FIB

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

django

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:66
Kevin Stamper

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Kevin Stapmper/djangesz «

Ötleted leírása

» Nem tudom korábban volt-e a szerveren FIB frakció, lehet volt, de nem volt használva és kivették. Rá kerestem a fórumon volt-e már javasolva ilyen ötlet, a keresőbe beírtam, hogy FBI vagy FIB, nem láttam ilyen topicot. Ha valaki már korábban javasolta és el volt mondva nem lesz, előre elnézést kérek, hogy rabolom itt az időt.
Az ötletem onnan indúl, hogy jelenleg a szerveren két nagy csoport van, az illegális frakciók és a legális frakciók, a jók és az úgymon rosszak. Arra gondoltam, hogy mi van, vagy lenne, ha kiderülne, hogy a legális frakciókba fel fel üti a fejét a korrupció. Nyilván van ilyen, előfordul valaki komolytalanul végzi a munkáját amúgy is, és biztos ennek meg vannak a következményei. Nade, hogy egy kicsit legyen izgalmasabb a dolog, arra gondoltam, hogy mi lenne, ha lenne egy szerv ami egyrészt ellenőrizné és felügyelné a legalis frakciók működését úgy, hogy ahol úgy érzik megéri szimatolni, oda bejárást kapnának, másrészt pedig besegítenének a rendfenntartó szervek működésébe az illegális frakciók ellen. A legális frakcióknál, ha valaki pl. épp duty-ba van, és pénzzel dolgozik, a rendszer bedobhatná azt a lehetőséget, hogy tegyen zsebre egy kis pénzt, mint csábítás, ez adna munkát az FIB-nak is (ezzel az ötlettel csak fűszerezném a dolgot). Az FIB továbbá hozzá tudna férni a rendőrségi nyomozásokhoz (ha van ilyenre lehetőség) és párhuzamosan tudna nyomozást vezetni pl. egy egy gyilkosság ügyébe. Vagy, ha pl. vissza kerülne a politika a szerverre, akkor a jelölteket is le tudnák csekkolni, és őket is tudnák figyelgetni.
Nem tudom ki mit gondol, szerintem egy kicsit feldobná a dolgokat. Ha vannak további javaslatok hogyan lehetne ezt a frakciót megvalósítani, kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. «

Csatolmányok

» Válasz «

Egyéb megjegyzések

» Ha a tisztelt vezetőség úgy ítéli meg, hogy van benne potenciál, discordon fel tudom vázolni részletesebben is az elképzelésemet. «

Utoljára szerkesztve:

Pecsrik

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:395
Max Meyer
Amit leírtál, azt több más feladat mellett a Government végzi.

Kasaki23

Újonc
Játékos
Üzenetek:13
Brian O'Reilly
Nekem személy szerint tetszik az ötlet. Régebben is volt példa ilyen frakcióra (több más szerveren is) és egészen jól működött.
Az, hogy a reálisnál több feladatkör egyes szervekhez tartozik egy kicsit elrugaszkodik a valóságtól szerintem.
Én úgy gondolom, hogy ez egy sokrétű lehetőség lenne a szerver életében. Látványos lenne és elég sok minőségi RP-t generálna. (szerintem)
A goverment részéről nem sok látványos munkavégzés jutott el hozzám. Lehet ez az én hibám is.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:8,978
-
Helló,

Erre ott a GOV, illetve van mindkét frakcióban IAD meg IAB, akiknek ez a munkája. Mindemellett nincs olyan illegális frakció, akik olyan szinten működnének, hogy igényelne egy FIB-t. Nem tervezünk ilyen frakciót.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó