden totálisan normálisan folyik le. Legtöbben csak akkor boldogok ha éppenséggel ők nyernek.
Személy szerint engem pedig azért nem érdekel sokszor az illegál tevékenysége mert bugyuta, semmi jót nem hozó "RP-nek" csúfolt szituációban kell résztvennem. Pl: Bankrablás, fegyverhajó. Szerintem ez a kettő a legrosszabb, de még a ékszerboltot és a fegyverraktárt is ide lehetne sorolni. Totál nincs értelme kimenni egy TDM party-ra. Aki akar az menjen, de én nem véletlen F8-quit kombót vertem akárhányszor robbant a banksz. Mert unalmas, semmit nem adó dolgok. Kimész ---> lelőnek vagy lelövöd az "illegálost" ---> mész tovább.


- Az illegál jó része teljesen eltér a saját tematikájától, például kemény motorosok "Jónapot uram" -oznak a kocsmárosnak, etc.
Ez pedig azért van mert fűt-fát elfogadnak csak legyen fraki ami vonza a pléjert. Ez fact. A koncepció után nem hogy a pályázatot beadó személy de a menedzser se néz utána és nem is próbálja nekik elmagyarázni, szóval kár ezt a problémát fejtegetni.

Megint annyit tudok mondani, hogy nem lesz addig olyan illegál ami nem csúszik bele a rablásokba ameddig nem biztosítanak nekik egy normális környezetet, lehetőségekkel. És nem azzal, hogy "kreatívnak kell lenni,találjatok ki erpé szituációkat" - Mert az egy ideig-óráig okés, csak mindenki magasról fosik rá.
A fent felsorolt problémákat pedig nem egy másodlagos menedzser fogja megoldani, főleg nem azt hogy a PD miért nem megy ki rablásra vagy hogy miért nincs koncepció betartó illegál. Ezek a problémák nagyon régóta fentállnak, csak most jobban elszabadult.
 

daco

🌊
Adminsegéd
Üzenetek:393
find out ic
Szia Shaddy!
Őszintén szólva nagyon értéklem, hogy ennyi ötletet írtatok össze a szerver fejlődése érdekében. Viszont ezzel az egyel csak részlegesen kell egyetértenem. Valahogy nagyon az az érzés fog el, hogy ez csak az LSPD ellen irányult, mintha folyamatos megfigyelést igényelne a frakció. Az általad leírt hét érvből három csak önmagában a rendvédelem ellen szól, ami közel a fele. Szeretnék rájuk reflektálni Tukán és Tombi után, szabadon.
- Az illegál egyik fele panaszkodik a PD -re,
Valahogy mindig ez a probléma, viszont egy panasz sem jutott el hozzánk. Nagyon érdekelne bennünket, hogy mit rontunk el, ami alapján ilyen visszajelzéseket kapunk.. természetesen harmadik kézből. A "túl OP a PD" pedig nem egy erős érv tekintettel arra, hogy túlzottan sokat nem tudunk is változtatni a felénk irányuló véleményeken.
- A PD -t egyes helyzetekben nem érdekli az illegál tevénykenysége.
Ahogy Tukánék is leírták, kiégnek az emberek. Ezáltal sajnos kialakul egy szemet hányunk minden felett hozzáállás.
Gyakran előfordul, hogy amint valaki intézkedésbe kezd, akkor ki lesz indoktalanul darálva. (Lásd, az ominózus "gyere 12 ruhabolt" incidens, amiből probléma is volt discordon.)
Vagy pedig csak szimplán az, hogy a legtöbb dologért MG a vádpont, bármit is csinál egy rendvédelmi frakcióban RP-t folytató személy. Nem egy ilyen történt már.
Esetlegesen a grind-dara frakciók tömkelege (szerencsére már kimentek a divatból) amik hagyhatnak az emberekben egy nem kellemes szájízt.

- Jelenleg az a rendszer, hogy két ember felel körülbelül a teljes szerver frakció ügyeiért, úgy néz ki, hogy nem vált be. Korábban működött, tudjuk miért.
A szerver discordján valóban csak kettő emberen van frakcióvezetői és megbízotti rang. Viszont ezt a pontot is sajnos meg kell cáfoljam. A frakción belül hatan vagyunk akik aktívan vezetik a frakciót.

Kihangsúlyoznám, a kommentem nem ellened szólt, sőt.
 

Shaddy

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:94
Phoenix Holloway / Shaddy Leonhart
Srácok. Azt vágjátok, hogy ugyanúgy az illegál is fel van hozva példának mint a PD, ugye?
Csak példálóztunk / felírtunk pár dolgot, senkinek sincsen problémája, és nem kell magára vennie, meg küldeni nekem privátban dcn, hogy mekkora krva vagyok :D
 

Loco

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:144
Destiny "Bleach" McCharm
Én a srácok által fent említett részekkel abszolút azonosulni tudok, és megértem a problémákat, az ő szemszögüket.

Szerintem itt sokkal nagyobb hangsúly van az illegál frakciók felé, amiért ez az ötlet megszületett.

- Jelenleg az illegál fele nem is létezik.
Tény. Merre vannak? Volt egy időszak, amikor boldog boldogtalant elfogadtak, csak hogy legyenek. Ezek közül voltak amik koncepciót váltottak, de ugyan úgy el vannak tűnve.
Persze-persze, peek, satöbbi. Viszont amikor el lettek fogadva, illetve utána lévő hónapban nem 40 volt az átlag.

Felénk kérdezősködtek nem egyszer, amikor épp nem volt kint élménykép az elmúlt 10-14 napból, mert különböző okok miatt nem volt miről gyártani, de kérdezem én, azon frakciók, akiknek egyáltalán, vagy több mint egy hónapja nincs, velük mi van? Vagy nekik is szólva lett, de semmi baj, hogy nem tettek ki?

- Az illegál egyik fele panaszkodik a PD -re, a másik felét meg abszolút nem érdekli.
Ez pedig tényleg régebb óta fent álló gond. Akinek problémája van, miért nem keresi meg valamelyik vezetőségi tagot az LSPD-ből?

Ne értsetek félre, ezen kommentem részével szimplán kíváncsi vagyok az ehhez folyamodó játékosokra. Hátha.

Már, ha olvassa egyáltalán bármelyik illetékes vezető.
 

Az Elisz

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:398
Yana Timurovna
Nagyon érdekesnek tartom, hogy hirtelen azt szűrtétek le ebből ,hogy a PD-vel van a probléma.
Senki egy szót nem ejtett az alaptopikban arról, hogy ez a PD-ről szólna.
Ez a topic NEM a PD-ről szól. Nem a létező összes illegális frakcióról szól.

Egyikről sem szól specifikusan most. Megnevezés nélküli tapasztalatok lettek példaként felírva és ennyi. Ha a PD-vel lenne a probléma, nem ez lenne a topic címe sem.
Arra jött létre ez a topic, hogy ha gond van, vagy segítség kell a frakcióknak, akkor a kisebb gondokkal fordulhassanak egy másodlagos frakciómenedzserhez is, mivel mindenkinek igenis van saját élete, van külön kis gondja, neked is, vélhetően a frakileadernek és a menedzsereknek is megvan a maga kisebb-nagyobb dolga a szerveren kívül.
Ha ezt a feladatot, ami egyébként igen komoly figyelmet igényelne nem egy emberre osztanánk, hanem mondjuk kettőre, akkor amíg az egyiknek épp nagyon nincs ideje, a másiknak jobb esetben pont, hogy van, így például, ha a PD jelez egy problémát egy adott frakcióval szemben, azt nem három hét múlva, hanem majdnem azonnal kezdhetjük orvosolni.

A kommunikáció minden területen igen fontos, ha pedig nincs, akkor az emberekre rátör a szellemváros érzés, ami kicsit sem produktív és elindul az a folyamat, amit most is tapasztalhatunk.

Egyiknek épp nincs affinitása, ezért nem jár fel, aztán a másik sem, mert no.1 nem jött fel, a harmadik, aki interaktál a negyedikkel nem jár fel, mert a negyedik ideiglenesen inaktív, de mivel a negyedik meglátta, hogy hármaska már nem volt fenn három hete, úgy már igazából neki sincs kedve se energiája önmagával RPzni.
Itt nem neveztem meg egyik felet sem specifikusan, de ezek megtörtént és ezekben a hetekben megtörténő dolgok.

Ha túl sok a bankrablás vagy a fegyóraki, a PD rohadtul ki tud égni, mert ahogy korábban említették, ezek legtöbb esetben TDM, vagy fél-afk szituációk. Igen, jól tudom, milyenek ezek, de ha a PD kiég, akkor az illegálból is sokan kiégnek, mert ez elérhet egy olyan szintet, hogy annyi PDs sincs az adott, legfontosabb időkeretben, hogy elindítsák a scriptes rablásukat, ergo gyakorlatilag könyörögniük kell, hogy de legalább még kettő jöjjön már fel, hogy csinálhassák.
Igen, megtörtént események alapján írtam ezt is.

Ezeket kik tudják orvosolni? Kikkel tudod ezt átbeszélni, ha nem a frakimenedzserrel? Önmagatokban ezt nem biztos, hogy csak úgy meg tudjátok oldani minden esetben, hisz lehet, hogy ebből egy frakciók közti, destruktív veszekedés lesz a konstruktív !vita! helyett.

Másik:
Tematika és a pályázatok ugyebár.
Ismét nem támadok senkit, nem erről szól egy jó vita, hanem arról, hogy érvelünk.
Bizonyára pl ti is, Tukán, meg még nagyon sokan néztetek olyan pályázatot, amit leszavaztatok, vagy épp nem, de nem tetszett nektek, azonban ezt nem közöltétek senkivel, csak egymás közt ahogy manapság mondják "mémeltétek" az adott témát, esetleg magát a komplett frakit, mert tegyük fel totál eltért a saját témájától, nem azt alakítja, amit, vagy nem azon a színvonalon, amit mondjuk a topicban (ha van neki) leírtak. Ahelyett, hogy egymás közt kritizálnánk ezeket, a frakimenedzserek felé lehet jelezni, ők pedig megvizsgálják az adott problémát s ha kell, változtatnak, kivesznek dolgokat, átbeszélik az adott frakival a témát és megoldják a problémát.
Köszönöm a figyelmet.
 

Tukan

Fórum Mester
Adminsegéd
Üzenetek:184
Dorothy Harvey
Én nem tudom, hogy hogyan működne az azonnali problémakezeléses megoldás, ha most sem szólnak az adott frakciók vezetői, hogy ezzel és ezzel van bajuk. Idáig is meg lehetett keresni a Leadereket, egymás közt akár Discordon, bárhol. nem hiszem, hogy bárki is meghallgatta volna a dolgokat és annyiban hagyta volna. Ezzel sok változás nem igazán lesz meglátásom szerint. Hogy miért hisszük azt, hogy a PD ellen szól? Igazából a fél topic fele arról van, hogy a PD.

Személy szerint még nem volt olyan példa, hogy bárki válasz nélkül maradt volna, de nem csak a frakción belül, mint külsős személy/másik fk tag is. Bármikor jött egy kérdés arra mi válaszoltunk/megoldást kerestünk.

A szellemváros effektusra egyébként nem hiszem, hogy az lesz a beindító, hogy lesz egy jól kialakított illegál és legál közti RP akár (már ha lesz). Mert akárhogy is nézzük nem lesznek többen a városban, akik betöltik azt a szerepet.

Arra, hogy az egyik látja a másikat, hogy nem jár fel és ez miatt nem jön fel a kényszerítés nem lesz jobb megoldás. Ha kirúgnánk emiatt az adott illetőt a frakcióból akkor szerintem csak magunknak okoznánk károkat. Én kikötöttem egy két dolgot, hogy milyen feltételekkel fogadom el ezeket az inaktivitásokat, én ebben hiszek. Ha még kevesebb játékost szeretnénk akkor meg lehet csinálni azt is, hogy aki inaktívabb és nincs annyi kedve feljönni, tegyük ki.

A Scriptes rablásokhoz az utolsó emlékem egy hajórablás volt, amiből egy akkora pk jött elő, hogy a fél fk-nak elvette a kedvét, ahelyett hogy privátba rám/ránk írtak volna, hogy ez mégis hogy és hogy volt. (a PK lezárása után meg is történt, azt nem értem miért nem a PK előtt) Sokak elmondása alapján ez és a helikpoteres akció tette rá a pontot az i-re, és ment el a kedvük a hajózástól és raktározástól. Eddig is voltak vele bajok, de 50-50%-ban nyert mindkét fél legalább.
 
Utoljára szerkesztve:

Sheedxr

kisbackfire🔥
Játékos
Üzenetek:363
secret
Nem teljesen értem miért került bele a "PD-t nem érdekli az illegál tevékenysége" pont.

Sosem volt olyan, hogy hátráltattuk volna, vagy leszartuk volna az illegált. Ha az illegál kicsit is nyitna a PD felé, akár nyomokat hagyna vagy egy igazoltatás nem a következőkből merülne ki:

/me mosolyog a rendőr nő-re (Mindezt két gyilkosság szembesítése után)
vagy /do rezzenéstelenül ül az igazoltatás alatt, semmi arcmimikája nincs
plusz "én nem tudom", "nem voltam ott", "nem ismerek senkit, senki nem volt ott", "nem láttam, fogalmam sincs, úristen megöltek két embert?"

és ehhez hasonlók érkeznének felénk, mi lennénk a legboldogabbak a világon. Sosem volt olyan, hogy az illegált túlbüntettük volna, vagy el lehetetlenítettük volna, sőt.. próbáltuk támogatni az RP-s illegálokat, próbáltunk velük nem kibaszni és sikerült is. Csak az nem oké, hogy 10-böl kilenc (RANDOM PÉLDA, NE AKADJON KI SENKI) illegálnak kb a Bayraktar és az autoker rablás meg a többi script van.

Feljövök, dara - Bf400, dombok-hegyek, pdvel lövés, hehe legyőztük a pdt mára letudva az erpé, kilépés a szerverről (szomorú, vagy sem, volt ilyen és ezt mind tudjuk).

Tehát echte butaság, hogy a PD nincs tekintettel az illegálra, csak sokszor mi is unjuk a folyton racsézó jugularokat, sniperrel és helikopterrel daráló illegálokat, mert RP-t mutató illegál felénk eddig kevesebb volt mint dara és menekülés. (Rohadtul nem ez az izgalmas nekünk, de attól független még mindig csináljuk és próbálunk kitartani)

TISZTELET A KIVÉTELNEK!

Maga az ötlet mint frakció felügyeletes, két féle érzés kavarog bennem, egy rossz és egy jó. Egy próbát megér, bár nem tudom, ha valaki akart valamit eddig is el tudta érni a vezetőséget, az már más, hogy ez mikor milyen végleteket vett. Inkább tartózkodom.
 

SoneX

Kivételes Tehetség
Adminsegéd
Üzenetek:237
Anthony Quince
- A PD -t egyes helyzetekben nem érdekli az illegál tevénykenysége.​
Ez szerintem alaptalan kijelentés, már csak magamból kiindulva, ha fel is megyek mostanság arra várok, hogy történjen valami. Detective-ként sem ér semmi inger.. Nem, hogy sima patrol-ban. Se egy igazoltatás RP, sem pedig bármi ami nem a "szabályos" vezetésről szólna. Tehát jelenleg a PD duty abból áll, hogy 70-110 km/h között patrolozunk. Úgy, hogy igazából semmi, de az égadta egy világon semmi sem történik. Nem gondolnám, hogy nem érdekelne senkit a PD-ben az illegál tevékenysége.. Elvégre, nem feltétlen igazoltatni jelentkezett az adott illető. Igen, amikor a közös RP ment Davis-en, az élvezhető volt. Hozzáteszem nem négy vagy öt PD-s volt aktív abban az időszakban.
A legnagyobb gond, hogy feltehetően félnek az illegálosok az IC jail-től, holott igazából egy jó RP után 5-10 perceket adunk, csak a rendszer miatt. A tickettől sok esetben eltekintve.​

"Egyiknek épp nincs affinitása, ezért nem jár fel, aztán a másik sem, mert no.1 nem jött fel, a harmadik..."​


Valóban igaz, ezzel egyet is értek, viszont... Attól mert esetleg nem jön fel mondjuk Pl.: 10 MD-s vagy esetleg 8 PD-s nem lesznek a szerveren 140-en. Szóval ezzel ne próbáljunk már emberekre erőltetni napi 2-3 óra RP és nagyjából az esetek 80%-ban történésmentes duty-t erőltetni. Amikor voltunk fent 110-130 fővel @Loco -ékon kívül és talán még @Carlito-ékon kívül semelyik másik illegális frakcióról nem lehetett hallani. Maximum, ha megfúrták a hajót és meghaltak az "RP-ben". Szóval, ez a dolog kilőve.​

Az, hogy panasz van erre meg arra...
Akkor miért nem ehhez meg ahhoz mennek vele? Felteszem egyik Legál/Illegál leader sem kommunikáció képtelen. A privátban irkálás meg ahhoz vezet, hogy az egyik fél elmondja a gondját és a "hibás" pedig nem fog róla tudni, mivel egy embernél megakadt az infó, aki később ezt a saját hasznára próbálja majd forgatni.
 

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,540
-
Head of Staff hozzászólás
Vannak erre frakció menedzserek.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó