Feltörhető Házak Offline Tulajdonos Esetén

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Amadeus

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:66
Anatoly Pavlov | Sara Hale

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Anatoly Pavlov / amadeus5544«

Ötleted leírása

» Nemrégiben bekerült, hogy a feltört házakban már nem csak a játékos tárgyait lehet pakolni hanem vannak random tárgyakat is, viszont a házak nem törhetőek fel ha nincs fent a játékos.
Az ötletem: A házakat akkor is lehessen feltörni ha nincs fent a tulajdonosa, viszont abban az esetben a játékos tárgyait ne lehessen kipakolni hanem pl. egy másik dimenzióba lévő interiorba dobjon ahol a játékos ládái nem jelennek meg csak a script által generált tárgyak, és ha a játékos fent van akkor lehessen kipakolni az ő tárgyait is«

Csatolmányok

» Nincs«

Egyéb megjegyzések

» ._. «

Taktikaiteknős

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:504
Nem lenne sokkal jobb, ha inkább nem a játékosok házait lehetne feltörni? Lássuk be, hogy SEMMI értelmeset nem fogsz lopni játékostól csak kaját, piát és ruhákat, mert minden más széfben van. Az egyetlen értelme az az, hogy egy bent lévő RP-t megszakítasz (és nagyon sok féle RP lehet az nem csak dugás, mielőtt valaki felhozza)

Vilmos

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:112
Simon Khorozian
Nem lenne sokkal jobb, ha inkább nem a játékosok házait lehetne feltörni? Lássuk be, hogy SEMMI értelmeset nem fogsz lopni játékostól csak kaját, piát és ruhákat, mert minden más széfben van. Az egyetlen értelme az az, hogy egy bent lévő RP-t megszakítasz (és nagyon sok féle RP lehet az nem csak dugás, mielőtt valaki felhozza)
Amúgy nem rossz ötlet, szerintem jó lenne ha be lehetne törni ilyen nem cp-s házakba, ahonnan el lehetne hozni TV-ket, meg ilyenek, hasonló rendszerrel ami most van, tényleg nincs sok értelme bemenni mások házába sokszor, ha szerencséd van akkor hetente egyszer belefutsz valakibe akinél van is valami értékes, de azon kívűl semmi.

EDIT: Attól független meg maradhatna mások házába is a betörés, ha esetleg valami RP miatt kellene, mondjuk valakire rátöritek az ajtót, hogy elraboljátok, ha van valami IC konfliktus vagy hasonlók.

Amadeus

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:66
Anatoly Pavlov | Sara Hale
Amúgy nem rossz ötlet, szerintem jó lenne ha be lehetne törni ilyen nem cp-s házakba, ahonnan el lehetne hozni TV-ket, meg ilyenek, hasonló rendszerrel ami most van, tényleg nincs sok értelme bemenni mások házába sokszor, ha szerencséd van akkor hetente egyszer belefutsz valakibe akinél van is valami értékes, de azon kívűl semmi.

EDIT: Attól független meg maradhatna mások házába is a betörés, ha esetleg valami RP miatt kellene, mondjuk valakire rátöritek az ajtót, hogy elraboljátok, ha van valami IC konfliktus vagy hasonlók.
Az alap ötletem az volt hogy olyan házakba lehessen betörni amik nem player házak, viszont ahogy gondolkodtam rájöttem hogy a házak 70%player kézben van ezért kevesebb üres ház maradt, és ha egy feltörhető házat magáénak akar egy játékos? Az megint plussz munka annak aki leteszi neki a cp-t, elvenni onnan a feltörhetőséget stb. És az se lenne jobb ha csak "npc" házakat lehetne feltörni mert sokszor egy rp szituációhoz kapcsolódik az is hogy bosszúból betörsz hozzá vagy hasonlók ahogy te is írtad, ettől a lehetőségtől sem lenne jó megfosztani a játákosokat. Viszont a jelenlegi megoldás sem a legjobb mert nagyon sok ház olyan kézben van aki már hetek óta vagy lehet, hogy egy hónapja sem volt a szerveren és sokszor szinte egy órába telik mire találsz feltörhető ingatlant.

Utoljára szerkesztve:

Vilmos

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:112
Simon Khorozian
Az alap ötletem az volt hogy olyan házakba lehessen betörni amik nem player házak, viszont ahogy gondolkodtam rájöttem hogy a házak 70%player kézben van, és ha egy feltörhető házat magáénak akar egy játékos? Az megint plussz munka annak aki leteszi neki a cp-t, elvenni onnan a feltörhetőséget stb. És az se lenne jobb ha csak "npc" házakat lehetne feltörni mert sokszor egy rp szituációhoz kapcsolódik az is hogy bosszúból betörsz hozzá vagy hasonlók ahogy te is írtad, ettől a lehetőségtől sem lenne jó megfosztani a játákosokat. Viszont a jelenlegi megoldás sem a legjobb mert nagyon sok ház olyan kézben van aki már hetek óta vagy lehet, hogy egy hónapja sem volt a szerveren és sokszor szinte egy órába telik mire találsz feltörhető ingatlant.
Ha megnézed az editet, hasonlót írtam oda én is.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,243
-
Head of Staff hozzászólás
Nem tervezzük feltörhetővé tenni az offline játékosok házait.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó