Szerintem megcsinálhatná a fixkártya mondjuk még az akkumulátort, esetleg az olajat, ha valaki lerobban a semmi közepén ezek miatt és éppen nincs elérhető szerelő, vagy valamiben szituációban van ne kelljen várni egy ilyen húsz harminc, vagy akár több percet, hogy tudjon tovább menni. Szerintem még ez sem károsítaná a szerelők munkáját, casualba úgy sem nyomkodná el senki a kártyát, mert túl drága ahhoz, de személy szerint voltam olyan szituációkban, ahol sokkal jobb lett volna, ha így megjavítódott volna.
EDIT: Megértem, hogy nem reális és mielőtt nekem ugrana valaki, ez nem éppen a realitásról szól, egy játékszerveren vagy, ne kelljen már ott is órákat várni rosszabb esetben akár egy egész éjszakát, mert nincs szerelő csak, hogy tudj játszani, mert véletlen felkapcsolva hagytad a lámpádat... Velem is volt már olyan, hogy egy event miatt a szerelők egyáltalán nem voltak, mivel oda kivonultak és az egész rendezvény a világ másik felén volt, ezért rendesen ki sem tudtam érni, mert egy másfél óra szenvedés után sem jutott senkinek az eszébe, hogy kijöjjön megcsinálni, több hívás után.